OSALLISTU SUOMEN SUURIMMAN ELOKUVAYHTEISÖN TOIMINTAAN

Rekisteröidy

Käyttäjätunnus voi sisältää erikoismerkkejä ja isoja kirjaimia. Sähköpostiosoite ja käyttäjätunnus ovat pakollisia tietoja. Saat vahvistussähköpostin antamaasi osoitteeseen.

Käytämme paikkakuntatietoa sivustomme kehittämiseen. Tavoitteenamme on tuoda enemmän paikallista elokuviin liittyvää sisältöä käyttäjillemme. Tämä sisältö on mahdollista kohdistaa oikein, jos tiedämme missä päin majailet.

Viikkokirje sisältää leffa-aiheista tietoa. Se ilmestyy viikottain perjantaisin.

Rekisteröitymisen hyödyt

Anna tähtiä

Antamasi tähdet kertovat mitä juuri sinä olet pitäny katsomastasi. Tähtesi lasketaan myös osaksi keskiarvoja. Suosikeillasi on näin mahdollisuus nousta TOP-listoille.

Kommentoi

Kommentointi on hyvä tapa kertoa nopeita mielipiteitä katsotuista elokuvista.

Kirjoita arvosteluja

Arvostelut ovat Leffatykin arvostetuimpaa sisältöä. Tee laadukkaita arvosteluja ja kerää suosioita muiden käyttäjien keskuudessa.

Lisää videoita ja kuvia

Täydennä leffojen tietoja trailereilla ja kuvilla. Monet käyvät ensimmäisenä läpi omat suosikkinsa, joissa on puuttelliset tiedot.

Elokuvasuositukset

Kun olet pisteyttänyt riittävästi elokuvia saat automaattisia suosituksia elokuvista, joista luultavasti pitäisit.

Luo omia TOP-listoja

Tee TOP-listoja, jotka kertovat sinusta leffailijana. Voit niputtaa yhteen parhaita elokuvia myös erilaisten teemojen mukaan.

Fanita kiinnostavia käyttäjiä

Fanittamalla muita saat omalle profiilisivullesi tietoa suosikkikäyttäjiesi tekemissitä. Mitä he ovat katsoneet ja mitä mieltä he ovat olleet elokuvista ja sarjoista.

Keskustele muiden käyttäjien kanssa

Leffatykin foorumi on paikka, jossa vaihdetaan mielipiteitä niin päivän polttavista asioista kuin tulevista elokuvistakin.

Tee oma katselumuistilistasi

Viikoittain kuulee hyvistä elokuvista, mutta kuinka muistat katsoa ne kaikki? Leffatykissä voit lisätä kiinnostavat elokuvat omalle muistilistallesi.

Kerää omia faneja

Jos olet mielenkiintoinen tyyppi ja sinulla on hyviä mielipiteitä niin saat todenäköisesti itsekin faneja. Vaikutat tätä kautta myös siihen, mitä muut katsovat.

Tilastot

Kaikki toimintasi kerryttää omaa tilastoasia, jonka avulla näet millainen leffailija todellisuudessa olet.