Tarantino

Tarantino

Käyttäjä, 2 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (15)

02.01.2009 klo 19:30

8 Legs

Tarjoaa huonosti toteutetun jättiläishämähäkin ja tasan yhden hienon kuolinkohtauksen. Halvalla kokoon kyhätty rahastustekele.

rating 20,000

01.01.2009 klo 20:37

Storm Warning

Tässäpä ihana keskitason alittava kauhuelokuva, jonka parhaat hetket sijoittuvat niihin 15 minuuttiin kun goreilua edes saadaan kunnolla aikaiseksi. Idea kaupunkilaispariskunnasta jonka kauniimpi osapuoli kehittyy loppua myöten sankarittareksi on täysin loppuunkulutettu aihe.

rating 40,000

01.01.2009 klo 20:30

Tyttö kellarissa

Kun takakansi lupaa häiriintynyttä psykopaattia, alastonta lasta kellarissa ja pakoa kauhujen talosta, antaa itse elokuva kiltin draaman jossa "uhri" on onnensa kukkuloilla ollessaan vankina kiltin isähahmoksi muodostuvan miehen talossa. Onpa tytöllä oma huonekin!
Rahastusta puhtaimmillaan. Elokuvan budjettiin sisältyy mitä ilmeisimmin vain halpa käsikamera ja näyttelijöiden palkkiot. Lopussa elokuva yrittää kritisoida median rahastamista "kamalalla" tapahtumalla, vaikka itse onkin malliesimerkki vastaaavasta toiminnasta.

rating 20,000

09.12.2008 klo 20:17

House of Dracula

Tässäpä yllättävän hyvä ja mielenkiintoinen elokuva. Monsterifiilis on katossa ja erittäin tyylikäs loppuratkaisu jättää hyvän maun suuhun. House of Dracula onkin mukava mieltää ainakin Universalin Frankensteinin hiviön, Draculan (epäloogisuus iskee) ja susimiehen viimeiseksi rymistelyksi, sillä tyylikkäästi jokaisen tarina tässä ikäänkuin päätetään......

25.10.2008 klo 13:07

The Shining - Hohto

Elokuva, joka pelottaa aidosti ja jättää traumat kylpyhuoneita kohtaan ei ansaitse vähempää kuin 5 tähteä. Näyttelysuoritukset ovat kultaa, kamerakulmat kekseliäitä ja musiikki jo itsessään hyytävä.
En ehkä koskaan katso Hohtoa uudestaan, mutta juuri se todistaa sen olevan aidoin kauhuelokuva koskaan.

rating 100,000

25.10.2008 klo 12:52

Titanic

Katsomaan tätä lähdin ihan vain yleissivistyksen kartuttamisen kannalta, ja vaikka tämänkaltaiset kolmiodraamat eivät juurikaan kiinnosta yllätti Titanic erittäin positiivisesti. Hahmot rakennetaan sympaattisiksi ja heidän kohtalonsa jokseenkin mielenkiintoisiksi onnistuneesti.
On vaikea sanoa kumpi elokuvan osuuksista, Draama vai katastrofi toimii paremmin, mutta molemmat pohjustavat hienosti pirun kaunista loppua joka lienee ikimuistoisimmat kohtaukset listallani ykkösenä.
Pointsit vielä hienosta musiikista.
ja kaunis puolikas ½

rating 90,000

24.10.2008 klo 19:17

Orpokoti

Mielenkiintoinen ja kaunis juoni, hyvät näyttelijät ja ohjaus. Orpokoti on periaatteessa loistava elokuva, mutta jotain jää puuttumaan. Vertailusta Pan´s Labyrinthiin sen verran haluan mainita että tämän koin paljon kevyemmäksi ja helpommaksi katsottavaksi.
Loppuratkaisu (jonka voi tulkita sen mukaan onko kyynikko vai romantikko) sekoittaa todellisuuta ja epätodellisuuta, muttei aivan yhtä onnistuneesti kuin jo aiemmin mainittu Pan´s Labyrinth.
Todella katsomisen arvoinen kauhusatu, joka ei ehkä pelota, mutta pitää mielenkiinnon katossa kestonsa loppuun saaka.

