WreckMe666

WreckMe666

Käyttäjä, 43 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (95)

31.03.2012 klo 22:11

Deadwood: 1. tuotantokausi

Vanha kunnon villi länsi ei varmasti ole listan kärjessä alan ihmisten suunnitellessa teemaa uudelle TV-sarjalle. Uniikista miljööstä nautti Deadwood on totta totisesti yksi taikalaatikon parhaista sarjoista, jopa HBO:n tasoon nähden. Ei ole aivan Sopranosin taikka Kylmän ringin tasoista tavaraa, mutta se ei meinaa sitä, etteikö se voisi olla, mikäli sitä ei olisi aikanaan lopetettu.

Uniikin miljöön lisäksi Deadwoodista puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä karu ja realistisen oloinen meininki, jota Jumalan selän takana harjoitetaan. Karu ulkomuoto sekä sisältö, realistisuus ja arkisuus, viihteen puuttuminen saattaa olla osalle katsojakunnasta hankalaa, sarja voi olla turhan raskas. Itse tunnusta hieman epäröineeni alussa, ja pistäneeni merkille moisen. Mutta jakso toisensa perään on saatava lisää. Tämä, jos jokin kertoo sarjan hyvyydestä. Boardwalk Empiren kaltaista pienoista raskautta ja hitautta on havaittavissa kahdella ensimmäisellä kaudella, mutta kolmannella päästään kunnolla vauhtiin. Siinä vaiheessa huomaa, että HBO:n, Paramountin ja kumppaneiden päätös oli perseestä.

Nyt on kyllä hahmoissa sekä syvyyttä että leveyttä. Sarjan suurimmaksi osaksi todellisiin janttereihin perustuvat hahmot ovat niin hyvin kirjoitettuja, kuin suinkin mahdollista. Kukaan ei ole täydellinen, kukaan ei ole kaikkitietävä, eikä kukaan vältä virhearviointeja. Bullock, Swearengen ja Tolliver tekevät kaikki virheitä, eikä kaikista keskeisin henkilöhahmo ole kaikkein älykkäin tai pitkäjänteisin. Deadwoodin hahmokirjosta löytyy myös toistakymmentä loistavaa persoonaa, joista osaan on allekirjoittaneen helppo samaistua. Näyttelijät suorastaan loistavia.

Dialogi on terävää, täynnä v*ttuilua, sun muuta, eikä kirosanoja todellakaan vältellä. Monesti tietyn lauseen tai kysymyksen jälkeen olisi itsellä jo useampikin elokuvista tuttu vastaus taikka lausahdus mielessä, mutta onneksi käsikirjoittajakööri on pyrkiyt parhaansa mukaan välttämään näitä tuttuja tapauksia.

"No law at all... in Deadwood... Is that right?"rating 90,000

19.03.2012 klo 18:27

The Walking Dead: 2. tuotantokausi

Niin kutsutun sivistyneen yhteiskunna romahtaessa ihmiskunta - tai ne rippeet, mitä on jäänyt jäljelle - alkaa muistuttaa yhä enemmän ja enemmän lajimme tuhansia vuosia sitten ohittamaa kehitysporrasta. Kaikki alkaa muuttua alkukantaiseksi aina miesten välisestä valtataistelusta barbarillisuuteen. The Walking Deadin toinen tuotantokausi keskittyy hyvin pitkälti sarjan draamapuoleen, ja hoitaakin toki tonttinsa monin verroin paremmin, mitä kaikki television tusinadraamat yhteensä. Toisella tuotantokaudella Kirkman, Darabont ja kumppanit näyttävät tv-katsojille sen puolen Kirkmanin luomuksesta, mistä olen erityisen paljon kehuja lukenut. Hahmokehitys on suorastaan valtaisaa toisella kaudella, ja monia hahmoja on vaikea enää yhdistää siihen, mitä ne vielä 15 jaksoa aikaisemmin olivat. Kehitys ei aina ole positiivista, mutta kuvaa hyvin sitä, miltä tilanteet voivat kuolleiden ylösnousemuksen jälkeen näyttää.

