James Bond -leffojen katselusta luvataan nyt jopa palkkaa

Sanotaan, että liiassa paikallaan istuskelussa piilee veritulpan riski, joten tämän jutun aihe on siinä mielessä jopa vaarallinen tehtävä. Nerdbear-sivusto nimittäin hakee henkilöä, joka katsoisi kaikki James Bond-elokuvat kuukauden aikana ja myös kirjoittaisi tästä missiostaan.

Koko urakasta luvataan palkkio, arvoltaan tuhat dollaria. Tämän lisäksi tehtävään valitun katsojan Bond-putken kuluja katetaan sadan dollarin vuokrauslahjakortilla. Harmi kyllä, hommaan ei voi tarttua Nerdbearin asettamien sääntöjen mukaan kuin henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja asuu pysyvästi Yhdysvalloissa. James Bondin fanittaminen kuuluu, totta kai, myös asiaan.

Henkilö, joka urakkaan lopulta valitaan, saattaa fanituksestaan huolimatta lopulta tuntea jopa ähkyä 007-seikkailuita kohtaan. Katsottavia agenttileffoja on kuitenkin kuukaudelle 24 kpl, ja niistä jokaisesta pitää myös kirjoittaa seikkaperäisesti. Ja kuin minttukarkkina massiivisen aterian päälle sivusto lupaa vielä 50 dollarin lahjakortin amerikkalaiseen AMC-teatteriketjuun, jotta tehtävään valittu henkilö pääsee katsomaan myös 25. Bond-rainan tuoreeltaan.


Lähteet: Cinemablend, Nerdbear

Kuva: SF Studios/DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED/ No time to Die, 2020

R. Isoviita 24.02.2021 klo 22:18

Uusimmat uutiset

Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

Lopputulos luultavasti on erilainen.

R. Isoviita

Pienen merenneidon uuden versioinnin maskeerauksesta syntyi yllättävä jupakka

Taustalla piirrosanimaatioon liittyvä syy.

R. Isoviita

Viime vuoden yllätyshitin tähti kertoo, tuleeko leffalle myös jatkoa

Michelle Yeohilla riittää nyt töitä.

R. Isoviita

Joaquin Phoenixin leffa jäissä

Pillit toistaiseksi pussiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...