Astorethein

Astorethein

Käyttäjä, 1 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (35)

15.02.2011 klo 16:52

Machete

Elokuva oli juuri niin viihdyttävä kuin olin odottanutkin, eli kyseessä on täydellinen rentoutumispaketti täynnä toimintaa ja mahtavaa asennetta. Isoimmat pisteet ansaitsee ehdottomasti jäyhäkasvoista karismaa huokuva Danny Trejo, joka pelkällä karulla olemuksellaan oikeuttaa elokuvan liioitellun väkivallan. Mätkimisen ja aseidenpaukkeen seasta löytyy myös juoni, joka on yksioikoisuudestaan huolimatta jopa seuraamisen arvoinen. Mutta juoni on kuitenkin sivuseikka päähuomion kohdistuessa hyviin hahmoihin ja räjähtävään toimintaan, joka on todellakin viihdyttävintä katsottavaa aikoihin.


rating 80,000

07.02.2011 klo 22:31

End of the Line

Odotin näkeväni tasapaksua perushuttua, mutta elokuva onnistui yllättämään harvinaisen positiivisesti. Vaikka mukana on jonkin verran niin sanottuja teinikauhuaineksia, kyse on selkeästi keskivertoa paremmasta kokonaisuudesta. Hahmot eivät ole elokuvahistorian mieleenpainuvimpia, mutta useimmista löytyy kuitenkin luonnetta tavanomaista enemmän. Tämä saadaan aikaan muutamilla yksittäisillä kohtauksilla, jotka pääjuonesta irrallisinakin antavat henkilöille tehokkaasti omaa persoonaa. Väkeä kuolee elokuvassa runsaasti, mutta yhdentekevyyden tuntua ei esiinny oikeastaan ollenkaan. Juoni on yksinkertainen mutta toimiva, ja kiitettävää yllätyksellisyyttäkin on ajoittain mukana. Tämän leffan voisi hyvinkin katsoa joskus uudelleen.

rating 70,000

02.02.2011 klo 20:43

Bitch Slap

Elokuvan nautittavuus riippuu sataprosenttisesti siitä, millaisella asenteella sen katsoo. Koska oma asenteeni oli suurin piirtein kohdallaan, eli en odottanut syväluotaavaa henkilökuvausta tai neroutta ilmentäviä juonenkäänteitä, onnistuin viihtymään filmin parissa ihan kohtuullisesti. Plussaa annan siitä, että toteutus oli huolellisempi kuin lähtökohdat antoivat olettaa, sillä sinne tänne roiskivan sekametelisopan sijaan kyseessä on melko hyvin kasassa pysyvä kokonaisuus. Ainekset ovat tosin sen verran yksinkertaiset, että mukana olisi pitänyt olla jo suoranaista epäonnea, jotta niitä ei olisi kyetty käyttämään oikein. Kyllähän uhkeita rintapareja ja pyöreitä perseitä aina mielellään ihailee, vaikka puolessatoista tunnissa niistäkin saa kuka tahansa varmasti tarpeekseen.

rating 60,000

29.01.2011 klo 15:43

Highlander - kuolematon

Vaikka tämäntyyppiset elokuvat ovat lähellä sydäntäni, ei Highlander ole omasta mielestäni täysin maineensa veroinen. Idea on kyllä mielenkiintoinen ja sen toteuttamiseen on selkeästi nähty paljon vaivaa, mutta suurin iskuvoima jää silti mielestäni puuttumaan. Juoni nappaa alussa, mutta ei jaksa pitää otteessaan koko aikaa. Lambertin jäyhäkasvoisuus on tietenkin osa miehen roolia, mutta näin täydellisestä ilmeettömyydestä en ainakaan itse kyennyt olemaan häiriintymättä. Elokuvan yleinen tunnelma on kuitenkin pääosin kunnossa, ja tappelukohtaukset kestävät katsomista ihan hyvin tänäkin päivänä. Skotlantiin sijoittuvat takaumaosuudet toimivat myöskin hyvin, ja Sean Connery on tietenkin aina plussaa.

