JustinHenryFan

JustinHenryFan

Käyttäjä, 20 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (50)

27.06.2020 klo 15:44

True Detective - 1. tuotantokausi

Alkoi todella vahvasti, mutta jakso jaksolta petyin enemmän. Tässä lähdettiin rakentamaan jotain kunnianhimoista - käsikirjoittajien kynät taipuivat jopa filosofian puolelle, mutta eivät kyllä saaneet sidottua lankoja yhteen oikeastaan lainkaan. Syvällisemmät ajatukset jäivät leijumaan irrallisiksi ja tämä murha-arvoitus oli oma kehyksensä. Kaikkein turhinta antia oli tämä aviodraamasaippua. Ei olisi siis tarvittu kahdeksaa tunnin mittaista jaksoa saadakseen vain selville, että tämä oli ihan perus jännitysnäytelmä, jossa dialogiin oli vain eksynyt pari mielenkiintoisempaa ajatusta elämästä ja maailmasta ja kuolemasta. Ei sillä pahiksella tainnut sen syvempää motiiviakaan loppupeleissä olla...

rating 60,000

27.06.2020 klo 15:40

Olive Kitteridge

Sarja oli yllättävän uskollinen kirjalle. Kohtauksiin ei oltu tuotu kirjasta juuri mitään lisää. Minkä takia sarja pakostakin jäi pettymykseksi, etenkin kun kirjan kaikkia tapahtumia ei pystytty neljään jaksoon kuitenkaan supistamaan. Tähän olisi siis tarvittu luovempaa sovitusta, niin että katsoja olisi saanut mielenkiintoisemman tulkinnan. Nyt tämä jäi vain tylsäksi - ja kuorituksi - kopioksi.

rating 40,000

16.06.2020 klo 16:57

Mrs. America

Nyt on saatu isoa nimeä houkuteltua pienemmänkin ruudun puolelle - tosin taitaapa ne televisiovastaanottimet nykyään aika isoja ollakin.

Parhaimmin vetää tietysti pääosan Cate, joka tavoittaa jotain uransa alkuvaiheen enigmaattisuudesta ja kameleonttimaisuudesta. Viime vuosina hän on vähän jämähtänyt karikatyyrimaisempien hahmojen pariin, mutta Mrs. America antaa lupausta, että ehkä hän saattaisi olla palaamassa juurilleen monitahoisen arkisten ja virheellisen kompleksisen aitojen hahmojen pariin. Sillä vasta kun hänellä on jokin vaikea hahmo työstettävänään, hän tuntuu heräävän eloon.

Sitä totisesti anti-feministi Phyllis Schlafly on, etenkin nyky-Hollywoodin feministisessä ympäristössä näyteltävänä. Sarja tuokin hienosti esille sen kaksiteräisen miekan, minkä päällä tällaisissa ideologisissa kulttuurisodissa saa taiteilla. Kuinka voimalla on aina vastavoima.

Myös Rose Byrne, Margo Martindale ja Tracey Ullman vetävät hienot roolisuoritukset feministiaktivisteina, joita Blanchettin esittämä päähenkilö sotii vastaan. Sarah Paulsonin mukanahaahuilu jäi kysymysmerkiksi. En ole vieläkään ymmärtänyt, mihin hänen suosionsa näyttelijänä perustuu.

Sarja itsessään olisi voinut olla vieläkin tulisempi, mutta ymmärtäähän sen, että tässä ei olla uskallettu sörkkiä ampiaspesää sen enempää.

rating 60,000

19.02.2020 klo 15:21

Gilmoren tytöt: 1. tuotantokausi

On kyllä ikonisen ja legendaarisen statuksensa länsimaisen popkulttuurin ja televisioviihteen osana ansainnut. Siis ihan poikkeuksellisen huolellisesti kirjoitettu. Harvasta sarjasta löytyy näin laaja, mutta toimiva hahmogalleria, nopeatahtinen ja kulttuuriviittauksia pursuileva dialogi sekä huomattavankin älykkäät temaattiset tulkinnat yhteiskuntaluokista. Lisäksi sarjassa on sellaista lämpöä, että sen pariin pystyy palaamaan useallakin katselukerralla.

rating 80,000

19.02.2020 klo 14:50

The Crown: 3. tuotantokausi

Viiden tähden ykköskauden ja kahden tähden kakkoskauden jälkeen, nähdään kolmannella kaudella taas palua ruotuun. Ei tämä täysin ykköskauden tasolle palaa kuitenkaan, nimittäin pari jaksoa tästä kaudesta ammutaan täysin hukkaan. Toinen jakso vietetään jossain kaivoskylässä ja toinen Ateenan nunnaluostarissa ja minusta nämä jaksot olivat turhia. Kun kuningashuoneen tapahtumista saa niin väkevää ja vetävää draamaa, niin miksi siirtää fokus minnekään muualle? Ainoa selitys minkä keksin, että tähtinäyttelijät velottaneet niin suuria tuntilaskutuksia, että tullut halvemmaksi tehdä turhaa tilkettä väliin.

Pidin näyttelijävaihdoksista. Ainoastaan pääosan Colman jätti jumalaisen Claire Foyn jälkeen onton olon. Pidin myös siitä, että uutta polvea kuninkaallisista esiteltiin. Prinssi Charles ja Prinsessa Anne oli kauden upeimpia hahmoja. Toivottavasti seuraavat kaudet antavat heille yhä enemmän jalansijaa.

Tulisipa neljäs kausi pian.

rating 80,000

19.02.2020 klo 14:47

The Crown: 2. tuotantokausi

En pitänyt kakkoskauden tapahtumista yhtään. Ensimmäisen kauden majesteettiset, karismaattiset nuoret kuninkaalliset muutetaan kakkoskaudella suoraan toisilleen kaakattavaksi, mäkättäväksi ja murjottavaksi aviopariksi.

rating 40,000

14.02.2020 klo 15:45

Gypsy

Ihanan psykologisia ja mutkikkaita ihmissuhdekoukeroita. Joillekin draamailua saattaa olla liikaa, mutta ihan silkastaan siitä ilosta, että saa nähdä sellaisten näyttelijöiden kuin Naomi Watts, Billy Crudup ja Karl Glusman, revittelevän näin muhkeilla hahmoilla, saa minulta paljon plussaa.

rating 80,000

15.01.2020 klo 12:09

The Morning Show

Laadukkaat näyttelijät (eritoten Jennifer Aniston, Billy Crudup ja Marcia Gay Harden) pitävät muuten vähän melodramaattisen #metoo-sarjan pinnan yllä. Aihehan on hirmuisen vaikea. Ja siitä on nyt myös niin monta vuotta kohkattu, että siksikin haastava.

Sarjassa saadaan kyllä sirpalemaisesti monia näkökantoja tähän seksuaalisen häirinnän kohuun, mutta kokonaisuutena sarja jää vähän hapuilemaan omaa punaista lankaansa. Mitä se haluaa, että katsoja ajattelee asiasta?

rating 60,000

13.01.2020 klo 13:28

Unbelievable

Juoskaa katsomaan!

Harvoin näkee näin vaikuttavaa televisiodraamaa, mutta joka ei ole alleviivattua. Se on puhuttelevaa, aitoa, soljuvaa, kangistavan totta. Roolisuoritukset käsittämättömiä. Merritt Wever ansaitsisi palkintohuomiota osastaan.

rating 100,000

14.06.2018 klo 15:28

The Good Place: 1. tuotantokausi

Todella omaperäinen, kekseliäs, luova ja nerokas idea sarjan taustalla. Saa siis ihan ääneen nauraa, kuinka älykästä ja sivaltavan terävää huumoria tässä on ja lisäksi tässä sivutaan todella filosofisia pohdintoja. Vaikka en Kristen Bellin mikään fani olekaan, yllätyin kuinka laadukas teos tämä sarja onkaan.

rating 80,000

29.04.2018 klo 20:26

Grace and Frankie: 3. tuotantokausi

En saa tästä sarjasta tarpeekseni. Varmaan 20. kerta jo menossa, kun katson koko helahoitoa lävitse.

rating 90,000

08.04.2018 klo 18:01

Crazy Ex-Girlfriend: 1. tuotantokausi

Kunhan tottuu jatkuvaan myötähäpeän tunteeseen, niin sarja on ihan kevyttä seurattavaa. En todellakaan suosittele kaikille tai edes useimmille - vain ja ainoastaan hömpän hardcore-faneille.

rating 60,000

05.04.2018 klo 09:38

Tuhkimotarina

Tämä oli murkkuikäisenä jotain ihan parasta. Ei ole televisioviihde tämän jälkeen enää samanlaista huippua kokenut. Ehdottomasti mieleenjäävin kohtaus oli kun ultimatebiaatch Olimpia pakotti henkihievereissään tuskailevan vanhan mummon allekirjoittamaan toisen hahmon sinetöivän asiakirjan, sillä verukkeella, että antaisi tälle lääkepurkin, mutta allekirjoitettuaan asiakirjan, Olimpia ei antanutkaan lääkepurkkia tälle vaan katsoi kun tämä kitui kuoliaaksi hänen edessään. Ja älkää erehtykö luulemaan, etteikö samanlaista yliteatraalista saippuaoopperaa olisi joka jaksossa.

Mestariteos.

rating 100,000

03.04.2018 klo 12:53

Feud: 1. tuotantokausi

Itse pidän tälläisistä Hollywoodin kultaisen ajan kulisseihin kurkistuksista. Sarandon pääsee herkuttelemaan tulisen Davisin roolissa, Lange uhkaa varastaa shown todella koskettavalla roolityöllään. Pidin myös sivuosista mm. Catherine Zeta-Jonesista ja Kathy Batesista. Koska saan tälläistä tv-viihdettä lisää?

rating 70,000

31.03.2018 klo 17:19

Santa Clarita Diet: 1. tuotantokausi

Drew Barrymore ja hänen elinvoimaisuutensa tekevät tästä zombie-komediastakin ei-ihan-niin-kuollutta-menoa. Kun kaikki Modernit perheet, Frendit, Grace ja Frankiet, Rillit huurussa ja Parks & Recit katsottu, niin tämä menee ns. rebound-sarjana.

rating 60,000

19.01.2018 klo 14:30

Moderni perhe: 7. tuotantokausi

Kaikkien kausien hauskin jakso on ehdottomasti "Clean Out Your Junk Drawer" - tilannekomiikkaa parhaimmillaan. Haluaisin ehdottomasti enemmän tällaista komediaa tämän päivän televisiossa, jossa yhtä lahjakkaat koomikot ja komediennet kuin Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Julie Bowen ja Sofia Vergara pistetään samaan tilaan ja katsotaan mitä tapahtuu!

rating 100,000

19.01.2018 klo 14:29

Moderni perhe: 6. tuotantokausi

Yksi näyttelijöistä mielestäni parantaa joka kausi peliään ja se on Sofia Vergara. Aluksi hän tuntuu vain stereotyyppiseltä latino-kliseeltä, mutta tuotantokausien edetessä hän onnistuu syventämään hahmonsa kulttuuri-identiteettiä ja sen lisäksi tekemään siitä hauskaa. Hänen koominen ajoituksensa on spot-on.

rating 90,000

19.01.2018 klo 14:00

Moderni perhe: 5. tuotantokausi

Myöhemmillä kausilla alkaa näkemään myös, että käsikirjoittajilla on tietty automaattivaihde päälle ja osia jutuista kierrätetään. Mutta silti hieno saavutus, että kymmenen kautta Modernia perhettä jaksetaan tehdä ja KATSOA!

rating 90,000

19.01.2018 klo 13:59

Moderni perhe: 4. tuotantokausi

Itse jotenkin päässäni jaottelen Modernit perheet ensimmäiseksi kolmeksi kaudeksi ja lopuiksi. Ja omasta mielestä loput on parempia. Ensimmäiset kolme kautta ovat liian kliseisiä ja ennalta-arvattavia. Claire on klassinen nalkuttava kotivaimo ja Phil on Hessu Hopo. Haley tyypillinen teinipissis jne. Neljännestä kaudesta eteenpäin, näyttelijöille on selvästi annettu lisää tilaa ja hahmoja on viety eteenpäin

SPOILER-varoitus!
mm. Glorian raskauden avulla.

rating 90,000

19.01.2018 klo 13:57

Moderni perhe: 3. tuotantokausi

Ensimmäiset kolmet tuotantokautta ovat vähän liian stagnaattisia, että ne nousisivat parhaimmiksi kausiksi. Itse kallistun myöhempien kausien faniksi enemmän.

rating 90,000

19.01.2018 klo 13:56

Moderni perhe: 2. tuotantokausi

Vaikea sanoa, kuinka monta kertaa olen jokaisen Modernin perheen jakson nähnyt. Jokaisessa sitcomissa tuntuu olevan niitä jaksoja, joissa mennään niin järkyttävälle myötähäpeä-osastolle, että tekee pahaa katsoa, mutta kuitenkin niiden jaksojen pariin päätyy viimeistään siinä kohtaa, kun kaikki muut jaksot taas kulutettu niin rikki, ettei pysty enää katsomaan. Ja sitten kun kelaa läpi ne "huonot" jaksot, niin sitten jaksaa taas katsoa niitä hyviä jaksoja!

