World War Z 2:n käsikirjoitus tekeillä

Zombie-viruksen maailmanvalloitusta kuvannut World War Z saa jatko-osan, joka saattaa jopa tarjota jotain uutta. World War Z 2:n käsikirjoittaja Steven Knight (Eastern Promises) on uudessa haastattelussaan vihjannut, ettei jatko-osa kulje ensimmäisen osan uralla. Knight on tosin vasta luonnostelemassa elokuvan juonta, joten paljon voi vielä muuttua.

Yllättävän hyvin menestyneen World War Z:n jatkon tuottaa ensimmäisessä osassa myös pääroolia näytellyt Brad Pitt. Elokuvan menestys oli yleisesti yllätys, sillä sen tie elokuvateattereihin kävi uusintakuvausten ja isojen muokkausten kautta. Erityisesti lopetuksensa osalta uudelleen käsittelyyn otetun kauhutrillerin (tai katastrofielokuvan) toinen osa ei kuitenkaan välttämättä jatka Pittin näyttelemän YK-mies Gerry Lanen ja hänen läheistensä parissa.

- Se [jatko-osa] ei ole ihan niin kuin edellinen, aloitamme puhtaalta pöydältä, Knight toteaa haastattelussaan. Vaikka Pittillä ei varsinaisesti ole kiirettä juuri näyttelijänä, hän on parhaillaan mukana tuottamassa mm. yhtä minisarjaa ja dokumenttia, jotka osaltaan voivat vaikuttaa siihen, ettei hän ehtisi palata Gerry Lanen rooliin. Näin ollen J. A. Bayonan (Orpokoti) ohjaama World War Z 2 saattaa keskittyä aivan muuhun päähenkilöön. Elokuvan odotetaan valmistuvan loppuvuodeksi 2016.


Lähteet: Dark Horizons, Indiewire

Kuva: Dave J. Hogan (Fury, 2014)

R. Isoviita 21.01.2015 klo 08:48

Uusimmat uutiset

Takamus kovilla: Ensimmäisestä Harry Potter -rainasta oli tulla lähes kolmituntinen

Lasten vanhemmat eivät lämmenneet kestolle.

R: Isoviita

Näin tappajahai saapui viimeiseen leposijaansa

Alkuperäinen leffamonsteri korjattiin priimakuntoon.

R. Isoviita

Painajainen Elm Streetillä -tähti nähdään jatkossa Stranger Thingsissä

Mutta onko tämä rooli yhtä painajaismainen?

R. Isoviita

Näitä striimataan nyt: Komediaa kärjessä

Listoilla on tuttuja nimiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...