Netflixin lopettaman kulttisarjan tekijät pyytävät apua faneilta

Suoratoistojätti Netflix on tunnetusti ollut kiinnostunut nappaamaan oikeuksia myös tuotantoihin, jotka ovat saaneet lopetustuomion muualla. Muutama vuosi sitten se käynnisti uudelleen esim. draamasarjan Gilmoren tytöt eli Gilmore Girls, ja riemastutti myös Mysteeriteatteri 3000:n faneja elvyttämällä tämän 1996 lopetetun kulttisarjan. Fanikuntien harmiksi Netflix on toisaalta tylysti lopettanut tuotantoja, eikä Mysteeriteatteri 3000:kaan saanut jatkaa sillä kuin kaksi kautta.

Vanhoja ja vähän tuoreempiakin leffakummallisuuksia yhdessä sarjan katsojien kanssa naureskeleva Mysteeriteatterin hahmojoukko halutaan kuitenkin tuoda nyt takaisin. Hupisarjan luoja Joel Hodgson on käynnistänyt Kickstarterissa uuden varainkeruukampanjan, jonka tarkoitus on jataa kulttisarjaan fanien tuella. Kampanjan tavoitteena on tuottaa Mysteeriteatteri 3000 -jaksoja yksi kerrallaan niin kauan kuin rahkeita riittää ja luoda myös sarjan ympärille oma virtuaaliteatterisovellus The Gizmoplex.

Hodgson ei ole keräämässä tukea sarjalleen tällä tavoin ensimmäistä kertaa. Edellinen kampanja Mysteeriteatteri 3000:n hyväksi rikkoi ennätyksiä kokoamalla 5,7 milj. dollarin potin ja nappaamalla Netflixin huomion. Uuden kampanjan tavoite on 2 milj. dollaria, josta tätä kirjoittaessa on koossa jo ilahduttavat 1,7 milj. dollaria - vaikka kampanja-aikaa on vielä jäljellä lähes kuukausi.


Lähteet: SlashFilm, THR, Kickstarter

Kuva: Kickstarter

R. Isoviita 08.04.2021 klo 11:20

Uusimmat uutiset

Jälleen uusi menetys Guardians of the Galaxy -perheessä?

Tiimin rivit ehkä kutistumassa.

R. Isoviita

Blake Lively nappasi muikean sarjakuvaleffan pääroolin

Kuulostaako lähes yhtä tappavalta kuin Deadpool?

R. Isoviita

Batmanin ääniraita sai säveltäjän harmistumaan

Tim Burtonin hovisäveltäjä Danny Elfman on yhä pettynyt musiikkinsa kohtaloon.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...