Benedict Cumberbatch ja joukko muita kovia nimiä Netflix-uutuuteen

Suoratoistojätti Netflix hamuaa jatkuvasti uutta sisältöä. Yhtiö päätyi ostamaan suositun brittiläisen lastenkirjailija Roald Dahlin (mm. Matilda, Jaakko ja jättipersikka) tuotantoa hallinnoineen Roald Dahl Story Companyn viime vuonna. Nyt Netflix on käynnistelemässä uuden Dahl-elokuvan kuvauksia.

Leffan ohjaajaksi Netflix on hankkinut Wes Andersonin (kuvassa), jonka omaleimaista jälkeä on nähty mm. elokuvassa Moonrise Kingdom. Uusi elokuva pohjautuu lyhyistä tarinoista koostuvaan kirjaan The Wonderful Story of Henry Sugar (suom. Henry Sugarin ihmeellinen tarina ja kuusi muuta), joka julkaistiin alkujaan 1970-luvun lopulla. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, keskittyykö elokuva vain yhteen kirjan tarinoista vai onko se lopulta niiden yhdistelmä.

Andersonille Roald Dahlin maailma ei ole vieras, sillä hänen filmografiastaan löytyy jo ennalta Dahlin Kekseliäs kettu -teokseen pohjautunut animaatio Fantastic Mr. Fox. Kuten siinä, myös The Wonderful Story of Henry Sugar -filmatisoinnissa on mukana joukko kovan luokan näyttelijöitä. Nimihenkilö Sugariksi on kiinnitetty Benedict Cumberbatch. Hänen lisäkseen leffassa näyttelevät mm. Ralph Fiennes, Dev Patel ja Ben Kingsley. Elokuvan kuvausten on tarkoitus käynnistyä alkavalla viikolla Lontoossa.


Lähteet: Deadline, IndieWire

Kuva: John Rasimus

R. Isoviita 09.01.2022 klo 22:50

Uusimmat uutiset