Arvostelu

Mikä olisi parempi tapa viettää lauantai, kuin Simpsoneita katselemalla?

Ihanaa asua Suomessa. Maailman ehkäpä paras tv-sarja, Simpsonit, menee jo viidennettätoista tuotantokauttaan, mutta Suomessa julkaistiin juuri kausi numero 7. Nomuttah, pitää tyytyä siihen mitä on. Niinpä tilasin kuudennen tuotantokauden. Onneksi digipack julkaistiin jo, enkä joutunut tunkemaan epämuodostunutta Homerin kupolia hyllyyni. Jaksoja löytyy boxista 25, mikä on varsin hieno määrä. Ja mikä olisi parempi tapa viettää lauantai, kuin Simpsoneita katselemalla?

6. tuotantokausi on ehkäpä Simpsoneiden paras. Piirrosjälki on mainiota, ja jaksossa vierailee monia staroja, kuten Winona Ryder, Kelsey Grammer, Meryl Streep, sekä monia muita. Jaksoissa on myös paljon elokuvaviittauksia, kuten Takaikkuna- ja Hohto-parodiat. Jaksot nojaavat hulvattomaan dialogiin, ja hauskoihin tilanteisiin sekä irtovitseihin.

Dialogi on silkkaa parhautta ja katsojaa päin tykitetään satoja erilaisia vitsejä, joista riittää nauramista pitkäksi aikaa. Jokainen jakso tuntuu upouudelta, vaikka boksi on jo 11 vuotta vanha. Ainoat huonommat jaksot ovat Lisa's Rival ja A Star Is Burns. Muuten boxi on täyttä parhautta. Kaikkein parhaimmat jaksot ovat Another Simpsons Clip Show, Sideshow Bob Roberts, Treehouse of Horror V, Grampa vs. Sexual inadequasy, Bart's Comet, Bart vs. Australia, Lisa's Wedding, The Springfield Connection, Lemon or Troy, sekä kaksiosainen Who Shot Mr. Burns. Edellämainitun jatko-osa löytyy seitsemänneltä tuotantokaudelta. Jaksoissa näemme mm. Margen, Homerin, Lisan ja Bartin epäonnistuneet romanssit, Sideshow Bobin paluun, Hohto-parodian, Margen isän, Maggien syntymän, perheen tulevaisuuden, sekä Margen poliisina.

Itse paketti (digipack) on varsin mainio. Sisältä löytyy vihkonen, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot, sekä kaikki neljä levyä. Et pety.

nimimerkki: Jope Pitkäviha

Pisteet: rating 100,000

Jope Pitkäviha
Käyttäjä, 1 arvostelu
Arvosteltu: 18.05.2006
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Ed Wood
Ed Wood arvosana 4,11
Ed Wood
Kenraali
Kenraali arvosana 4,09
Kenraali
Ritari siniparta
Ritari siniparta arvosana 4,03
Ritari siniparta
The Plague Dogs
The Plague Dogs arvosana 4,18
The Plague Dogs

Sarjan tiedot

Simpsonit: 6. tuotantokausi
Simpsonit: 6. tuotantokausi arvosana 4,63

Simpsonit: 6. tuotantokausi (1994)

Alkuperäinen nimi: The Simpsons: The Complete Season 6

Genret:
Komedia,
Tuotantovuosi:
1994
Pituus:
575 min
Ohjaajat:
Carlos Baeza, David Silverman, Jim Reardon, Mark Kirkland, Rich Moore, Wes Archer
Pääosanäyttelijät:
Dan Castellaneta, Hank Azaria, Harry Shearer, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith
Maat:
USA