Juusak

Juusak

Käyttäjä

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (5)

10.11.2010 klo 15:13

Avatar

Katselin Avatarin nyt kymmenen kuukauden jälkeen toisen kerran ja täytyy sanoa että kyllä se näyttää hyvältä televisioruudultakin. Osa tunnelmasta tietenkin lähti 3D-elämyksen myötä, mutta oli siinä vieläkin sitä taikaa. Oli upeaa taas päästä irtautumaan arjesta Pandoran satumaiseen ja taianomaiseen maailmaan. Visuaalisestihan tämä on ehdottomasti kaunein elokuva, joka näihin silmiin on ikinä heijastunut, vaikka hieman juuri 3D-katsomista varten tehdyt tehosteet häiritsivätkin. Mutta pikkuseikkahan tuo on.

Hieman tekisi mieli laskea tähtipisteitä puolella tuon suurimman hämmästyksen kaikottua katsomiselämyksestä, mutta en sitä kuitenkaan taida tehdä. Ehkä sitten kun on katsonut vielä muutaman kerran. Ja saa nähdä mitä jatko-osista tulee...

rating 90,000

06.08.2010 klo 19:05

Inception

Nolan ei petä taaskaan. Inception on kuin malliesimerkki siitä, millainen elokuvan pitäisi olla: hyvä juoni, jännitystä, twistejä, mahtavat näyttelijät yms. Erityismaininta vielä erikoistehosteille, joita elokuvassa on toki käytetty, mutta niillä ei kuitenkaan mässäilty. Ne tuntuivat sopivan hyvin tilanteisiin ja olivat myös merkittävänä osana luomassa leffan maailmaa ja tunnelmaa.

Ei tälle voi antaa muuta kuin täydet pisteet.

rating 100,000

15.11.2009 klo 20:28

Shoot 'Em Up

Erikoinen elokuva. Juonellisesti ei järjen häivääkään, mutta toimintaa on sen verran että sanakirjaan voisi laittaa toimintaelokuvan kohdalle "Shoot 'Em Up". Upeita, myös huumorilla höystettyjä kohtauksia läpi elokuvan. Oiva elokuva jätkien leffailtaan.

rating 70,000

15.11.2009 klo 12:19

District 9

Visuaalisesti hienosti toteutettu elokuva, jossa olisi ollut ainesta parempaankin. Dokumentaarinen alku oli hieman liian pitkä ja ns. dokumenttiin siirtymiset kesken leffan häiritsivät. Lisäki loppupeleissä melko kliseinen elokuva.

Hienosta toteutuksesta ja hyvästä ajatuksesta 3 tähteä kuitenkin. Ei tämä huono elokuva missään nimessä ollut.

rating 80,000

14.11.2009 klo 07:46

Firma

Periaatteessa ihan hyvä ajatus, mutta toteutuksessa olisi voitu toimia hieman toisin. Näyttelijät tekevät tosin melko hyvää työtä: Cruisesta en ole koskaan juuri pitänyt, mutta oli Tomppakin tässä ihan mukiinmenevä. Gene Hackman oli tämän elokuvan tähti.

Perushyvä trilleri.

rating 60,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot