Miljoonaluokan leffasarja käynnistetään uudelleen – vaikka edellinen yritys tapahtui vasta pari vuotta sitten

Vuonna 2017 julkaistu Power Rangers -leffa toi 1990-luvulla television puolella kiertäneen supersankarisarjan hahmot ja asetelmat isolle kankaalle. Mystisten supervoimien avulla pahaa vastaan taistelleet kypäräpäät otettiin vastaan kohtalaisen hyvin: sadan miljoonan dollarin budjetilla tehty raina keräsi maailmanlaajuisesti 142,3 miljoonaa dollaria lipputuloja, eikä suuri yleisö lytännyt elokuvaa vuoden kehnoimmaksi.

Vaikka Power Rangers -joukon uudesta tulemisesta on vasta pari vuotta, jo nyt franchiselle suunnitellaan täyttä häkää rebootia. Tällä kertaa tarkoitus on tuottaa uusia seikkailuja sekä valkokankaalle että televisioon. Suunnitelmien taustalla ovat leluyhtiö Hasbro ja sen omistama tv-tuotantoyritys Entertainment One.

Power Rangers -ryhmän toiselle uudelle tulemiselle on valittu ohjaajaksi Jonathan Entwistle (Turhuuden turuilla, The End of the F***ing World). Tämä tarkoittaa, että hän luotsaa franchisessa sekä pitkää elokuvaa että tv-sarjapuolta, mikä on yleensä harvinaisempi yhtälö.


Lähteet: CinemaBlend, Rotten Tomatoes, Box Office Mojo

Kuva: Lionsgate/Power Rangers, 2017

R. Isoviita 21.10.2020 klo 13:42

Uusimmat uutiset