Kakkoskaudella on ehkä eniten näitä "huonoja jaksoja"

rating 80,000

19.01.2018 klo 13:53

Moderni perhe: 1. tuotantokausi

Modernista perheestä on oikeastaan tässä vaiheessa vaikea sanoa yhtään mitään (hehee, tosi hyödyllinen kommentti)

Niin, nyt melkein kymmenen vuotta näitä jaksoja läpi kelanneena, en voi sanoa itseäni mitenkään objektiiviseksi arvostelijaksi. Ensimmäisellä kaudella vielä vähän etsitään gruuvia, mutta kyllä siinä pikkuhiljaa kaikki löytävät oman temponsa. Hauska verrata kuinka erilaisilta hahmot tuntuvat esim. pilottijaksossa ja vaikka viidennellä kaudella. Etenkin Mitchell on kuin täysin eri henkilö.

rating 90,000

24.09.2017 klo 12:39

The Good Wife: 7. tuotantokausi

Olen katsonut nyt kaikki The Good Wifen tuotankaudet yli kuusi kertaa läpi. Uskaltaisin väittää tätä jo yhdeksi parhaista sarjoista koskaan. En saa tarpeekseni tästä maailmasta ja näistä henkilöhahmoista. Hauskaa, sydäntäsärkevää, äärettömän mielenkiintoista, syvällistä sekä kevyttä. Osa kausista on heikompia kuin toiset, mutta parhaimmillaan, parhaimmat tuotantokaudet ovat ihan timantteja.

1. kausi:
2. kausi:
3. kausi:
4. kausi:
5. kausi:
6.kausi:
7. kausi:

rating 100,000

31.08.2017 klo 08:26

Amerikan frendi: 3. tuotantokausi

Siis mitä!?
Onko tämän sarjan suomennos oikeasti "Amerikan frendi"?? Taas lisäkappale suomentajien tyylitajun mauttomuuden todistamiseksi.

Enihuu, siitä harvinainen sarja, että paranee vain uusien tuotantokausien myötä. Todella omaperäinen ja siksi todella helmi.

rating 70,000

05.08.2017 klo 15:48

rating 80,000

31.07.2017 klo 11:44

The Good Wife: 5. tuotantokausi

Ihan koukussa tähän sarjaan. Henkilöhahmot ovat vain niin mehukkaita - osaa tekee mieli tintata täysillä päin näköä ja osalle taputtaa seisaaltaan, kun pistävät menemään oikeussalissa! Yllättävän hauska sarja myös.

rating 60,000

26.07.2017 klo 12:49

Frendit: 10. tuotantokausi

Niin, sanat eivät riitä kuvaamaan sitä haikeutta mitä tätä katsoessa aina kokee
- VIELÄKIN -
Täydellinen lopetus täydelliselle sarjalle. Kiitos.

Kymmenen kautta, kymmenen tähteä:

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:48

Frendit: 9. tuotantokausi

Minusta 9.kausi on yksi parhaita. Rakastan niitä Barbados-jaksoja, eikä kyseessä ole vielä viimeinen kausi, joten se ei luo sarjan päälle vielä sitä synkkää varjoa...

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:47

Frendit: 8. tuotantokausi

Voi kunpa saisin vain sen ilon, että voisin kokea taas Frendien jaksot ekaa kertaa...

Jos laittaisin tuotantokaudet järjestykseen, niin 1. kausi olisi ehdottomasti paras. Kakkoskaudesta eteenpäin meno mielestäni heikkenee kausi kaudelta aina vitoskauden loppuun asti. Kun frendit pääsevät Vegasista takaisin, alkaa ohjelma taas löytää uraansa. Mutta kakkos-, kolmos-, nelos- ja vitoskauden touhut tuntuvat vähän liikaa yrittäviltä. Kutonen, seiska, kasi ja ysi ovatkin jo sitten paljon tyylipuhtaampia kokonaisuuksia.

Mutta tämän tietysti sanon sen disclaimerin alaisuudessa, että kaikki kaudet ovat huippuja.

