Maximus

Maximus

Käyttäjä, 54 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (6)

08.11.2010 klo 17:35

Taistelutoverit

Yliarvostettu. Tylsää ja päätöntä huutamista, sekä toimintaa alusta loppuun. Muutama hyvä jakso mahtuu mukaan.

07.11.2010 klo 20:56

True Blood: 3. tuotantokausi

Kolmas kausi jatkaa aikaisempia kausia arvostettavasti ja mielenkiintoisesti kapuamalla melkein kahden aikaisemman kauden tasolle, mutta laskemalla hieman tasoa paikoittaisella laahaamisella ja turhanpäiväisellä jutustelulla. Onhan se ymmärrettävää, että hahmoja ja niiden välejä syvennetään tai muuten vain keskitytään niihin entistä tiiviimmin, mutta välillä ainakin itselleni tuli tunne, että jokin keskustelu ei vaikuta juoneen millään tavalla, eikä se muutenkaan ole mielenkiintoinen ja vaikuttaa täten turhaan sarjaa pitkittävältä. Juonellisesti True Bloodia viedään kuitenkin oikaan suuntaan ja mukaan tuodaan jälleen kerran uutta tavaraa, joihin keskitytään kattavasti ja luodaan samalla näiden uudistuksien ympärille varsin mielenkiintoinen tunnelma. Nyt koko vampyyrit vs. ihmiset vs. ihmissudet hommelia viedään uudelle ja huomattavasti pikkukylää näkyvämmälle tasolle, hahmojen välit murtuvat ja tiivistyvät, uusia mysteereitä löytyy, uusia suhteita löytyy, uusia hahmoja löytyy, uusia asioita vanhoista hahmosita paljastuu ja paljon muuta. Näyttelijät jatkavat roolisuorituksiaan melkolailla samoilla tasoilla kuin aikaisemmissa kausissakin. Ainoa, josta haluaisin mainita erityismaininnan ja kehua on nuorehkoa tyhmää naistenmiestä esittävää Ryan Kwantenia, joka oikeasti joutuu muuntautumaan melkein jokaisen sarjan kauteen, sillä hänen hahmonsa on melkolailla omien mielenjohteiden mukaan liikkuva itsepäinen ratsastaja. Hänen muuntautuminen aina hieman erilaiseen roolisuoritukseen ja hahmon kehitykseen on hyvin onnistunutta, eikä mies toistele samoja asioita, siinä missä melkein jokainen muu saa jatkaa suurinpiirtein samoilla linjoilla. Uusista hahmoista ei ole oikeastaan mitään erityistä sanottavaa, hyvin jokainen eläytyy porukkaan mukaan ja vetäiseen oikeen mallikkaat roolisuoritukset. Katsokaa ihmeessä, jos ensimmäinen ja toinen kausi piti otteessaan, kyllä tämä mielenkiintoa yllä pitää ja on edelleen ehdottomasti yksi mielenkiintoisimpia nykysarjoja.

05.11.2010 klo 11:53

Painajaisia & unikuvia

Erinomaisia mini elokuvia sisältävä paketti. Pari vähän ei-niin-kiinnostavaa, mutta loput olivat erittäin hyviä. Varsinkin se viimeinen. Hyvät näyttelijät. Tästä toivoisi toisenki sarjan lyhytelokuvia.

21.10.2010 klo 12:38

Tukikohta

Kohtalainen. Hieman pitkäveteinen, mutta muuten hyvä.

10.10.2010 klo 22:12

True Blood: 2. tuotantokausi

True Bloodia on jatkettu toisella kaudella juuri sinne, minne pitääkin. Ei turhaan toistella vanhoja asioita, vaan tuodaan mukaan sopivasti uutta - ei kuitenkaan liikaa, mikä on erittäin paha virhe, jonka mm. Lost teki myöhemmillä kausillaan. True Blood antaa sopivasti aikaa katsojalle sisäistää uusia hahmoja, eikä unohda vanhoja tuttuja naamoja taka-alalle, vaan pitää heidät yhä pääosissa. Tämän lisäksi vanhoista naamoistakin paljastuu mukavaa jutskaa ja heidän tarinansa kehittyy sopivalla vauhdilla ja mukavilla juonenkäänteillä (siinä missä itse juonikin). Mistä eniten pidän True Bloodissa, joka tulee hyvin esille tässä tokassa kaudessa, on se että se oikeasti ajattelee asiaa pidemmälle ja yksityiskohtaisesti. Koko vamppyyrina olemista siis. Usein näemme elokuvissa, kun vamppyyreitä löytyy, jotka ovat monia tuhansia vuosia vanhoja, mutta eivät he ole mitenkään muuttuneet - muutakuin vahvemmiksi ja ilkeämmäksi. True Bloodissa mennnään pidemmälle ja ajetellaan mitä nämä henkilöt oikeasti voisivat ajatella, jos he ovat eläneet 2000 vuotta - onko heidän himo yhä sama, vai mikä on heidän elämän tarkoituksensa? Tämän lisäksi ko. sarja on niin koukuttava, että sitä miettii jopa nukkumaan mennessä, eikä malta odottaa, että heräisi nähdäkseen toisen jakson. Mikä onkaan sen mahtavempaa. Ellei sitten Mainadi ole lumonnut minua... who knows. Anyway, ei muutakuin hampaat kiinni kolmoskauteen!

01.10.2010 klo 00:50

True Blood: 1. tuotantokausi

Pitkästä aikaa erittäin koukuttava, mielenkiintoinen, puhutteleva ja kuvaukseltaan, sekä roolisuorituksiltaan mahtava sarja, jota kelpaa katsella. Nyt on siis ensimmäinen kausi katsottuna, enkä malta odottaa mitä Alan Ball tuo sarjaan toisella tuotantokaudella. Saatan vetäistä kunnon True Blood maratonin, kunhan saan tuon toisen kauden koneelle. True Blood on juuri sellainen sarja, jonka ohella voi unohtaa koko muun elämän ja tehdä siitä se "oma elämä" ja se jos jokin on täydellisen sarjan merkki. Roolisuoritukset hipovat mielenkiintoisten ja realististen tulkintojen ansiosta täydellisyyttä ja tästä pitää toki myös kunnioittaa sarjan luojaa, käsikirjoittajia ja muuta taustatiimiä, jotka ovat yhdessä saaneet aikaiseksi hyvin ennalta-arvaamattomia, rakastettavia, vihattavia, mysteerisiä, humoristisia ja vaikka minkämoisia hahmoja pitämään mielenkiintoa yllä loppuun saakka ja tunnelman katossa joka jakson alusta loppuun. Sarjan juonikoukerot tarjoavat paljon ennalta-arvaamatonta materiaalia ja se onkin yksi sarjan koukuttavimmista elementeistä. Myös taustatiimin tyyli lopettaa sarjan jaksot jättävät aina sellaisen "haluan nähdä seuraavan jakson", ja se on todella koukuttavan hyvä merkki hyvästä sarjasta. Paneminenkin on toki suuressa osassa sarjaa, melkein jokaisessa jaksossa nimittäin. Ei muutakuin hampaat esille ja kurkkuun kiinni!

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot