Juki

Juki

Käyttäjä, 19 fania

Komediat TOP 5

1

Nuija ja tosinuija rating 3,76

2

Paluu tulevaisuuteen (1985)

Oma suosikkini tästä trilogiasta, vaikka eivät jatko-osatkaan huonoja ole. Michael J. Fox ja Christopher Lloyd sopivat loistavasti rooleihinsa ja ohjauskin on osunut nappiin. Mielestäni yksi 1980-luvun parhaista (ellei jopa paras) komedioista. Elokuvassa on mielestäni myös hieno tunnusmusiikki.

Paluu tulevaisuuteen rating 4,25

3

Paluu tulevaisuuteen II (1989)

Hieno jatko-osa vaikka ei aivan pärjääkään ensimmäiselle osalle. Fox ja Lloyd loistava jälleen rooleissaan ja myös sivuosassa heiluva Thomas F. Wilson tekee mainion suorituksen Tannenin suvun ukkeleina. Tehosteet ovat tässäkin hienoja, vaikka pientä trikkikuvausta oli havaittavissa.

Paluu tulevaisuuteen II rating 3,83

4

Paluu tulevaisuuteen osa III (1990)

Tällä kertaa seikkaillaan Villissä Lännessä, jonne Doc on joutunut trilogian edellisen osan lopussa. Vaikka tämä ei aivan kahden ensimmäisen osan tasolle nousekaan, niin silti ihan hyvä päätös yhdelle elokuvahistorian parhaimmista trilogioista. Toimintaa on muihin osiin nähden harmittavan vähän, mutta onneksi huumoria on sentään mukana jonkin verran. Foxin esittämä Marty jää hieman taka-alalle kun nyt keskitytään seuraamaan enemmän Docin seikkailuja sekä hänen ja Mary Steenburgenin esittämän Clara Claytonin rakkaustarinaa. Tästä huolimatta Fox ja Lloyd tekevät jälleen hyvät roolit ja ohjauskin on muiden osien tapaan onnistunut. Myös Thomas F. Wilson tekee hyvän suorituksen Buford "Mad Dog" Tannen -hahmossaan.

Paluu tulevaisuuteen osa III rating 3,76

5

Ghostbusters - haamujengi (1984)

Viihdyttävä leffa, jossa on yhdistelty hyvin komediaa ja kauhuelokuvallisia elementtejä. Dan Aykroyd ja Bill Murray tekevät leffan parhaat roolit ja myös Rick Moranis sivuosassa on hauska. Tehosteet ovat hienoja, mutta ajan hammas on valitettavasti päässyt niitä syömään jonkin verran ja muutamissa kohtauksissa ne näyttävät hieman päälleliimatuilta.. Muuten kyllä todella katsomisen arvoinen teos ja yksi parhaista 80-luvun komedioista.

Ghostbusters - haamujengi rating 3,68

Profiilin tiedot

TOP-listat