rating 60,000

18.01.2011 klo 23:47

Pulse

Idea verkkoyhteyksien kautta ihmisten kimppuun käyvistä hirvityksistä ei kuulosta kovinkaan vaikuttavalta, mutta tässä elokuvassa aiheesta on saatu varmasti irti kaikki se, minkä köykäiset lähtökohdat ovat mahdollistaneet. Erityisen tehokkaisiin kauhusfääreihin ei ylletä missään vaiheessa, mutta sopivan pahaenteistä tunnelmaa on mukana juuri sen verran, ettei elokuva vajoa aivan pohjamutiin saakka. Kokonaisuutena se on enimmäkseen särmätön ja persoonaton tusinatekele, joka on tehty rutiininomaosesti vailla suurempaa kunnianhimoa, mutta kyllä tämänkin kerran katsoo.

rating 60,000

13.01.2011 klo 22:04

The Chaser

Ei tämä mikään kummoinen katselukokemus ollut, mutta kyllähän elokuva paremman puutteessa meni. Lähtökohdat olivat suurimmaksi osaksi kunnossa, mutta elokuva ei mitenkään jaksanut kantaa koko kahden tunnin pituuttaan, johon sisältyi tylsistyttävän paljon turhaa jahkailua ja jatkuvaa paikasta toiseen kiitämistä. Intensiteetti rakoili aivan liian usein, mikä ei varsinkaan trillerielokuvalle ole lainkaan hyväksi. Jotenkin sitä kuitenkin viitsi odottaa loppuratkaisua, joka itse asiassa pelasti jonkin verran, vaikka ei mikään persoonallisuuden huippu ollutkaan.

rating 50,000

27.12.2010 klo 16:37

Dead Snow

Varsin viihdyttävä ja hullunhauska elokuva, jollaisen ei heti odottaisi tulevan Norjasta. Idea metsämökillä lomaa viettävistä opiskelijoista, jotka joutuvat kuolleista nousevien natsien armoille on pöhköydessään yllättävän toimiva, vaikka käsirjoituksen perusteella niin ei olisi varmasti uskonutkaan. Kantava voima on elokuvan humoristinen yleisilme, eikä se olisi vakavammin tehtynä luultavasti toiminutkaan. Kuitenkin katselunautintoa laimensi jonkin verran kunnollisen juonen puute sekä joidenkin tapahtumien hieman kömpelö toteutus, vaikka tietty amatöörimäisyys elokuvan meininkiin kuuluukin. Huumoriakin olisi voitu viljellä ronskiksti enemmän, vaikka liian totinen elokuva ei tällaisenakaan ole.

rating 60,000

25.12.2010 klo 15:27

Dragon Squad

Elokuva oli keskinkertaisuuden hupentuma kaikilla osa-alueilla, ja toisinaan sen keskinkertaisuudenkin saavuttaminen tuntui olevan kovin vaikeaa. Juonesta ei saanut oikein missään vaiheessa kunnolla kiinni, koska tapahtumat hukkuivat kaikki yleiseen sekavuuteen, mitä hahmojen paljous entisestään lisäsi. Hahmot itse puolestaan olivat täysin yhdentekeviä, eivätkä päähenkilöt tuntuneet yhtään sivuhahmoja mielenkiintoisemmilta. Toimintakohtauksetkaan eivät tarjonneet kunnollista viihdykettä, koska ärsyttävän nopea leikkaus ja jatkuvasti heiluva kamera onnistuivat pilaamaan ne hyvin tehokkaasti. Hetkittäin elokuva ylsi sentään kohtuullisen intensiivisiin tunnelmiin, mutta kokonaisuus jäi kuitenkin melkoisen mitäänsanomattomaksi.

rating 50,000

22.12.2010 klo 18:20

Kung Fu Hustle

Tämä oli yksi miellyttävimmistä katselukokemuksista aikoihin. Elokuvan nimi antaa ymmärtää paljon, mutta kyse on kuitenkin harvinaisen onnistuneesta ja omaperäisestä paketista. Omituinen huumori ja yleinen vinksahtaneisuus yhdistettynä huikeisiin toimintakohtauksiin yksinkertaisesti toimi. Kunnollista juonta ei oikeastaan ollut, mutta hyvät ja mielenkiintoiset hahmot kompensoivat puutetta loistavasti. Joka suhteessa tyylitajuisesti hyödynnetty liioittelu sai kokonaisuuden tuntumaan mukavan erikoiselta, mistä ehdottomasti suuri plussa. Maininnan ansaitsee myös hieno ja runsaasti käytetty musiikki, joka loi elokuvaan oikeanlaista ja vahvaa tunnelmaa.

