Coppola palaa juurilleen

Ohjaajalegenda Francis Ford Coppola on parin vuoden tauon jälkeen suunnittelemassa uutta elokuvaa. Viimeksi Val Kilmerin kanssa pienimuotoisen kauhutrilleri Twixtin (2011) tehnyt Coppola on The Hollywood Reporterin tietojen mukaan suuntaamassa katseensa jälleen amerikanitalialaiseen kulttuuriin. Samalta alueelta Coppola on ammentanut sisältöä elokuviinsa aiemminkin, esimerkiksi menestyksekkääseen Kummisetä-trilogiaansa.

Suunnitteilla oleva elokuva tulee kertomaan amerikanitalialaisen perheen vaiheista 30 vuoden varrelta 1930-luvulta alkaen. Ohjaajalegenda, joka tunnetusti on kynäillyt lukuisia elokuvia aina Kummisetä-trilogiasta Ilmestyskirja. Nyt:iin, myös kirjoittaa parhaillaan uusimman elokuvansa käsikirjoitusta. Sen on kuvailtu olevan kahden nuoren, tytön ja pojan, kasvutarina. Coppolan paluu menneeseen aikaan ja omimpaan alueeseensa on jo nyt herättänyt hyväksyvää hyrinää ympäri verkkoa.

Leffan näyttelijöiden haku on jo alkanut, sillä ohjaajan kerrotaan palkanneen roolittajat töihin. Cannes'n elokuvafestivaaleilla vähän aikaa sitten ensi-iltansa saaneen Sofia Coppolan The Bling Ring -rikoselokuvan roolituksesta vastanneet Courtney Bright ja Nicole Daniels tekivät ilmeisesti hyvää työtä, sillä Sofian isäukko on antanut tehtävän heille. Vanhemman Coppolan uuden elokuvan nimestä ei vielä ole kerrottu, eikä myöskään sen mahdollisesta valmistumisaikataulusta.


Kuva: Rita Molnár

Z.E 23.05.2013 klo 22:11

Uusimmat uutiset

Martin Scorsesen leffasuunnitelma kalskahtaa kuin Mel Gibsonilta napatulta

Lopputulos luultavasti on erilainen.

R. Isoviita

Pienen merenneidon uuden versioinnin maskeerauksesta syntyi yllättävä jupakka

Taustalla piirrosanimaatioon liittyvä syy.

R. Isoviita

Viime vuoden yllätyshitin tähti kertoo, tuleeko leffalle myös jatkoa

Michelle Yeohilla riittää nyt töitä.

R. Isoviita

Joaquin Phoenixin leffa jäissä

Pillit toistaiseksi pussiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...