Painajainen Elm Streetillä -tähti nähdään jatkossa Stranger Thingsissä

Kukapa ei yhä muistaisi 1980-luvun kauhuklassikoihin kuuluvaa Painajainen Elm Streetillä -leffaa ja sen ikonista pahista, Freddy Kruegeria? Nuorten uniin tunkeutuvaa kammotusta näytellyt Robert Englund täytti kesäkuussa jo 73 vuotta. Tämä ei kuitenkaan ole hidastanut hänen tahtiaan.

Englundilla on jatkossa rooli mm. Netflixin Stranger Things -suosikkisarjassa. Kysymys ei ole vain yhden jakson pikavisiitistä, vaan pidempiaikaisesta pestistä. Kasaritunnelmia onnistuneesti elvyttänyt Stranger Things esittelee neljännellä kaudellaan uusia hahmoja, joista yksi on Englundin näyttelemä Victor Creel.

Creelin on kerrottu olevan hahmo, joka on viettänyt vuosia mielisairaalaan suljettuna. Hänet oli passitettu lukkojen taakse 1950-luvulla tekemänsä järkyttävän murhan takia. Englundin näyttelemän Creelin lisäksi tulevalla kaudella nähdään pössyttelevä pizzapoika Argyle (Eduardo Franco, Kallisarvoinen paketti), roolipeliharrastaja Munson (Joseph Quinn, Game of Thrones) ja psykiatrisen sairaalan työntekijä Ballard (Jamie Campbell Bower, Twilight - Aamunkoi, osa 1 & 2).


Lähteet: Indiewire, Deadline

Kuva: New Line Cinema/The Elm Street Venture/Painajainen Elm Streetillä, 1984

R. Isoviita 22.11.2020 klo 19:49

Uusimmat uutiset

Ghostbusters-tähti härnää: Koomikkolegenda sittenkin mukana uudessa leffassa?

Lähes koko vanha jengi tekee paluun Ghostbusters-maailmaan.

R. Isoviita

Fetissiviestikohuun joutuneelle Armie Hammerille löytyi korvaaja

Hammerin piti näytellä Jennifer Lopezin rinnalla.

R. Isoviita

Miksi Stanley Kubrick hylkäsi tämän kappaleen klassikkoelokuvastaan?

Ns. kadonnut laulu viimein julki.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...