rating 80,000

22.12.2010 klo 18:19

The Expendables

Varsin viihdyttävä elokuva, joka tosin jäi hieman alle odotusten. Stallone ja Lundgren vakuuttivat jäyhällä ja kivikasvoisella karismallaan, mutta muut toimintatähdet jäivät syystä tai toisesta jotenkin etäisiksi. Etenkin Jet Li, jonka rooli ja olemus tuntui ajoittain suorastaan ponnettomalta. Willis olisi varmasti ollut paikallaan muiden vanhempien tähtien rinnalla, mutta valitettavasti hänen osuutensa kokonaisuudessa ei ollut kovin iso. Toiminta kuitenkin maistui ja juonta kuljetettiin eteenpäin sujuvasti, vaikka epäloogisuuksiakin oli tietysti havaittavissa. Elokuva on lapsellinen, mutta oikealla asenteella katsottuna se on vain hyvä asia.

rating 70,000

15.12.2010 klo 19:35

Ihmisjahti

Ihan kelvollinen peruskauhu, joka äärimmäisestä yksinkertaisuudestaan ja ideallisesta hölmöydestään huolimatta jaksoi viihdyttää varsin hyvin. Tunnelmissa päästiin ajoittain ihan tehokkaisiin sfääreihin, vaikka varsinainen jännitystaso ei aina korkealla pysynytkään. Elokuva olisi ollut varmasti parempi, jos verisyysaste olisi nostettu ronskisti yli hyvän maun ja mukaan olisi heitetty kunnon annos mustaa huumoria, mutta nyt pisteitä laski osin hieman liian vakava yleisilme.

rating 60,000

15.12.2010 klo 19:25

Knight and Day

Elokuva tarjoaa kevyttä ja harmitonta ajanvietettä, eikä siltä oikeastaan jää muuta kaipaamaankaan. Toiminta on tavanomaista mutta näyttävää, sanailu nokkelaa ja juonenkuljetus sujuvaa, ja tämäntyyppisessä elokuvassa nämä ansiot riittävätkin ihan hyvin. Suurin vahvuus koko paketissa onkin juuri se, ettei se vaadi liikaa keskittymistä vaan antaa katsojalle mahdollisuuden vain ottaa rennosti. Elokuvan kevyen positiivinen fiilis tarttuu hyvin katsojaankin, ja tuo fiilis säilyy vahvana koko filmin ajan. Ainoan selkeän moitteen annan jokseenkin hätäisestä loppuratkaisusta, joka tuntuu liian helpolta jopa tällaisessa elokuvassa.

rating 70,000

14.12.2010 klo 22:19

Vampire Hunter D

Elokuvan suurin vahvuus on sen hämärä ja omituinen tunnelma, joka valtaa katsojan tehokkaasti ja vie mukanaan maailmaan, joka on yhtä kiehtova kuin synkkäkin. Vaikka hiljainen mutta kovapintainen päähenkilö ei olekaan sinänsä omaperäinen keksintö, on puolivampyyri D jäyhässä mystisyydessään varsin vetovoimainen hahmo. Myös muut hahmot ovat hyvin luotuja, sillä heillä kaikilla on tarinassa jokin merkityksellinen rooli. Elokuvassa ei ole oikeastaan muuta moittimsen aihetta kuin ajoittain kehnohko englanninkielinen ääninäyttely, joka ei aina tunnu kovinkaan eläytyvältä.

rating 80,000

12.12.2010 klo 20:59

Blood Creek

Tämä kauhupätkä oli suoraan sanottuna pettymys. Elokuvan hahmot olivat kasvottomia ja yhdentekeviä, eikä heidän tekemisissään ollut juuri minkäänlaista logiikkaa. Elokuvan tapahtumia pohjustavan takauman aikana odotukset olivat vielä korkealla, mutta varsinainen juoni käynnistyi kuitenkin niin hutiloidusti ja kiireellä, että kaikki mahdollisuudet hukattiin jo alkumetreillä. Vaikka tunnelmissa yllettiin paikoitellen kohtuullisen tehokkaisiin sfääreihin, tarinassa itsessään ei ollut juuri mitään tehokasta. Elokuvan perimmäinen idea olisi voinut hyvinkin kantaa, mutta huolimaton ja ylimalkainen toteutus onnistui kuitenkin pilaamaan sen.

