Visailija

Visailija

Käyttäjä, 11 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (2)

06.07.2015 klo 19:48

True Detective - 1. tuotantokausi

Hieno avaus jälleen HBO:lta. True Detective sisältää paljon hyvää,kuten ajoittain uhkaavaa tunnelmaa ja tapahtumaympäristö on mukavan erilainen verrattuna pelkkään urbaaniin kaupunkimiljööseen. Jotkut ovat haukkuneet hitaasti etenevää tyyliä tylsistyttäväksi, mutta omalla kohdallani tämä on vain plussaa. Pääosakaksikko Harrelson ja McConaughey loistavat todenteolla ja erityisesti McConaugheyn tulkitsema Rust Cohle on hemmetin hyvä hahmo.

Vaikka jaksot petaavat jotain hienoa lopetusta, niin itselleni se oli pienoinen pettymys. Nyt ratkaisu tuntui hieman tylsältä ja simppeliltä, kun olin odottanut jotain monimutkaisempaa koko kauden ajan. Tästä huolimatta True Detectiven ykköskausi on hiton hyvä, mikä asettaa jatkolle melkoisia paineita, mitä ei vähennä hahmojen ja niinpä myös näyttelijöiden vaihtuminen.

rating 90,000

06.07.2015 klo 19:47

Game of Thrones: 5. tuotantokausi

Sarjan heikoin kausi. Välillä tuntuu että osa hahmoista ei ole päässyt etenemään koko tuotantokaudella oikeastaan mihinkään suuntaan. Lisäksi muistettavia tapahtumia on aiempaa vähemmän. Näyttelijät, ympäristöt ja juonittelut ovat toki entisellään, mutta jotenkin tätä koko kautta vaivasi hienoinen mitäänsanomattomuus, vaikka esimerkiksi uskonlahkon mukaantulo oli kiinnostava lisä ja valkeiden kulkijoiden ilmestyminen eräs kauden parhaista tapahtumista.

Kauden huipennukseksi tarkitettu kymppijakso olikin sitten todella heikko esitys. Tapahtumat pomppivat aivan liikaa ja tuntui että haluttiin vain näyttää mahdollisimman monta cliffhangeriä. Tämän vuoksi tapahtumia ei saatu rakennettua kunnolla, vaan ne nakattiin vain hutaisemalla katsojan silmille. Tämä toki rakentaa hyvät asetelmat seuraavaa kautta ajatellen, joka toivon mukaan jatkaa samalla loistavalla linjalla tätä edeltäneiden kausien kanssa.

rating 80,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat