Legendaarinen Hollywood-studio päivitti logonsa

Hollywood-studio MGM, joka on tuottanut myös James Bond -elokuvasarjaa vuosikymmeniä, on tavallisille leffankävijöille tullut tutuksi myös logostaan. Metro-Goldwyn-Mayer perustettiin 1920-luvun alkupuolella, mutta jo sen edeltäjällä, Goldwyn Picturesilla, oli käytössään logo, jossa esiintyy ehta leijona. Yli 60 vuotta MGM:n tunnuksessa on ärjynyt sama kissapeto, mutta nyt studio on päivittänyt logoaan.

Alkuaikoina MGM:n leijona ei karjunut, sillä äänielokuva tuli markkinoille vasta 1920-luvuin lopulla. Vuodesta 1957 asti studiolla on kuitenkin uskottu ärjyvän Leo-maskotin voimaan - aina näihin päiviin asti. MGM:n uudessa tunnuksessa ei enää nähdä Leo-leijonaa, eikä muutakaan elävää leijonaa. Kuulun kissapedon on nyttemmin korvannut kokonaan tietokonegrafiikalla luotu eläin.

Alkujaan No Time to Die -rainan julkaisun yhteyteen suunnitellun päivitetyn logon tyyli on yhdistelmä vanhaa sekä uutta. Päivitys on jo jakanut mielipiteitä. Esim. Twitterissä CGI-jellonaa on kommentoitu sekä kauniiksi että upeaksi mutta myös oudoksi ja hämmentävän tuntuiseksi. Videolla uusi tunnus:

Lähteet: MovieWeb, Twitter

Kuva:Pacific & Atlantic Photos

R. Isoviita 14.03.2021 klo 22:00

Uusimmat uutiset

Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

Lopputulos luultavasti on erilainen.

R. Isoviita

Pienen merenneidon uuden versioinnin maskeerauksesta syntyi yllättävä jupakka

Taustalla piirrosanimaatioon liittyvä syy.

R. Isoviita

Viime vuoden yllätyshitin tähti kertoo, tuleeko leffalle myös jatkoa

Michelle Yeohilla riittää nyt töitä.

R. Isoviita

Joaquin Phoenixin leffa jäissä

Pillit toistaiseksi pussiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...