Uusia hahmoja ajetaan sisään ja ulos. Kaikki vaihdokset hahmogalleriaan eivät ole mieluisia, toiset puolestaan saavat hyvänolon tunteen aikaiseksi, ja osalla ei juuri ole vaikutusta katsojaan. Uudet hahmot eivät koko kauden aikana onnistu herättämään samoja tuntemuksia, mitä alkuperäishahmot, mutta loppua kohden uusistakin hahmoista alkaa löytyä mukavia piirteitä, ja he nousevat suurempaaan rooliin. Alkua lukuun ottamatta koko kausi sijoittuu pääosin farmille, jossa voidaan hengähtää ja puida ryhmän sisäisiä jännitteitä pakoilun ja selviytymisen jäädessä statistiksi. Pientä Kauniit ja Rohkeat -henkistä ihmissuhdesoppaa on luvassa kauden puolessavälissä, mutta tämä aihe korvataan kuitenkin pian jo jollain paljon mielenkiintoisemmalla.

Sarjan toteutus on vailla vertaistaan. AMC ei itselle ole tuttu nimi, mutta kaiken kaikkiaan sarjan ukoinen imago on laadukas, jopa niin laadukas. Kaikki on näyttelijäsuorituksista kuvaukseen ja leikkauksesta käsikirjoitukseen viimeisen päälle, eikä "kävelijöiden" kohdalla olla kiirehditty. Monesti zombieiden maskeeraus on elokuvapuolellakin vähän sinnepäin, ja tehostepuoli toteutettu peukalo keskellä kämmentä, mutta tämä kaikki on parasta AAA-luokkaa Walking Deadissa.

Kakkosen katastrofaalisessa finaalissa esitellään myös uusi odottamani hahmo, jolla myös sattuu olemaan arsenaalissaan ase, jonka allekirjoittanut varmaan ensimmäisenä mukaansa nappaisi - luonnollisesti tuliaseiden jälkeen - , mikäli tällainen zombie-invaasio omalle kohdalle osuisi.

Kävelevien kuolleiden toinen kausi on huima parannus ensimmäisestä, ja tällä kertaa jännitystä rakennetaan huomattavasti pidemmällä tähäimellä. Pientä epätasaisuutta on havaittavissa kummankin tuotantokauden kohdalla, mutta heittely on toisella pienempää, mitä ensimmäisellä. Tästä alkaa sitten pitkä ja kuumeinen odotus, joka palkitaan jossain vaiheessa syksyä mukavalta vaikuttavan leffakesän jälestä.

- "Christ promised the resurrection of the dead, I just thought he had something, a little different in mind."

rating 100,000

01.01.2012 klo 14:17

Kylmä rinki: 1. tuotantokausi

HBO ei petä tälläkään kertaa; Kylmä rinki tarjoilee ensimmäisellä kaudellaan todella, todella mielenkiintoiset kahdeksan jaksoa, joissa perehdytään moniin henkilöihin nostamatta kuitenkaan ketään päärooliin. Pääroolin ottaakin ansaitusti Oswald State Maximum Security Penitentiary -vankila. Henkilöhahmoja tulee ja menee miten sattuu hyvin nopeaan tahtiin, mikä kyllä vähän allekirjoittanutta alkuun hämäsi. HBO:n tapaan sarjan käsikirjoitus- ja näyttelijätaso on korkeinta mahdollista ja sarjassa on hyvin realistisen oloinen fiilis. Loistava ykköskausi; saa nähdä pystyykö konaisuutena haastamaan Sopranosia ja Pakoa.

rating 100,000

01.12.2011 klo 21:06

Weed - Hopeanuolen Poika

Ginga Densetsu Weed on anime-sarjojen eliittiä, vaikkakin legendaariseen Hopeanuoleen on matkaa vähintään yhtä monta mailia kuin Weed kumppaneineen tassuttelee sarjan aikana. Sarjan alussa todella ärsyttäväksi elementiksi voidaan lukea toteutus, joka on - kuten jo mainittua - kuin juosten kustu; piirrosjälki ei todellakaan ole sieltä parhaimmasta päästä ja suurimmaksi osaksi koirien liikkeet näyttävät kolmannesta persoonasta tarkasteltuna lähinnä naurettavalta, nousevan auringon maassa kun koirat juoksentelevat vähän hassusti. Kuvan ja äänen synkronointi ei ole anime-tapauksissa helppoa, muttei se silti mahdotontakaan ole - toisin kuin <i>Weed</i> antaa ymmärtää. Ääninäyttely ei myöskään vakuuta muutamaa rivistöstä poikkeavaa ääninäyttelijää lukuun ottamatta.

Hopeanuolen poika jatkaa melko luontevasti isänsä jalanjäljissä kaikista vioistaan huolimatta, mutta hampaankoloon jäi kyllä kaivelemaan se pieni seikka, ettei ensimmäistä Suurta Johtajaa, Rikiä, mainittu sanallakaan. Arpinen akita-koira kyllä vilahti viimeisessä jaksossa mm. Johnin kanssa, mutta olisi vanhoilla Ōu-sotureilla varmasti löytynyt Weed-pennulle kerrottavaa tämän isosisästä. Rikin puuttumisesta huolimatta Ginga Densetsu Weed on paikoittain valtava nostalgiapommi. Kaikki legendat Suuresta taistelusta, kaikki vanhat henkilöt, paikat, kaikki ovat puhdasta nostalgiaa ajoilta, jolloin tuli leikattua suomi-versiota vahdattua silmät selällään. Jopa musiikki tuo hyviä muistoja mieleen.

Sarjan päähenkilö on kyllä hieman rasittava kopio Hopeanuolesta, mutta kaikista rasittavinta hopeanharmaassa tiikeriraitaisessa akita-pennussa on tämän ääni. Kyllä, Weedin ääninäyttelijän ansiot ottavat päähän pahemman kerran, mutta kuten muunkin toteutuksen kohdalla, siihen kyllä tottuu.

rating 80,000

16.08.2011 klo 17:33

Frendit: 10. tuotantokausi

Kaikki loppuu aikanaan, eikä Frenditkään ole poikkeus. Päätöskausi parantaa parista edellisestä kaudesta ja kohoaa lähelle vanhempien kausien tasoa ja antaa yhdelle maailman parhaista televisiosarjoista tämän ansaitseman päätöksen. Frendien kymmenes ja viimeinen tuotantokausi panostaa luonnollisestikin aikaisempaa enemmän myös draamapuoleen, joka ei ole aina ollut niin vahvasti esillä, jos laisinkaan.

Kauden aloittavat pari jaksoa kuuluvat ehdottomasti koko sarjan parhaimmistoon. Kauden keskivaihetta edeltää muutama tasoltaan heikompi jakso, jotka tuntuvat lähinnä kierrätykseltä, mutteivat päästä kuitenkaan tylsistyttämään. Mitä edemmäs kausi etenee, sitä enemmän tilanteet muuttuvat ja loppu alkaa häämöttää. Tässä vaiheessa draamaa tuodaan enemmän kuvioihin, mutta onnistuneesti komiikalla höystettynä. Kymmenes tuotantokausi etenee haikeiden ja surullisten jaksojen myötä loppuun, joka sulkee ympyrän lopullisesti. Toisaalta tämä on ainut ratkaisu, sillä sarjan jatkaminen olisi varmasti tuntunut väkinäiseltä.

rating 100,000

27.01.2011 klo 19:04

Boardwalk Empire: 1. tuotantokausi

Kerrassaan upea draamasarja. Sarja syntyi Martin Scorsesen ja Terence Winterin lyötyä hyntyytt yhteen, ja alettua luotsata kieltolain aikeisista salakuljettajista kertovaa gangsterisarjaa. Boardwalk Empiren kerrontatyyli on suorastaan ihailtavaa. Kahdentoista jakson mittainen ykköskausi starttaa vahvasti parikin gangsterileffaa ohjanneen Scorsesen käsittelyssä ja jatkuu yhtä vahvanan näytöksenä loppuun saakka. Toimintaa on riittämiin ja kaikki keskeisimmät hahmot tuodaan vahvasti esille hyvin kirjoitettuina. Yksikään keskeisista hahmoista ei jää kovinkaan etäiseksi. Lavastus ja puvustus ovat todella keskeisiä seikkoja sarjassa, ja niiden taso onkin niin korkea kuin se suinkin voi olla. Upea kuvaus vielä vahvistaa katsojan käsitystä näiden hienoudesta. Mikäli Boardwalk Empire olisi elokuva, se todennäköisesti kahmisi parhaan lavastuksen-, puvustuksen- ja kuvauksen Oskut taskuihinsa.

