Norppakuutti

Norppakuutti

Käyttäjä, 2 fania

Ydinjätteet

1

Jurassic Park III (2001)

Malliesimerkki mitä tapahtuu, kun ei osata lopettaa ajoissa jatko-osien tekoa. Ennalta-arvattavan juonen ja rajattoman raivostuttavien sivuhahmojen takia täysin katselukelvoton elokuva.

Jurassic Park III rating 2,77

2

Ponterosa (2001)

Anteeksiantamattoman huono, perästä vedetty jätekokko. Tämän elokuvan voisi polttaa tuhkaksi ja haudata seitsemän sylen syvyyteen pois saastuttamasta ihmismieliä.

Ponterosa rating 3,10

3

Batman & Robin (1997)

Muistan selvästi, että tämä oli ala-asteikäisenä viihdyttävä ja hauska elokuva. Sittemmin järkiinnyin ja huomasin, että tämä on niin huono että se ei ole edes hauskaa. Takapuolten esittelyt ja puujalkavitsit kruunaavat koko potin. Tuskin olen ainoa, jolle tuottaa pahoja vaikeuksia katsoa Batman & Robin loppuun. Suosittelen tätä elokuvaa masokisteille.

Batman & Robin rating 1,89

4

Sormet pelissä (2001)

Oliko tämä komediaa? En pidä itseäni tosikkona, mutta elokuvan tarjoama "huumori" on niin kammottavaa, etten ollut uskoa silmiäni. Miksi Tom Greeniä ei ole jo suljettu hoitoon?Elokuva pokkasi viisi Razzie-palkintoa. Sen luulisi kertovan tarpeeksi tästä elokuvasta.

Sormet pelissä rating 3,38

5

Junior (1994)

Pois alta risut ja männynkävyt, sillä täältä tulee umpisurkea kompostikasa, joka ei naurata millään tasolla. Raskaus-Arska on ehkäpä yksi maailmankaikkeuden typerämmistä ideoista, jonka on täytynyt syntyä vain huumeissa olevalta piruparalta.

Junior rating 2,33

6

Viimeinen painajainen Elm Streetillä - Freddyn kuolema (1991)

Viimeistään Spencerin kuolema vakuutti minut elokuvan olevan täyttä potaskaa ja häpeäksi alkuperäiselle Painajainen Elm Streetillä -elokuvalle. Näyttelytyötä tässä tekeleessä ei ole nimeksikään paitsi Englundin osalta. Se ei tosin paljon lohduta.

Viimeinen painajainen Elm Streetillä - Freddyn kuolema rating 2,66

7

Manaaja II: Luopio (1977)

Katsoessani tätä elokuvaa en vain ymmärtänyt miksi tällainen piti tehdä. Tässä ei ollut mitään tolkkua. Turhimpia jatko-osia mitä ihmismieli on kehitellyt.Välttäkää kuin ruttoa!

Manaaja II: Luopio rating 2,20

8

Karvinen - elokuva (2004)

Karvis-fanina tämä oli piinallista katsottavaa, sillä sarjakuvien tunnelmaa on turha etsiä tästä elokuvasta. Sarjakuvafilmatisoinnit harvoin onnistuvat eikä Karvinen kuulu missään nimessä menestystarinoihin.

Karvinen - elokuva rating 2,52

9

Duudsonit elokuva (2006)

Jotain aivan uskomattoman onnetonta koheltamista. Ei naurata, ei sitten yhtään. Minkälaiselle yleisölle tällainen kuralaari on oikein suunnattu?

Duudsonit elokuva rating 3,34

10

Mitäs me spartalaiset (2008)

Epäilemättä yksi huonoimmista "elokuvista" mitä olen koskaan nähnyt. Tässä ei toimi yhtikäs mikään: ohjaus on huonoa, ns. näyttely on huonoa ja vitsit ovat kuin lobotomiapotilaan keksimiä.

Mitäs me spartalaiset rating 1,54

11

Superhero Movie (2008)

Elokuva tarjoaa vanhoja kierrätettyjä vitsejä, jotka naurattamisen sijaan herättävät myötähäpeää tekijöitä ja näyttelijöitä kohtaan. Elokuvan muutamat hyvät hetket nostavat hieman pisteitä.

Superhero Movie rating 2,49

Profiilin tiedot

TOP-listat