JustinHenryFan

JustinHenryFan

Käyttäjä, 20 fania

My favorite soundtracks in motion pictures

1

Unelmien sielunmessu (2000)

Ratsastaa ehkä vähän liikaa parilla kivalla pikku tehokeinolla - sen sijaan, että elokuvakokemus olisi holistinen, sielukas tai aito. Mutta propsit taiteellisuudesta, voimakkuudesta ja vivahteikkuudesta.

Unelmien sielunmessu rating 4,47

2

Geishan muistelmat rating 3,80

3

Holiday (2006)

Ihana

Holiday rating 3,21

4

Rakkauden resepti (2007)

Suosittelen kaikille samanlaisille hulluille, jotka diggaavat tälläistä romantiikkaa.

Rakkauden resepti rating 2,77

5

Last Night - kohtalokas ilta (2010)

Kaunis ja tunnelmallinen, hyvillä näyttelijäsuorituksilla varustettu draama. Vähän olisin kaivannut suurempaa riskinottoa elokuvantekijöiltä, nyt tässä liikuttiin aika varovaisin askelin eikä tohdittu tysäistä juonta suuntaan eikä toiseen ja valitettavasti lopputulos on vähän yksitoikkoinen

Last Night - kohtalokas ilta rating 2,70

6

Sinä päivänä rating 3,22

7

Koskemattomat (2011)

Loistavasti Tykkiläisten kollektiivisesti valitsema Leffatykin 6. paras elokuva! Sitähän se on. Yksi omia suosikkejani, joka auttaa niin surulliseen, että iloiseen mielentilaan.Muutaman nurisijan olin muista kommentoijista bongaavinani ja sanonpahan vain, että olen pettynyt tuollaiseen asenteeseen, että heti kun elokuva ei ole jotain synkistelyeeposta, se ei muka voi olla hyvä. Muutenkin olen kauhistunut, että Tykissä ei ole esim. omaa Top-listaa romantiikka-elokuville. Puhuu ehkä jotain elokuvankatsojien status quo:sta ja millaisia elokuvia yleensä "pidetään hyvänä". Onneksi sitten on tälläisiä Koskemattomia murtamassa sitä yleistä normia.

Koskemattomat rating 4,20

8

Vakoojien silta (2015)

"Tällaisia elokuvia ei tehdä enää"

Vakoojien silta rating 3,62

9

Carol (2015)

Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat uniensa kauneuteen

Carol rating 3,33

10

Phantom Thread (2017)

Tein kaikkeni ollakseni pitämättä elokuvasta. Miksi? Koska mielestäni se on vaarallista, että joku nousee niin arvostettuun asemaan kuin Paul Thomas Anderson. Mutta joudun nielemään ylpeyteni ja suutelemaan maata hänen jalkojen allaan. Sokea täytyisi olla, jos tätä elokuvaa kritisoisi.

Phantom Thread rating 3,83

Profiilin tiedot

TOP-listat

Teemat