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:46

Frendit: 7. tuotantokausi

Paljon puhutaan siitä, miten Phoebe esimerkiksi muuttuu sarjan edetessä. Minulle Phoebe toimii aina, mutta henkilökohtaisesti en kauheasti välitä siitä, miten Chandler muuttuu sarjan edetessä. Ensimmäisillä kausilla hän oli vielä suhteellisen rento ja hurmaava hahmo. Mutta kun hän hynttäytyy yhteen Monican kanssa, hänestä tulee hermoileva, säälittävä kalkkis, jota ei oikein jaksa edes katsoa ja josta kaikki aina puhuvat surkuttelevaan sävyyn. Hänen arkkinsa on sarjassa ehdottomasti surullisin. Ei Chandler ihan niin luuserin asemaa joka tilanteessa ansaitsisi.

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:45

Frendit: 6. tuotantokausi

New York, kuusi tuttua ystävää, kahvila, oranssi sohva. Tarvitaanko muuta?

Olen nähnyt kaikki Frendien jaksot ainakin 21 kertaa. Mutta silti, kun Jennifer Aniston hiljattain sanoi jossain haastattelussaan, että Frendeille ei tule koskaan jatko-osaa ja syyksi antoi sen, että ajat ovat muuttuneet niin paljon - kukaan ei enää mene kahvilaan juttelemaan kavereilleen. Kaikki ovat piilossa älynäyttöjensä takana. Tajusin, että tämä on niin totta kuin vain voi olla. Ja se sai minut arvostamaan sarjaa taas ihan toisella tavalla.

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:43

Frendit: 5. tuotantokausi

En pitänyt koko Monica & Chandler - suhdesalailujutusta, joten siksi en ole palannut näihin jaksoihin aivan niin montaa kertaa mitä muihin sarjan kausiin.

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:41

Frendit: 4. tuotantokausi

Neljännellä kaudella ehdottomasti isketään suurempi vaihde silmään. Phoeben raskaus, Monican, Rachelin, Chandlerin ja Joeyn asuntojupakka, Rossin suhde Emilyyn ja koko Lontoo -spektaakkeli.... Lienee makukysymys ammutaanko tässä jo yli, vai ei...

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:39

Frendit: 3. tuotantokausi

En ehkä koskaan voi painottaa liikaa Frendien merkitystä allekirjoittaneen elämään. Näitä jaksoja on meinaan vähän tullut kulutettua mukulana ja teininä, joten omalla tavallaan ne ovat muokanneet minua paljonkin. Se on hienoa, kun viihdetaide pystyy tulemaan niin henkilökohtaiseksi ja se on testamentti vain sille kuinka hyvin tämä sarja on tehty.

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:37

Frendit: 2. tuotantokausi

Kakkoskausi on ehkä Frendien heikoin, vaikka se on silti ihan kautta aikain televisioviihteen aatelia - niin kertonee jotain Frendien tasosta.

rating 100,000

26.07.2017 klo 12:36

Frendit: 1. tuotantokausi

Frendien eka kausi on ehdottomasti sarjan paras. Se, mikä aloitti kaiken.

Ensimmäisellä kaudella hahmot tuntuvat aidoilta, raikkailta, samaistuttavilta. Lisäksi vaikka tämä on sitcom, etenkin tämä ensimmäinen kausi on roisoisen tuntuinen. Joka jaksossa on tilannekomedian lisäksi myös melankoliaa. Hahmot etsivät itseään. Seuraavilla kausilla meno muuttuu aina vain roisimpaan ja kreisimpään suuntaan ja painotus löytää selvästi itsensä reippaamman komedian puolelta, mikä tekee sarjasta erittäin kevyttä ja viihdyttävää seurattavaa. Mutta oma sydän silti sykkii eniten ensimmäisen kauden tunnelmalle.

Klassikko.

rating 100,000

23.04.2017 klo 19:12

The OA

Koskettava.

rating 80,000

16.04.2017 klo 12:43

The Crown: 1. tuotantokausi

Tätä sanotaan Netflixin kaikkien aikojen kalleimmaksi sarjaksi ja sen kyllä näkee. Suuret ajankuvalle uskolliset yleisökohtaukset ovat mainio esimerkki. Claire Foy tekee aikas loistavan roolisuorituksen. En edes tajunnut kuinka hyvä hän oli, ennenkuin näin hänet jossain haastattelussa ja petyin karvaasti kuinka tavalliselta hän vaikuttikaan omana itsenään.

rating 100,000

10.04.2017 klo 23:20

Westworld: 1. tuotantokausi

Hemmetin nerokas sarja. Hattuani nostan tekijöille, kun ovat näin monitahoisen juonen kutoneet. Ja loppu todellakin lunasti odotukset, kun palapelin palaset viimein loksahtivat paikalleen.

