Visailija

Visailija

Käyttäjä, 11 fania

Visailija

Napapiirillä asusteleva 32-vuotias heppu. Ensimmäinen kunnollinen elokuvamuistoni on, että toivoessani äitiäni tuomaan kaupungilta Disneyn Herkules elokuvan, oli tuliaisena ison-Arskan tähdittämä Hercules New Yorkissa.

Katselen elokuvia yleensä mentaliteetilla "Viihdytä minua!" En voi hyvällä tahdollanikaan väittää elokuvamakuni olevan mitenkään erityisen sivistynyt, tai että osaisin aina löytää ne elokuvan syvällisimmät merkitykset. Sen sijaan haluan viihtyä ja/tai kokea tunnekuohuja katselemieni teosten parissa. Mitä se sitten ikinä tarkoittakaan.

Liekkö tuo lapsuuden "traumaattinen" Hercules-kokemus vaikuttanut mieleeni siinä määrin, että toiminta on nykyisin yksi lempikategorioistani. Tiukan actionin lisäksi nautin varsinkin laadukkaiden draamojen ja trillerien katselusta. Eritoten Aasian tuotantoa, ja vielä hieman tarkennettuna eteläkorealaisia leffoja tulee nykyisin seurailtua tarkemmalla silmällä.

Arvosteluasteikkoni:
Mestariteos, jonka henkilökohtainen rakkauden tunteeni nostaa viiteen tähteen. Vain aniharva elokuva pääsee tähän tähtiluokitukseen.

Mestariteos.

Erinomainen. Sisältää pieniä puutteita, tai ei ihan säväytä mestariteoksen tavoin.

Useamman katselukerran kestävä leffa, joka nousee keskiverron yläpuolelle olematta kuitenkaan erityisen ainutlaatuinen.

Kertaalleen mieluusti katseltava elokuva.

Ei erikoinen. Ihan katsottava, mutta kokonaisuudesta kunnolla nauttimisen esteenä joitain vikoja.

Oikeasti aika huono elokuva. Sisältää kuitenkin joitain hyviäkin ominaisuuksia, joiden ansiosta tuotoksen jaksaa sentään kertaalleen joten kuten katsella.

Kuraa, jossa positiiviset asiat alkavat olla todella vähissä. Esimerkiksi yksittäinen hyvä näyttelijä nostaa täydellisen lannan yläpuolelle.

Paskaa.

Edellisen kaltaista ulostetta, mutta kaiken elokuvan sisältämän surkeuden lisäksi tunnen henkilökohtaista vihaa ja inhoa tekelettä kohtaan.

Rekisteröitynyt: 11.03.2012
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Rovaniemi
Harrastukset: Elävät kuvat, punttisali, konsolipelit, penkkiurheilu, lukeminen, historia ja nörttäily.

Karma: +308

Käyttäjä on kirjoittanut 61 kommenttia. Keskimääräinen pistesaldo kommenttia kohden on +5,05.

Ei sarjojen arvosteluja
72 pisteytystä
Ei videoita
Ei kuvia
4 kommenttia

Ei keskustelunavauksia
61 viestiä

Profiilin tiedot

TOP-listat

Teemat