The Rockin supersankarielokuva viivästyy – missä syy?

Dwayne Johnson alias The Rock on kuin tehty supersankarielokuvan pääosaan, mutta lihaskimpun sarjakuvafilmatisointia on jouduttu odottamaan kauan. Johnsonin mukaan häntä olisi jo vuonna 2007 kosiskeltu Shazam!-rainaan. Sen roolin sijaan hän oli ilmoittanut olevansa kiinnostunut enemmän Black Adamista, joka myös on viimein tulossa valkokankaille.

DC-sankari Black Adam on sarjakuvissa entinen orja, joka saa mystisiltä jumalailta ihmeelliset voimat. Niiden avulla hän pystyi vapauttamaan kansansa, mutta jumalat eivät lopulta olleet tyytyväisiä hänen toimiinsa, joten hänet vangittiin. Leffa keskittyy aikaan, jolloin Black Adam pääsee tuhansien vuosien jälkeen taas vapaaksi.

Johnsonin tähdittämä Black Adam -leffa ei ole edennyt kovin sutjakkaasti. Sen ensi-iltaa on lykkäilty, viimeksi kuluvan vuoden heinäkuulta lokakuun lopulle. Tuottaja Hiram Garcialla on kuitenkin hyvä selitys lykkäykselle:

- Moni tuotanto jähmettyi, kun pandemia iski. Nyt [elokuva]tuotanto on palannut vauhtiin, ja digitaalisten efektien valmistuksessa on ruuhkaa. Supersankarielokuvissa tarvitaan tietysti paljon digitaalisia efektejä, ja nyt olemme tilanteessa, jossa suurin osa niitä tekevistä yrityksistä on hukkumassa töihin.

Garcian muistuttaa, että esim. myös moni Marvel-seikkailu ja Aquaman-jatko-osa Aquaman and the Lost Kingdom siirrettiin kuukausia eteenpäin. Ne ovat kokeneet samoja ongelmia kuin Black Adam.


Lähde: MovieWeb

Kuva: Warner Bros./ Black Adam, 2022

R. Isoviita 05.05.2022 klo 10:27

Uusimmat uutiset

Muistatko ysärileffan Con Air – lento vapauteen? Ohjaaja pyörittelee ideaa jatko-osasta

Mm. Nicolas Cagelle olisi paikka myös jatko-osassa.

R. Isoviita

Tim Allen kommentoi kohua aiheuttanutta Lightyear-elokuvaa

Toinen näyttelijä tutussa roolissa.

R. Isoviita

Christian Balea arvelutti uuteen rooliinsa liittynyt seikka

MCU-pahis aiheutti päänvaivaa.

R. Isoviita

Studio Ghiblin rakastettu hahmo liitettiin tärkeän kampanjan keulakuvaksi

Innoituksen lähde haluttiin pelastaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...