Thandie Newton tekee roolisuorituksellaan suurimman vaikutuksen.

rating 100,000

07.04.2017 klo 21:46

Big Little Lies: 1. tuotantokausi

Tunnelmallinen, hyvin näytelty rikosdraama. Erityisesti Kidman ja Skarsgard menevät roolisuorituksissaan todella vereslihalle.

rating 90,000

30.03.2017 klo 22:26

Grace and Frankie: 2. tuotantokausi

Iki-ihana Grace & Frankie. Näitä tulee Netflixistä imettyä siihen tahtiin, että toivoisi, että näistä seitsemänkymppisistä mummoista olisi työskentelemään kovemmallakin tahdilla, että saataisiin nopeasti lisää. Mutta mitä ihania mummoja ovatkaan!

rating 100,000

18.03.2017 klo 00:40

Gilmore Girls: A Year in the Life

Lauren Grahamin näyttelijäntaidot ovat kuin luotu tälle hahmolle. Myös Kelly Bishop tekee ja on tehnytkin kautta sarjan, hienoa roolityötä. Gilmore Girls on hieno sarja, terävä kirjoitus, ajoittain ehkä hippasen verran korni ja siirappinen - mutta aina välillä elämässä sitä kaipaa tiettyä turvallisuuden tunnetta ja Gilmore Girls on sarjana erittäin elämää vahvistava.

rating 80,000

19.07.2016 klo 16:15

Isänmaan puolesta: 1. tuotantokausi

Claire Danesin maneerit on jotain aivan järkyttävää. Suosittelen katsomaan SNL-parodian sarjasta (https://www.youtube.com/watch?v=K4aeibd1Rrc), niin säästääpä elämästään jokusen tunnin.

rating 40,000

25.03.2016 klo 19:45

House of Cards: 1. tuotantokausi

Joo ihan kiva, mutta mistä tämä kertoo? Itsellä loppui puhti toisen kauden jälkeen ja kolmannen kauden eka jakso sitten viimein taltutti minut. Sinänsä draaman taso on ihan mukiinmenevää, näyttelijäsuoritukset Kevin Spaceyn ja Robin Wrightin tasolta todella hyviä, mutta sarja on harvinaisen pitkäveteinen ja ajaa katsojan tuskastumispisteeseen, kun itse ainakin jäin hapuilemaan jonkinlaista pohjaa tapahtumille. Nyt se oli vain Spaceyn (tosin, kuten todettu, valloittavaa) showta poliittiseen kenttään naamioituna.

25.03.2016 klo 19:37

Downton Abbey: 1. tuotantokausi

Sarja on oikeastaan aika tavallinen kuvaus tälläisestä (taas) vanhanaikaisesta brittiläisestä yläluokasta. Mutta silti sarjan jaksoja pinoo katsottujen pinoon, melkein uskonnollisella vakaumuksella, eikä edes ymmärrä miksi. Kunnes hokaa, että Maggie Smithin ironia, sarkasmin ja huumorin taju on maailman parasta! Ehdottomasti saamiensa Emmy-pystien väärtti

Myös Michelle Dockery on aika viihdyttävä todella röyhkeän ylpeänä hienostonaisena =)

rating 90,000

25.03.2016 klo 12:57

The Blacklist: 1. tuotantokausi

Olen rakastunut James Spaderiin. Eikä haittaa yhtään, että heppu näyttelee sosiopaatin piirteitä omaavaa massamurhaaja-suurrikollista.

rating 80,000

18.11.2015 klo 09:38

18.11.2015 klo 09:37

10.10.2014 klo 19:35

Orange Is the New Black: 1. tuotantokausi

Alkaa jopa lävistävän realistisena sarjana, mutta tuotantokausien puksuttaessa eteenpäin muuttuu kyllä melkoiseksi lastentarhatouhuksi tuo vankilamaailma. Jopa siinä määrin, että minä tiputin itseni pois kyydistä jossain kolmannen kauden tietämillä. Katso eka kausi, jos kiinnostaa ja jätä homma siihen. Katso joku niistä muista miljoonista sarjoista to-watch-listalla.

18.06.2013 klo 17:27

rating 100,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat

Teemat