rating 80,000

23.10.2008 klo 20:41

Kill Bill: Volume 1

Quentin Tarantino vetää Kill Billissä aiempien elokuviensa viihdearvon potenssiin kolme, mutta jättää samalla tavaramerkkinsä, eli muhkean dialogin taka-alalle.
Veriefektit on vedetty juuri sopivasti yli niin ettei väkivaltakohtauksia ole vastenmielistä katsoa, ja mahtava, vaihteleva musiikki siivittää kaikkea elokuvassa tyylikkäästi eteenpäin. Ilman musiikkia Kill Bill olisikin varsin kehno tekele.
Viihdearvoltaan äärimmäisen korkea elokuva, jonka jaksaa katsoa parin viikon välein yhä uudestaan.
ja kaunis puolikas ½

rating 90,000

23.10.2008 klo 20:33

Cloverfield

Mielenkiintoinen ja ennen kaikkea toimiva idea pitää fiiliksen korkealla koko leffan ajan. Joistain hahmoista oppii välittämään, kun taas toisille toivoo helvetin pikaista kuolemaa. CGI toimii muuten aivan loistavasti, paitsi varsin huonosti toteutetussa kohtauksessa jossa tämä mahtava monsteri sitten jokseenkin näytetään.
Cloverfield viihdyttää koko kestonsa ajan, ja katsoessa voi vain kuvitella miten hieno kokemus elokuva olisi 3-D:nä valkokankaalla....

rating 80,000

19.10.2008 klo 20:56

Funny Games

Sanomaltaan tehokas, ja parilla kerronnalisella jipolla ilahduttava elokuva kärsii ajoittaisesta hitaudesta, ja tällä tarkoitan kohtausta joka viimeistään testaa onnistuuko Michael Haneke tavoitteessaan, tämä on kuitenkin samalla leffan suurin heikkous, sillä fiilis ehtii laskea runsaasti tuon 20 minuuttisen aikana. Viihdearvoa on aivan turha kysyä tältä elokuvalta, ja siihen pitääkin valmistautua puhtaana kritiikkinä väkivallan viihteellisyyttä kohtaan.
Psykopaattikaksikon keskustelut ovat leffan parasta antia, ja niissä kaikki pääasiallinen sisältö/kritiikki ilmeneekin.
Elokuvan tunnari ansaitsee vielä erityismaininnan kamalimpana ränkytyksenä koskaan.

04.10.2008 klo 15:35

Maniac - nukkemurhaaja

Maniacissa ei varsinaisesti ole pääjuonta, vaan valokuvaajatytön ja mielipuolen suhde jää varsin sivulliseksi elokuvan kuvatessa enemmän mielipuolen sairasta maailmaa ja tämän suorittamia murhia.
Veriefektit ovat vakuuttavia ja legendaarinen haulikkokohtaus vahvistaa tämän täysin. Loppua kohden hulluus ikäänkuin tiivistyy luoden perinteisempää kauhua tehokkaasti.

rating 80,000

15.09.2008 klo 21:02

Scary Movie 2

Alun manaaja sekoilu oli ehdottomasti leffan parasta antia...
"your mother is sucking cocks in hell!
"Suck this".
BLAM!

07.08.2008 klo 19:58

Eläinten kapina

Joskus muistan yllättyneeni leffan käännöksestä melko lapsille sopimattomaan suuntaan, juuri silloin kun sikakammoni oli pahimmillaan... nykyään ihan mukavaa katseltavaa.

02.07.2008 klo 17:28

30 päivää kaamosta

Elokuvan ensimmäiset 5 minuuttia lupaavat erittäin amerikkalaisen kauhupätkän, eivätkä vampyyrit ja veri jaksa pelottaa. Vasta kun homma muuttui selviytymiseksi ja piilotteluksi alkoi varsinainen mielenkiinto herätä. Elokuvan pahis on toki iso paha terävähampainen vampyyri, mutta silti jotenkin ylivedetty kaikkine pahisrepliikkeineen ja pahisteluineen. Karmea pettymys oli vielä loppuratkaisu, joka toi mieleen Doomin.
Kaikkine vikoineen kuitenkin ihan viihdyttävää, ei aivan "28 päivää myöhemmin" tasoista kauhua.

02.07.2008 klo 17:14

Vampyyrin kosto

Joskus kauan sitten tuli teemalta, ja kovin paljon muistutti Saweja, paitsi etteivät uhrit juuri saaneet mahdollisuutta selviytyä. Elokuvan nimi on muuten ihan päin hevonvi***a koska elokuvassa ei ole vampyyreitä ollenkaan, vaan kostonhimoinen muumion ja oopperan kummituksen risteytys!

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat