Nousiko James Bond -ehdokkaiden joukkoon musta hevonen?


No Time to Die on Bond-elokuvasarjan juhlaleffa, mutta samalla Daniel Craigin viimeinen pyrähdys kuulun agentin tyylivermeissä. Vuoden 2006 Casino Royalesta asti 007:na esiintynyt Craig ehti jo kauan ennen No Time to Die -elokuvaa todeta, että oli saanut tarpeekseen tästä osasta.

Mutta kuka seuraa Craigia? Kun hänet valittiin, Craig ei ollut kovin tunnettu näyttelijä ympäri maailmaa. Franchisen pitkäaikainen vaikuttaja tuottaja Barbara Broccoli vihjaa, ettei Bond välttämättä ole kovin samanlainen, kun uusi näyttelijä kiinnitetään jälleen rooliin:

- Se pitää kuvitella uusiksi, sillä tavalla kuin jokainen näyttelijä on tehnyt tämän roolin kohdalla. Tämä on se jännä ja hauska [osa] tätä franchisea: hahmo kehittyy.

Jonkin aikaa fanien Bond-spekulaatioissa on kierrätetty esim. Superman- ja Witcher-tähti Henry Cavillin nimeä, mutta myös Bridgertonissa kannuksensa ansainnut Regé-Jean Page on saanut huomattavaa kannatusta. Viime aikoina vedonvälitystoimistojen listoilla on nähty myös Mad Max: Fury Roadista ja Venomista tutun Tom Hardyn saavan kannatusta seuraavaksi Bondiksi. Nämä kaikki kolme miestä ovat kuitenkin jo niin tunnettuja, että kisan saattaa lopulta voittaa ns. musta hevonen. Tällaiseksi on veikattu näyttelijä George MacKayta, koko joukon nuorinta kaveria.

Vain 29-vuotias MacKay on saanut vahvaa tukea 007-rintamalla tähdittämänsä Taistelulähetit - 1917 -elokuvan tuottajalta. Nuoren ikänsä puolesta hän voisi todennäköisesti myös jatkaa kovaa kuntoa kysyvässä agenttiroolissa pidempään kuin esim. jo yli 40-vuotias Hardy.


Lähteet: Esquire, CinemaBlend, Vanity Fair, MovieWeb

Kuva: Nordisk Film/1917, 2019

R. Isoviita 13.09.2021 klo 14:41

Uusimmat uutiset

Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

Lopputulos luultavasti on erilainen.

R. Isoviita

Pienen merenneidon uuden versioinnin maskeerauksesta syntyi yllättävä jupakka

Taustalla piirrosanimaatioon liittyvä syy.

R. Isoviita

Viime vuoden yllätyshitin tähti kertoo, tuleeko leffalle myös jatkoa

Michelle Yeohilla riittää nyt töitä.

R. Isoviita

Joaquin Phoenixin leffa jäissä

Pillit toistaiseksi pussiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...