Palaako Mendes sittenkin seuraavan Bond-leffan puikkoihin?

25. James Bond -elokuva tulee olemaan viides 007-seikkailu, jossa Daniel Craig näyttelee nimiosaa, vaikka hän alkujaan antoi ymmärtää toisin. Leffasarjan seuraavan elokuvan osalta moni muu asia on kuitenkin vielä avoinna. Tuotantoyhtiö MGM on vailla kumppaniyhtiötä ja elokuvan ohjaajakin vielä mysteeri.

Uusimpien tietojen mukaan MGM olisi kiinnostunut solmimaan yhteistyösopimuksen nyt paljon aiempaa pienemmän kumppanin kanssa. Aiemmin MGM toimi yhdessä Sonyn kanssa, mutta nyt se hioo sopimusta Annapurna Picturesin kanssa. Annapurnan, jonka omasta elokuva-arsenaalista löytyvät mm. American Hustle ja Spring Breakers, odotetaan saavan nämä keskustelut päätökseen tämän viikon aikana.

Bond 25:n ohjaajaksi haviteltiin Blade Runner 2049:n ohjaaja Denis Villeneuvea, mutta tämä kieltäytyi toistaiseksi kunniasta aikataulusyistä. Daniel Craigin kanssa hyvin toimeen 007 Spectren ja Skyfallin kuvauksissa tullut Sam Mendesin on aiemmin todennut haluavansa tehdä vaihteeksi jotain muunlaista, asia ei välttämättä olekaan enää niin. Mendes oli vielä vähän aikaa sitten kiinnitettynä Disneyn uuden Pinocchio-elokuvan ohjaajaksi, mutta tuoreimpien tietojen mukaan hän on jättänyt kyseisen projektin ja Disney hakee paikalle korvaajaa.


Lähteet: Deadline, Tracking Board, Collider, CinemaBlend

Kuva: 007 Skyfall/© 2012 Danjaq, LLC, United Artists Corporation and Columbia Pictures Industries, Inc.

R. Isoviita 14.11.2017 klo 14:31

Uusimmat uutiset

Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

Lopputulos luultavasti on erilainen.

R. Isoviita

Pienen merenneidon uuden versioinnin maskeerauksesta syntyi yllättävä jupakka

Taustalla piirrosanimaatioon liittyvä syy.

R. Isoviita

Viime vuoden yllätyshitin tähti kertoo, tuleeko leffalle myös jatkoa

Michelle Yeohilla riittää nyt töitä.

R. Isoviita

Joaquin Phoenixin leffa jäissä

Pillit toistaiseksi pussiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...