He-Manin, Obi-Wanin, Howard the Duckin ja Nathan Draken faneille pettymysten viikko

Ennen kuin tämä viikko ehtii päättyä, Yhdysvalloista ropisee ikäviä uutisia. Niistä jokainen koskee pitkään suunnitteilla olleita elokuvia ja TV-sarjoja. Fanitit sitten sarjakuvia, pelejä tai leffoja, valmistaudu siis harmistukseen.

Uncharted-peliin pohjaava samanniminen leffa on vellonut ongelmissa. Spider-Man-elokuvista tutun Tom Hollandin tähdittämä leffaversio on siirtynyt ohjaajalta toiselle jo niin monesti, että harva jaksaa edes pitää asiasta enää lukua. Elokuvan piti kuitenkin olla tulossa Ruben Fleischerin luotsaamana tämän vuoden jouluksi, vaan toisin näyttää käyneen. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä Uncharted-leffan maailmanesi-iltaa on siirretty maaliskuulle 2021.

Takaiskun on kokenut myös Star Wars -universumiin sijoitettu jedimestari Obi-Wan Kenobin oma TV-sarja. Sen kuvausten piti käynnistyä tämän vuoden elokuussa, mutta sarjan tuottajien on raportoitu halunneen viimeisimmän Star Wars -leffan, The Rise of Skywalkerin, jälkeen käsikirjoitusmuutoksia. Tämä luonnollisesti siirtää kuvausten aloitusta myöhemmäksi, aina tammikuulle 2021 asti. Obi-Wanin rooliin palaamassa oleva Ewan McGregor (kuvassa) on ehtinyt jo toppuutella asiasta sosiaalisessa mediassa paisunutta spekulointia. McGregorin mukaan sarjan käsikirjoitus on jo nyt hyvä, eikä aikataulumuutos liity siis sen tasoon.

Edes jedimestari ei pystyisi silti näkemään, mikä on puolestaan Masters of the Universe -elokuvan tulevaisuus. Tuotantoyhtiö Sony on muuttanut pulleista lihaksistaan tunnettujen He-Manin ja kumppanien elokuvan julkaisuajankohtaa jälleen. Tämän ei-animoidun kokoillan seikkailun ensi-illan odotettiin koittavan vuoden 2021 alkupuoliskolla, mutta studio on vetänyt nämä suunnitelmat nyt pois. Masters of the Universe viivästyy näin ollen niin paljon, että se saattaa jopa jäädä kokonaan valmistumatta.

Viimeisimpänä ikävä viesti kulttistatustakin saaneen Marvel-sankari Howard Ankan eli Howard the Duckin ystäville: Marvel on peruuttanut mm. ohjaaja ja käsikirjoittaja Kevin Smithin työstämän Howard the Duck -animaatiosarjan. On epävarmaa, miksi suurena sarjakuvafanina tunnetun Smithin kanssa tehty sarja ei lopulta edennyt käsikirjoitusvaihetta pidemmälle. Toisaalta Marvelilla on suunnitteilla yhä useita muita TV-sarjoja, joihin yhtiö voi nyt satsata entistä voimakkaammin.


Lähteet: Variety, THR, The Wrap, We Got This Covered, Cnet

Kuva: 20th Century Fox/LucasFilm/Star Wars: Episode III - Sithin kosto, 2005

R. Isoviita 25.01.2020 klo 20:43

Uusimmat uutiset

Sukellusvene U-96 -klassikon tehnyt Wolfgang Petersen on kuollut

Petersen kävi tyrskyjä päin urallaan useasti.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on lisää projekteja kiikarissa – myös kameran takana

Näyttelijän esikoisohjaus ei kuitenkaan ole kyseessä.

R. Isoviita

Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Intohimoprojekti.

R. Isoviita

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...