rating 90,000

01.01.2011 klo 16:11

The Walking Dead: 1. tuotantokausi

Todella laadukas zombie-sarja, joka hakkaa kaikki näkemäni zombileffat mennen tullen. Vain kuuden jakson mittainen ykköskausi on aivan uskomattoman hienoa katseltavaa. Kaikki etenee niin hitaasti, mutta silti tarina tuntuu kohtuu pitkältä kertomukselta. Hahmoissa on enemmän syvyyttä kuin samaan alagenreen lukeutuvien kauhuelokuvien hahmoissa. Jokainen näyttelijä saa tuotua esille hahmonsa tunteet ja reaktiot todella hyvin, eikä kukaan keskiössä oleva näyttelijä ole vaihdettavissa. Kaaoksen, sekasorron ja maailmanlopun tunnelma leijuu ilmassa koko tuotantokauden ajan ja ensimmäisen jakson sairaalakohtaus on suoraan kuin jostain painajaisesta. Jo heti Frank Darabontin (Rita Hayworth - avain pakoon, Vihreä maili) ohjaamasta pilottijaksosta saakka on selvää, että sarjan laatu on korkea. Zombieiden, eli ns. "käveliöiden" maskeeraus on todella korkeatasoista, ja statistit hoitavatkin hommansa loistavasti. Kaikki tehostekohtaukset on loistavasti toteutettuja ja koko sarja näyttää kuvaruudulta katsottuna mahtavalta. Kuvaus on ammattimaista, samoin leikkaus. Sarjan värimaailma ja yleistunnelma auttavat samaistumaan kuumaan Georgiaan.

rating 90,000

01.01.2011 klo 16:01

V: 1. tuotantokausi

Kasariremake oli positiivinen yllätys, vaikken koskaan olekaan alkup. sarjaa katsonut. Sopivasti toimintaa ja jännittäviä tilanteita sekä hyvin kirjoitettuja hahmoja. Näyttelijöiden työ henkilöhahmojen parissa on melko vaikuttavaa, ei mitään Oscar-, tai Golden Globe -tasoisia suorituksia, mutta uskottavia suorituksia, joiden ansiosta henkilöhahmoista saa jotain irti. Morena Baccarin kylmä ja tunteeton tulkinta on juuri niin kusipäisen "pahiksen" arvoinen kuin olla vain voi. Ensimmäisen kauden melko vaikuttava päätösjakso nostatti sarjan kokonaispistearvoa.

rating 80,000

31.12.2010 klo 23:12

True Blood: 3. tuotantokausi

Sarjassa olisi paljon potentiaalia loistavaksi kauhu-/toimintasarjaksi, mikäli ihmiset eivät olisi lainkaan tietoisia vampyyreitten olemassaolosta. Onko typerämpää asiaa kuin vampyyri repimässä selkärankoja irti uutisankkureista ja muuta vastaavaa. Suurin osa vampyyreiden mystisyydestä on miltei kokonaan poissa. Pakko kuitenkin myöntäää, että sarja koukuttaa melko helposti. Kaikkihn me tiedämme, että kulmahampaat ovat numeroa kolme, mutta tässä sarjassa ne näyttävät löytyvän kakkoshampaiden paikalta - torahampaina.

rating 100,000

21.10.2010 klo 23:00

rating 90,000

15.09.2010 klo 23:21

CSI: New York - 1. tuotantokausi

Ihan viihdyttävä sekä kiinnostava rikossarja New Yorkista ja sen kaduista.

