Grinch

Grinch

Käyttäjä, 26 fania

TOP-10: Bay

1

Pearl Harbor (2001)

Ylipituudesta huolimatta jaksoi pitää mielenkiintoa yllä. Välillä pelkillä maisemilla, musiikilla ja toiminnalla. Beckinsale ja Baldwin veti roolinsa ihan katsomisen arvoisesti, kuten myös pienet roolit tehneet Mako ja Tagawa. Taisi siellä vilahtaa myös Amerikan Ninjan sensei.

Pearl Harbor rating 2,89

2

Armageddon (1998)

Uusintaa pitkästä aikaa ja aika lapsellinen tämä loppupeleissä olikin. Jossain määrin ihan viihdyttävä scifiseikkailu. Tunteita ja räjähdyksiä riittää. Musiikki saa tottakai plussaa.

Armageddon rating 2,87

3

Texasin moottorisahamurhat rating 3,66

4

Teksasin moottorisahamurhaaja - pahan alku rating 3,15

5

Liftari (2007)

Alku antoi odottaa ihan mielenkiintoista melkein puolitoista tuntista jännitystä. Loppujen lopuksi ihan tiivis ja viihdyttävä paketti saatiin aikaan näinkin lyhyessä ajassa. Beanin takia melkeinpä tämä tuli tarkastettua ja mies ei pettänyt roolillaan. Lopussa ihan tyylikäs autostunttikin saatiin aikaan, liekkö sinne suurin osa budjetista oli huvennut.

Liftari rating 2,80

6

Friday the 13th rating 2,89

7

The Unborn (2009)

The Unborn rating 2,27

8

Painajainen Elm Streetillä (2010)

Kaikin puolin melko hyvin jaksoi seurata elokuvaa loppuun saakka. Sinänsä ihan hauska oli huomata muutamia viittauksia alkuperäiseen leffaan, vaikka tämä olikin suurilta osin vedetty uuteen uskoon. Mysteeri piti jotain mielenkiintoa yllä ja näyttelijät kaikin puolin oli ihan hyviä. Alkuperäiseen nähden kuitenkin itse pääpiru Freddy oli saanut turhan radikaalin muutoksen. Alkuperäinen raitapaita oli sentään hauska sekopää, jota mieluusti odotti mitä se nyt saa aikaseks.

Painajainen Elm Streetillä rating 2,53

9

Puhdistuksen yö rating 2,83

10

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Varsin menevä paketti oli saatu aikaan. Viittauksia sarjakuviin ja vanhoihin sarjoihin riitti + jotain uutta tuotiin mukaan ja soppa on valmis. Osa asioista käytiin vähän turhan nopeasti läpi, eikä niinkään keskitytty sen syvemmälle. Onneks ja lopultakin Silppuri on kuvattu japanilaisena, joka myös puhuu japania. Muutenkin herra oli kovassa iskussa tässä versiossa ja siitä plussat. Muutoin en nähny elokuvassa mitään vikaa, sillä kaikki hahmot oli kuta kuinki kuten pitikin ja juonikin oli perinteinen. Lopputaistokin oli peräti otettu suoraan sarjakuvasta pienellä sovelluksella, niin mikäs sen parempi Turtles fanina ihmetellä menoa. Tästä onkin hyvä parantaa jatko-osaa ajatellen ja toivottavasti toimintaosuuksien taso säilyy, sillä sitä oli ilo katsella.

Teenage Mutant Ninja Turtles rating 2,58