Fargo: Chris Rockin mukaan seuraava kausi on huomattavasti aiempia isompi

Fargo-sarja, joka ammentaa Coen-veljesten samannimisen hirtehisen rikoselokuvan maailmasta, on saamassa jo neljännen tuotantokautensa. Noah Fawleyn luoman sarjan paluuta odotetaan ensin yhdysvaltalaisruuduille huhtikuussa ja myöhemmin muualle maailmaan. Uusin kausi sijoittuu tuttuun tapaan menneeseen aikaan, tällä erää 1950-luvulle.

Sarjassa nyt mukana olevista näyttelijöistä Chris Rock on paljastanut, että luvassa on jotakin paljon aiemmilla kausilla nähtyä isompaa.

- Tämä on suurin Fargo. Sen kokoluokka on valtava. Yleensä Fargo kertoo pieniä tarinoita, jotka lähtevät lapasesta. Niissä on tavallisia ihmisiä, jotakin tapahtuu ja sitten näemme, kuinka ilkeitä tavalliset ihmiset voivat olla. Me lähdemme liikkeelle gangstereista, joten olemme jo alussa pahojen ihmisten parissa ja siitä se vain paisuu, Rock kuvailee.

Kylmässä Chicagossa taltioiduissa episodeissa kuvataan ennakkotietojen mukaan kahden rikollisjärjestön yhteenottoa. Osaansa myös uransa parhaimmaksi, jopa Tony Sopranoa muistuttavaksi kehuva Rock näyttelee sarjassa Loy Cannonia, toisen roistojoukon päällikköä, jonka on kasvatettava vihollisensa lapsi kuin omanaan. Kaudella ovat mukana lisäksi Timothy Olyphant (Deadwood) Dick "Deafy" Wickwarena, Bond-leffoistakin tuttu Ben Whishaw Rabbi Milliganina, Jason Schwartzman (Moonrise Kingdom) Josto Faddana ja Jack Huston (Ben-Hur) Odis Weffinä.

4. kauden traileri:

Lähteet: Collider, Den of Geek

Kuva: FX/Fargo

R. Isoviita 12.03.2020 klo 12:35

Uusimmat uutiset

Sukellusvene U-96 -klassikon tehnyt Wolfgang Petersen on kuollut

Petersen kävi tyrskyjä päin urallaan useasti.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on lisää projekteja kiikarissa – myös kameran takana

Näyttelijän esikoisohjaus ei kuitenkaan ole kyseessä.

R. Isoviita

Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Intohimoprojekti.

R. Isoviita

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...