rating 70,000

15.09.2010 klo 23:20

CSI

Alkuperäinen, öiseen Vegasiin sijoittuva CSI on spin-offejaan heikompi ilmestys, joka ei jaksa koukuttaa tai viihdyttää, eikä edes kiinnostaa samalla tavalla kuin esimerkiksi Miamiin sijoittuva serkkunsa.

rating 70,000

11.09.2010 klo 12:24

Sopranos: 1. tuotantokausi

Aiheeltaan erittäin lähella sydäntäni oleileva tavattoman kehuttu ja ylistetty TV-sarja, joka ei jätä ketään järjestäytyneestä rikollisuudesta kiinnostunutta häiskää kylmäksi. Sopranosin valttikortti on se, että se yhdistelee tavallista saippuasarjamaista arkea sekä mafiaelokuvista tuttua kovanluokan gangsterimeininkiä luoden sopan, joka imaisee mukaansa 110. prosentin varmuudella. Sarjan aikana vedotaan useaan kertaan kuuluisiin, klassikkomaineesta nauttiviin mafia-, gangsteri- ja rikoselokuviin, sekä näissä kuultaviin laineihin.

rating 100,000

24.07.2010 klo 23:35

Poliisit 1. tuotantokausi

Voi kuinka poliisntyö Suomessa onkaan ankeaa puuhaa, tylsää kuin mikä. Juoppojen kuskaamista pakasta A. paikkaan B.

08.06.2010 klo 16:01

Pako: 2. tuotantokausi

Menestyssarjaksi kohonnut amerikkalinen Pako jatkui toisen tuotantokauden jaksoin. Sarjan ensimmäinen kausi keräsi valtavaa suosiota ja sai ylistystä lukuisilta kriitikoilta. Toisen kauden avasujaksoa odotettiin kuin kuuta nousevaa, sillä loistava ensimmäinen kausi jä niin jännään kohtaan. Itse voin kuitenkin sanoa, että vaikkei toinen kausi olekaan yhtä hyvä ja jännittävä kuin ensimmäinen, on se silti aivan loistava.

Fox Riverin kahdeksikoksi kutsutut miehet Michael Scofield (Wntworth Miller), Lincoln Burrows (Dominic Purcell), Theodore "T-Bag" Bagwell (Robert Knepper), , C-Note (Rockmond Dunbar), John Abruzzi (Peter Stormare), David Apolskis (Lane Garrison ja Charles Patoshik (Silas Weir Mitchell) ja Fernando Sucre (Amaury Nolasco) ovat juuri paenneet vankilasta ja ovat vapaalla jalalla. Pako oli vasta alkua, nyt heidän on pysyttävä virkavallan ulottumattomissa, muuten heidät passitetaan saman tien takaisin Fox Riveriin. Michael on juuri riskeerannut henkensä veljensä vuoksi, joten hänellä tai hänen veljellään ei ole varaa jäädä kiinni.

Vangit lähtevät kukin omille teilleen, mutta suurella osalla heistä on sama määränpää: Utah. Utahissa sijaitsevassa Toleon kaupungissa on piilotettuna viisi miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, jotka Charles Westmoreland alias D.B Cooper aikoinaan piilotti erään siilon alle. Kuitenkin karkureiden matkaa vaikeuttamaan on tuotu pätevä FBI-agentti Alexander Mahone (William Fichtner), joka ei kaihda käyttää kovia otteita vankien nappaamiseksi. Mahone onnistuu olemaan aina askeleen Michaelia perässä, tämän vuoksi Michael ei saa karistettua Mahonea millään kannoiltaan.

Tuotantokauden tapahtumapaikat vaihtuvat aika tiuhaan tahtiin, milloin ollaan Chicagossa, milloin Washingtonissa, Montaanassa, Utahissa tai Panamassa.

Toinen kausi eroaa aika suuresti ensimmäisestä, sillä sarjaan on tullut uusia naamoja ja paikat vaihtuvat ja tapahtumaikka on laajennut Fox Riverin vankilasta koko Pohjois-Amerikaksi. Vanhat tutut huijaukset ja suuretkin juonenkäänteet eivät ole jääneet historiaan vaikka alue onkin laajentunut.

