Stephen King -buumi jatkuu synkän fantasian merkeissä

Vuonna 2017 julkaistu Musta torni toi valkokankaille Stephen Kingin fantasiatuotantoa. Leffalle oli teoriassa tulossa myös jatkoa, sillä se perustui Kingin kaikkiaan kahdeksanosaiseen kirjasarjaan. Raina ei kuitenkaan menestynyt kaksisesti, joten jatko-osaakaan ei tehty. Nyt King-fantasiaa on kuitenkin luvassa lisää, kirjailijan uudemman tuotannon pohjalta.

Kyseessä on todella tuore tapaus, sillä elokuvaa suunnitellaan vasta tämän kuun alussa virallisesti julkaistun Fairy Tale -nimisen teoksen pohjalta. Synkäksi fantasiatarinaksi luonnehdittu romaani kertoo urheilullisesta teini-ikäisestä Charliesta. Pojalla menee kaikin puolin hyvin koulussa, mutta hänen isänsä on ratkennut ryyppäämään perheen äidin menehdyttyä auto-onnettomuudessa. Charlie alkaa huolehtia vapaa-ajallaan erään ikämiehen koirasta, ja sitä kautta hän törmää salaisuuteen: Ukko on piilotellut hökkelissään porttia toiseen maailmaan.

Fairy Talen elokuvakäsikirjoitusta tekee ohjaaja Paul Greengrass, joka vastasi myös useimmista Jason Bourne -elokuvista. Hän myös ohjaa uuden King-rainan. King on kiitellyt ohjaajavalintaa sopivaksi juuri tähän elokuvaan.


Lähteet: Comingsoon.net, Deadline

Kuva: Scribner

R. Isoviita 18.09.2022 klo 20:36

Uusimmat uutiset