Hollywood-legendan näyttäytymisestä koitui jälkipyykki

Maaliskuisen Oscar-gaalan kohutapaus, Will Smithin ja Chris Rockin välinen selkkaus, ei näytä jäävän ainoaksi ikäväksi asiaksi juhlan historiassa. Gaalan lopussa nähty hetki, jolloin musiikkitähti Lady Gaga ja Hollywood-legenda Liza Minnelli ilmoittivat parhaan elokuvan voittajan, jätti nimittäin pahan maun joidenkin suuhun.

Minnellin ystävä ja häntä myös mm. viime vuonna säestänyt muusikko Michael Feinstein on avautunut asiasta tarkemmin. Feinsteinin mukaan Minnelli oli hyvin pettynyt siihen, kuinka parhaan elokuvan palkitsemisjuonto oli järjestetty.

- Hän [Liza Minnelli] suostui esiintymään Oscar-tilaisuudessa vain sillä ehdolla, jos hän saisi istua [lavalla] ohjaajantuolissa, koska hänellä on ollut ongelmia selän kanssa, Feinstein kertoo ja lisää, ettei Minnelli halunnut ihmisten näkevän häntä ontumassa ja herättää sääliä.

Cabaret- ja New York, New York -musikaalien tähti nähtiin kuitenkin lavalla pyörätuolissa. Feinsteinin väitteen mukaan Minnellille oli ilmoitettu pyörätuolijärjestelystä vain minuutteja ennen kuin hänen piti nousta lavalle.

- Se sai hänet hermostumaan ja se sai hänet myös näyttämään siltä kuin hän olisi ollut "pihalla" asioista. Kuvitelkaa itse, jos teidät pakotettaisiin miljoonien eteen äkkiarvaamatta aivan toisin kuin haluaisitte. Niin hänelle kävi, Feinstein toteaa.

Vaikka Gagan ja 76-vuotiaan Minnellin yhteinen näyttäytyminen keräsi esim. somessa positiivisia kommentteja, esim. nimimerkki emdeadhead ihmetteli Twitterissä gaalan nähtyään, olisiko Minnelliä pitänyt estää menemästä lavalle, sillä kirjoittaja tuli näkemästään surulliseksi. Feinsteinin ja Minnellin yhteisiltä keikoilta kuvatuilla videoilla Minnelli on vaikuttanut hyvin erilaiselta kuin gaalassa. Tähden vointi on horjunut myös aiemmin: vuonna 2000 hän halvaantui, mutta pystyi kuntoutuksen jälkeen jatkamaan laulu-uraansa.


Lähteet: The Guardian, ABC

Kuva: Blaine Ohigashi / A.M.P.A.S.

R. Isoviita 23.04.2022 klo 17:19

Uusimmat uutiset

Mitä kuuluu Dyynin jatko-osalle?

Kuvaukset aluillaan.

R. Isoviita

Muistatko ysärileffan Con Air – lento vapauteen? Ohjaaja pyörittelee ideaa jatko-osasta

Mm. Nicolas Cagelle olisi paikka myös jatko-osassa.

R. Isoviita

Tim Allen kommentoi kohua aiheuttanutta Lightyear-elokuvaa

Toinen näyttelijä tutussa roolissa.

R. Isoviita

Christian Balea arvelutti uuteen rooliinsa liittynyt seikka

MCU-pahis aiheutti päänvaivaa.

R. Isoviita

Studio Ghiblin rakastettu hahmo liitettiin tärkeän kampanjan keulakuvaksi

Innoituksen lähde haluttiin pelastaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...