Toinen kausi pitää katsojan koko ajan otteessaan ensimmäisen kauden tavoin, eikä mitään vikoja löydy.

rating 100,000

21.04.2010 klo 22:26

The Pacific

2/10 Jaksoa katsottu...
Ihan mielenkiintoiselta sarjalta vaikuttaa. Band of Brothers -sarjaa en ole koskaan nähnyt mutta pidän Pelastakaa sotamies Ryan -elokuvasta.
Ja Edellä mainitulla elokuvalla ja tällä sarjalla on monia yhdennäköisyyksiä, joten sen huomaa, että Spielberg ja Hanks ovat mukana.

rating 90,000

21.04.2010 klo 19:39

Masters of Horror: 1. tuotantokausi

Todella toimiva sarja lyhyt elokuvia.
Vaikka "leffojen" tehoa syökin se aika pahasti, että ne on jouduttu tekemään tunnin pituisiksi, eli suunnilleen 40 minuuttia koko pitkää elokuvaa lyhyemmäksi.

Ehkä paras jakso-oli Homecoming, joka kertoo zombeista, jotka tahtovat vain äänestää Yhdysvaltain presidentin pois virasta, koska tämä on lähettänyt miehiä Irakiin kuolemaan.
Homecomingin vahvin puoli on se, että se ei toista samaa kaavaa kun kaikki muut zombie-leffat ja pysyy mielenkiintoisena aina viimeisille minuuteille saakka.

Muita hyvä olivat myös Incident On and Off a Mountain Road ja Carpenterin Cicarette Burns.
Myös Dario Argenton Jenifer oli ihan katsottava.

Ehkä vähiten iskeneitä osia tähän mennessä olivat Sick Girl, joka kertoo jostain Etelä-Amerikasta tulleesta ökkimönkiäisestä joka siittää ihmisiä ja sitten Dreams in Witch-House, jonka aikana itse taisin nukahtaa.

Mutta vielä on seitsemän "jaksoa/leffaa" katsomatta... Niitä odotellessa...

rating 60,000

20.04.2010 klo 21:04

CSI: Miami - 8. Tuotantokausi

Visuaalisesti yksi parhaista televisosarjoista.

rating 80,000

18.04.2010 klo 20:50

Täydelliset naiset: 2. tuotantokausi

Ja jälleen onnistuu "Täykkärit" yllättämään.
Loistava kausi, mutta ei silti voi kiivetä ensimmäisen kauden tasolle.

18.04.2010 klo 20:48

Täydelliset naiset: 1. tuotantokausi

Aivan loistava kausi todella hyvästä sarjasta.
Aluksi luulin että Täykkärit on vain Sinkkuelämää erissä paketissa, mutta heti ensimmäisen jakson lähdettyä käyntiin itsemurhalla kiinnostus heräsi.

Sarjassa on todella monia mysteerejä ja koomisia tapahtumia (joista huolen pitää pääosin Susan)

Ehdottomasti kannattaa katsoa, vaikka ei juuri tällaisesta pitäisikään, sillä sarja sisältää paljon oikeasti toimivaa ja naurattavaa komiikkaa.

rating 80,000

25.03.2010 klo 18:59

Helppo elämä: 1. tuotantokausi

Ihan kohtalaisen hyvä TV-Sarja. Ihan hyvänä sunnuntai-illan viihteenä menee tämäkin.
Ensimmäisen kauden katsoin melkein kokonaan, mutta toista kautta en ole seurannut... Jos tässä joskus katsoisi jonkun jakson, joku sunnuntai...

rating 70,000

25.03.2010 klo 18:57

Mogadishu Avenue

Ihan hyvä sarja, harmi vain että jaksoja on niin vähänlaisesti.
Hyviä näyttelijäitäkin on mukana mm. Hissu, Juha Veijonen (harmi vain, että hyvät roolit ovat olleet harvassa Häjyjen jälkeen)

Mogadishu Avenue menee hyvänä maananyai-illan viihteeenä. Ja jaksaa jaksot katsoa toistamiseenkin.

