Mihin katosi Jessica Alba?

Vuonna 2000 alkanutta Dark Angel -sarjaa seurattiin silmä kovana myös Suomessa. Dystooppinen toimintasarja oli NYPD Blue -poliisisarjan taustalta tunnetun Charles H. Elgeen ja mm. Titanicista jvastanneen James Cameronin luomus. Tämä seikka ei kuitenkaan ollut se syy, mikä veti ihmisiä Dark Angelin ääreen viikoittain, vaan sarjan päähenkilö Maxia näytellyt 19-vuotias Jessica Alba.

Alba päätyi Dark Angelin jälkeen merkittäviin rooleihin kahteen eri sarjakuvaleffafranchiseen. Sin Cityn kuuma Nancy ja Fantastic Fourin Susan Storm ovat kuitenkin jo mennyttä aikaa, joten tässä vaiheessa voikin kysellä, päättikö kehnoksi haukuttu Fantastic Four -leffasarja hänen näyttelijäuransa? Vastaus on kielteinen, vaikka Alba onkin käyttänyt aikaa viimeisen kymmenisen vuotta kauneustuoteyritykseensä The Honest Company ja on myös kolmen lapsen äiti.

Tuoreimpien tietojen mukaan Netflix on solminut sopimuksen Alban kanssa jännitysleffasta Trigger Warning. Oudosti kuolleen isoisänsä baarin perivän traumatisoituneen veteraanin tarinan ovat kirjoittaneet Josh Olson (A History of Violence) ja John Brancato (Terminator 3: Koneiden kapina). Leffaa odotellessa voi katsastaa, miten Alba pärjää huumepoliisina viime vuonna startanneessa rikostoimintasarjassa L.A.'s Finest (sarja on tarjolla Suomessa Viaplaylla).


Lähteet: Variety, CinemaBlend, The Honest Company

Kuva: Gage Skidmore

R. Isoviita 16.05.2020 klo 14:32

Uusimmat uutiset

Karate Kid -leffasarja saa jatkoa, mutta ilman Jaden Smithiä

Uusi nuori, uudet murheet.

R. Isoviita

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Clu Gulager on kuollut

Tähti ehti kunnioitettavaan ikään.

R. Isoviita

James Francon tuore roolikiinnitys nostatti äläkän

Diktaattorin elämästä tehdään leffaa.

R. Isoviita

Joker 2: Tämä elokuvasta tiedetään nyt

Myös ensi-iltapäivä selvillä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...