Mitä tapahtui Star Warsin kenties inhotuimmalle hahmolle?

Spoilerivaroitus: jos et halua tietää mitään Tähtien sota -franchiseen kuuluvan Aftermath: Empire's End kirjan sisällöstä, kannattaa lopettaa tämän jutun lukeminen tähän. Aftermath on kolmas kirja uudesta painetusta trilogiasta, joka julkaistaan Star Wars -otsikon alla. Tämän trilogian tehtävä on ollut kuroa umpeen aukkoa, joka on elokuvien Jedin paluu ja The Force Awakens välillä.

Uusi kirja paljastaa mm. mitä tapahtui Lando Calrissianille ja miksi Han ja Leia erosivat. Aftermath: Empire's End kertoo ennakkotietojen mukaan myös, miten kävi monien Star Wars -fanien inhokkihahmo Jar Jar Binksille. Pimeän uhkassa eli Star Wars Episode I:ssä esitelty gungan oli tarkoitettu nuorimpien katsojien ilahduttajaksi, mutta lörpöttelevä ja kömpelö hahmo ei saanut lopulta kovin mairittelevaa vastaanottoa.

Mashable-sivuston mukaan kirja tuo esiin kovia kokeneen Jar Jarin. Episodien I-III aikana hahmo eteni mukaan politiikkaan, mutta uudessa kirjassa Jar Jar on ajautunut kadulle ja häntä kohdellaan kuin imperiumin pussiin pelannutta luopiota. Gungan joutuu ansaitsemaan elantonsa katuklovnina, eikä hänellä ole enää asiaa mihinkään johtotehtäviin. Chuck Wendigin kirjoittama kirja julkaistaan ensi viikolla - kirjan suomennoksesta ei tässä vaiheessa ole tietoa.


Lähteet: ComicBookMovie, Mashable

Kuva: LucasFilm/Star Wars: Episode I

R. Isoviita 17.02.2017 klo 20:11

Uusimmat uutiset