25.03.2010 klo 18:54

25.03.2010 klo 18:52

JugiStyle

No eipäs kyllä oikein iskeny. En kyllä katsonutkaan kuin varmaan kolme jaksoa ja riitti meikäläiselle.

rating 30,000

25.03.2010 klo 18:50

Me Stallarit

Hauskaa viihdettä, harmi että oli niin vähän jaksoja, eikä uusintojakaan ole näkynyt.

21.03.2010 klo 20:33

Muumilaakson tarinoita

Paras animesarja ikinä!
Muumit, nämä suomen ylpeydenaihe.
Muumilaakson tarinat on on paras animaatio/anime sarja, mitä on koskaan tehty tai tullaan tekemään.

Oikein sääliksi käy kun nykyajan ja tulevaisuuden lapset joutuvat katsomaan sellaista scheisseä lauantaiaamuisin.
Asiat olivat ennen toisin.
Jokainen jakso on katsottu lähemmäs 30 kertaa ja edelleen jaksaa viihdyttää.

Aina kun katsoo jonkun jakson, niin tulee todella nostalginen olo ja mieleen palautuvat lapsuuden päivät kipeänä poissa kerhosta/koulusta.
Jokainen suomalainen varmasti tuntee muumit, eikä suotta.

Jos jossain vaiheessa saan omia lapsia niin niiden on AIVAN pakko katsoa tätä loistavaa animaatiosarjaa...

rating 100,000

07.02.2010 klo 19:20

Dexter: 1. tuotantokausi

Loistava ja koukuttava rikossarja... Kannatta ehdottomasti katsastaa.

03.02.2010 klo 16:42

Avatar: The Last Airbender - 1. tuotantokausi

Oikein mainio animaatiosarja

26.01.2010 klo 19:58

Hämmästyttävä Hämähäkkimies

Näin muutaman jakson perusteella voin sanoa että ihan hyvä animaatiosarja.

rating 60,000

22.01.2010 klo 17:25

Pako: 4. tuotantokausi

Maailman parhaan TV-sarjan eli Paon viimeinen kausi ei yllä aivan ensimmäisen kauden tasolle mutta on toisen kauden kanssa tasoissa...
Loppu on juuri niin koskettava kuin voi odottaa ja mikäli on koskaan Pakoa seurannut (tai on fani) ei tätä mestariteosta voi jättää katsomatta...

Jotkut ovat sitä mieltä että tässäkin sarjassa olisi muka ollut yksi kausi liikaa mutta vannoutuneena Pako-fanina olen sitä mieltä että tämä oli juuri täydellinen lopetus ja kaikki neljä kautta täydentävät hienosti toisiaan....

Ennen Pakoa eikä sen jälkeen tule olemaan mitään näin loistavaa, koukuttavaa ja ajatuksia herättävää (ylistyspuheita riittää, mutten jaksa niitä tässä alkaa luettelemaan) sarjaa...
Mielestäni Paul Scheuring (ja toki muutkin käsikirjoittajat) ovat neroja .

rating 90,000

21.01.2010 klo 20:07

Hämähäkkimies

Ihan hyvä animaatiosarja Spider Manista... :D

01.01.2010 klo 14:32

Eastbound & Down: 1. tuotantokausi

Ihan hyvä TV-Sarja...

20.12.2009 klo 21:45

Kumman kaa

Hyvä TV-Sarja

19.12.2009 klo 00:38

CSI: Miami - 6. tuotantokausi

Vuonna 2002 menestynyt amerikkalainen rikossarja CSI sai spin-off -sarjan, CSI: Miamin. Spin-off sijoittuu nimensäkin mukaisesti aurinkoiseen Miamiin, joka kätkee kuitenkin alleen suuren murhia ja huumeita vilisevän maailman. Sarja on ainakin omasta mielestäni viihdyttävämpää sekä mielenkiintoisempaa katseltavaa kuin alkuperäinen sarja.

