Will Smithin tähdittämäksi aiottu leffa kokee uusia järjestelyjä

Myös suoratoistopalvelua tarjoava Apple on joutunut hankalaan paikkaan erään uutuusleffansa suhteen. Huipputekijöitä jo aiemmin vetonaulanaan käyttänyt yhtiö kiinnitti hyvän aikaa sitten Will Smithin uutuusprojektiinsa. Emancipation-niminen (suom. vapautuminen) orjakertomus oli tarkoitus saada valmiiksi niin, että sitä olisi voinut tarjota Oscar-ehdokkaaksi ensi vuoden kisaan. Tätä pedattiin myös sillä, että elokuvan ohjaajaksi palkattiin Antoine Fuqua (mm. Training Day, josta Denzel Washington sai parhaan miespääosan Oscarin).

Palkinnot kasvattavat luonnollisesti leffan mainetta ja näkyvyyttä, mutta nyt Applella on jouduttu harkitsemaan uudelleen, mitä tehdä Emancipationin suhteen. Smithin hyökättyä suorassa lähetyksessä koomikko Chris Rockin kimppuun ja saatua sen myötä porttikiellon Yhdysvaltain elokuva-akatemian tapahtumiin, ei hänen mukanaolonsa elokuvassa ole ongelmatonta.

Will Smithille ei ole luvassa potkuja elokuvasta, sillä sen tekeminen on jo pitkällä, jälkitöissä asti. Sen sijaan Apple on päättänyt siirtää Emancipationin julkaisuajankohtaa huomattavasti eteenpäin. Tämän vuoden syksyn sijaan Emancipation tulee ensi-iltaan vasta jossain vaiheessa ensi vuotta.


Lähde: Variety

Kuva: Sony/ King Richard. 2021

R. Isoviita 09.05.2022 klo 00:24

Uusimmat uutiset

Mitä kuuluu Dyynin jatko-osalle?

Kuvaukset aluillaan.

R. Isoviita

Muistatko ysärileffan Con Air – lento vapauteen? Ohjaaja pyörittelee ideaa jatko-osasta

Mm. Nicolas Cagelle olisi paikka myös jatko-osassa.

R. Isoviita

Tim Allen kommentoi kohua aiheuttanutta Lightyear-elokuvaa

Toinen näyttelijä tutussa roolissa.

R. Isoviita

Christian Balea arvelutti uuteen rooliinsa liittynyt seikka

MCU-pahis aiheutti päänvaivaa.

R. Isoviita

Studio Ghiblin rakastettu hahmo liitettiin tärkeän kampanjan keulakuvaksi

Innoituksen lähde haluttiin pelastaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...