Lukuisten fanien unelmavävy muuttuu ihmissudeksi

Vaikka elokuvayhtiö Universalin ensimmäinen yritys luoda klassikkohirviöidensä ympärille Marvel-sarjakuvaleffojen kaltaista jatkumoa karahti karille, yhtiössä ei jääty märehtimään tätä. Sen kuulujen hirviöhahmojen käyttöä aiotaan jatkaa uusissa leffoissa ja uusin suunnitelmin.

Näkymätön mies pääsi ensi-iltaan aiemmin tänä vuonna, eikä leffan vastaanotto ollut ollenkaan huono. Jatkoa kauhuhahmojen uudelle tulemiselle seuraa mm. ihmissusi-teemalla. Wolfman-nimellä otsikoidulle rainalle etsitään vielä ohjaajaa, mutta sen pääosanäyttelijä on jo selvillä. Kyseessä on sama mies, joka kuluneen vuosikymmenen alussa oli niin kuuma nimi, että People-lehti yritti jopa useampaan otteeseen kruunata hänet maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

Kyseessä on mm. leffoista Drive ja La La Land tuttu Ryan Gosling, joka kieltäytyi People-lehden tarjoamasta tittelistä erilaiseen imagoonsa viitaten. Gosling on ollut Wolfman-projektissa mukana varhaisesta vaiheesta asti, sillä se perustuu hänen ideaansa. Lauren Schuker Blumin ja Rebecca Angelon (Orange Is the New Black) käsikirjoittaman leffan tyylisuunta on ennakkotietojen mukaan enemmän jännitykseen kuin kauhuun kallellaan, mutta oletettavasti Gosling nähdään siinä silti hurjan karvaisena petona.


Lähteet: Variety, We Got This Covered, The Wrap

Kuva: Summit Entertainment/La La Land, 2016

R. Isoviita 31.05.2020 klo 21:01

Uusimmat uutiset