Sarjan ideaa on kuitenkin vaikea selittää, sillä suunnilleen jokainen jakso luo oman juonensa ja jaksojen välisiä yhtäläisyyksiä on varsin vähän. Kuitenkin ideana on se, että tapahtuu yksi tai useampi murha, jotka saavat tutkijoikseen Miamin rikoslaboratoorion (CSI). Laboratoorion johdossa on komisaario Horatio Caine (David Caruso) ja tämän alaisina toimivat aseasiantuntija Calleigh Duquesne (Emily Procter), huume- ja sormenjälkiekspertti Eric Delko (Adam Rodriquez), entinen partiopoliisi Ryan Wolfe (Jonathan Togo) sekä kyseisen kauden aikana kuvioista poistuva patologi Alex Woods (Khandi Alexander). Tiimiä on myös auttelemassa Miamin rikospoliisinpoliisin murharyhmän etsivä Frank Trip (Rex Linn).

Mainitsemani henkilöt selvittävät lukuisia ja mitä omituisempia murhia yksi toisensa perään. Horatio tiimeineen onnistuu suunnilleen jokaisella kerralla, tämä on ehkä ainut sarjan huonoista puolista.

Sarjan toteutukseen on todellakin panostettu, ja sen näkee selvästi, sillä jokainen ruumis ja jokaikinen yksityiskohta ovat loistavasti toteutettuja. Kuvakulmay ja äänimaailma ovat taidookkaita, eikä loistavissa näyttelijäsuorituksessakaan ole yhtään mitään valitettavaa.

Alkuperäisen Las Vegasiin sijoittuvan sarjan päähenkilöä esittävää William Peterseniä pyydettiin Miamin tuottajaksi, mutta mies kieltäytyi, sillä uskoi, että sisarsarja floppaisi heti alkuunsa.

CSI: Miami en erittäin viihdyttävä ja mielenkiintoinen rikossarja, jonka kuudes tuotantokausi on yksi sarjan parhaista.

rating 80,000

26.11.2009 klo 20:27

Metsolat

Eipä oikein iskenyt...

26.11.2009 klo 20:26

Simpsonit: 9. tuotantokausi

Parhaita animaatio/komedia sarjoja...

26.11.2009 klo 20:26

Simpsonit: 12. tuotantokausi

Loistava sarja... Aina saa nauraa

rating 90,000

26.11.2009 klo 20:11

Fringe: 1. tuotantokausi

Ihan mukava sci-fi sarja...

26.11.2009 klo 20:08

Salatut elämät

Ensimmäiset kolme vuotta sarja oli parasta antia... Mutta ikävä kyllä heikkenee vuosi vuodelta...

rating 60,000

26.11.2009 klo 12:44

Life: 1. tuotantokausi

Eipä mitenkään erikoinen sarja...

21.11.2009 klo 12:22

Prätkähiiret: 1. tuotantokausi

Todella hyvä sarja, ihan toista kun se uudempi p*ska prätkähiiret sarja... :D

rating 90,000

21.11.2009 klo 12:06

Täydelliset naiset: 1. tuotantokausi

Ihan katsottava sarja...

rating 80,000

17.11.2009 klo 15:31

CSI: Miami - 2. tuotantokausi

Loistava rikos-sarja, hakkaa muut CSI:t 6-0... Paon jälkeen paras draamasarja!!!

rating 70,000

17.11.2009 klo 15:28

16.11.2009 klo 18:12

Pako: 1. tuotantokausi

Maailman paras draamasarja!

rating 100,000

15.11.2009 klo 16:19

Muumilaakson tarinoita

Kirkkaasti kaikkien aikojen paras animaatio/anime

rating 100,000

15.11.2009 klo 15:54

Batman

On joskus silloin tällöin tullut katsottua... Ehkä joku 8-12 jaksoa olen katsonut... Ihan hyvä, niinkin vähän katsomisen pohjalta :D

rating 70,000

13.11.2009 klo 22:09

Serranon perhe

Hyvä sarja... Ei voi muutakaan sanoa :D

13.11.2009 klo 18:20

Studio Impossible

Eipä erikoisen hyvä ollut, mutta kyllähän niitä hauskoja juttuja riitti... :D

rating 60,000

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat