Et taatusti huomannut tätä cameota Star Wars: The Rise of Skywalkerissa

Star Wars: The Rise of Skywalker pyörii yhä useissa leffateattereissa, vaikka esim. Yhdysvalloissa sen teatterikierros osoittaa jo hiipumisen merkkejä. Toisaalta leffa on jo saavuttanut maailmanlaajuisesti miljardin dollarin lipputulot n. viikko sitten, joten kovin kehnoksi sen menestystä ei voi luonnehtia.

Elokuvassa on jälleen mukana useita cameo-rooleja, eli kuuluisuuksien pieniä vierailuja. Star Wars: The Force Awakensin tällaisiin pistäytymisiin lukeutui esim. 007-stara Daniel Craigin rooli imperiumin sotilaana. Star Wars: The Rise of Skywalkerissa cameo-roolista on ollut mahdollista bongata säveltäjäveteraani John Williams (baarimikkona) ja elokuvan ohjaaja J. J. Abrams (D-O-droidin äänenä). Eräs leffan cameoista on todennäköisesti mennyt kuitenkin täysin ohi suurelta osalta katsojia.

Jo 2018 huhuttiin, että brittiläinen laulajakuuluisuus Ed Sheeran olisi mukana jossakin The Rise of Skywalkerin kohtauksista. Viime vuonna Suomessakin konsertoinut Sheeran on aiemmin tehnyt cameo-roolin Game of Thrones -sarjassa. Siinä laulavana maankiertäjänä esiintynyt miekkonen sai jakson julkaisun aikaan niin massiivisesti ikävää palautetta, että hän vetäytyi jopa Twitteristä tämän seurauksena. Niinpä ei olekaan kummallista, ettei Sheerania voi uusimmasta cameostaan heti tunnistaa: hän ei nyt osassaan takuulla laula, saati puhu, eikä hänen kasvojaankaan voi nähdä. Katso kuva Sheeranin alien-hahmosta CinemaBlendin sivuilta.


Lähteet: We Got This Covered, CinemaBlend, CNBC, IS

Kuva: Disney/LucasFilm/Star Wars: The Rise of Skywalker, 2019

R. Isoviita 19.01.2020 klo 12:48

Uusimmat uutiset

Sukellusvene U-96 -klassikon tehnyt Wolfgang Petersen on kuollut

Petersen kävi tyrskyjä päin urallaan useasti.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on lisää projekteja kiikarissa – myös kameran takana

Näyttelijän esikoisohjaus ei kuitenkaan ole kyseessä.

R. Isoviita

Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Intohimoprojekti.

R. Isoviita

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...