rating 50,000

19.09.2010 klo 12:26

Solomon Kane

Trailerin perusteella elokuva vaikutti mielenkiintoiselta ja nyt se tuli sitten tarkistettua. Varauduin näkemään perushyvää fantasiamättöä vailla erityisempiä ennakko-odotuksia, ja näillä valmiuksilla elokuva upposikin ihan kohtalaisesti. Synkkä mutta toisaalta maalauksellinen visuaalisuus teki vaikutuksen, ja toimintakin oli paikoin oikein näyttävää. Juonessa itsessään ei ollut oikeastaan mitään kiinnostavaa, mutta elokuva toimi varsin hyvin jo pelkän intensiivisen tunnelmansa varassa. Vaikka lopun jättiläisdemoni tuntui melko turhalta ja väkisin mukaan ängetyltä, osaset olivat muutoin melko hyvin kohdallaan. Mestariteoksesta ei ole kyse, mutta eipä aina tarvitsekaan.

rating 70,000

12.09.2010 klo 11:29

Saw III

Vaikka kyseessä onkin jo sarjan kolmas osa, uskalsin silti asettaa sille jonkinlaisia odotuksia. Suureksi ilokseni nämä odotukset täytettiin yllättävän onnistuneesti, vaikka edellisten osien tasolle ei aivan ylletäkään. Verta vuodatetaan useampien ja entistäkin sadistisempien ansojen myötä nyt aiempaa enemmän, ja tällä kertaa elokuvan tehokkuus perustuukin enemmän iljettävyysefektiin kuin pelkkään ahdistavaan tunnelmaan. Toisin kuin kahta ensimmäistä osaa, tätä elokuvaa en ole enää valmis sanomaan mestariteokseksi, mutta katsomisen arvoinen se ehdottomasti on.

rating 70,000

12.09.2010 klo 11:13

Saw II

Ykkösosa teki suuren vaikutuksen ahdistavalla synkkyydellään ja aidosti piinaavalla tunnelmallaan, ja nämä elementit ovat vähintään yhtä vahvasti läsnä myös kakkososassa. Paikoin ahdistava ilmapiiri yltää jopa ykköstä pidemmälle, mikä on jo sinänsä erittäin kunnioitettava saavutus. Iljettävyysaste pidetään korkealla heti tehokkaasta alkukohtauksesta asti, ja korkealla se myös pysyy aina loppumetreille saakka. Erittäin onnistunut jatko-osa, joka yltää suunnilleen samalla tasolle edeltäjänsä kanssa.

rating 80,000

24.08.2010 klo 12:54

Global Metal

Varsin hyvä dokumentti, joka tarjoaa kiinnostavaa sisältöä niillekin, jotka ovat perehtyneet metallimusiikkiin jo entuudestaan. Eri maiden metallitarjontaa käsitellään asiantuntevasti ja mielenkiintoisesti, eikä turhauttavaa asiasta toiseen pomppimista harrasteta, vaikka olin sellaiseen hieman varautunutkin. Mukana olisi tosin voinut olla useampiakin yhtyeitä useammista maista, vaikka näkökulma aiheeseen olikin mukavan monipuolinen.

rating 80,000

16.07.2010 klo 11:38

Pimeyden armeija

Todella hauska ja viihdyttävä elokuva. Useiden katselukertojen seurauksena sen teho on hieman laimentunut, mutta edelleenkin kyse on oikein maittavasta kauhun ja komedian keitoksesta. Bruce Campbell tekee Ashina harvinaisen asenteikkaan roolisuorituksen, ja asennetta löytyy todellakin myös itse elokuvasta. Absurdia ja sekopäistä viihdettä, joka kaikessa hullunkurisuudessaan toimii erittäin hyin.

rating 80,000

13.07.2010 klo 12:38

Dante's Inferno: An Animated Epic

Aivan loistava elokuva, noin lyhyesti ilmaistuna. Vaikka tarina on periaatteessa hyvin yksinkertainen eikä alkuperäisteoskaan ole varmasti antanut tekijöille pahemmin mahdollisuuksia omien polkujen luomiseen, katselukokemus on alusta loppuun asti mielenkiintoinen. Toiminta on kenties vaikuttavinta mitä olen animaatioelokuvan saralla koskaan nähnyt ja laadukkaat mättökohtaukset ovatkin ehdottomasti filmin suurin vahvuus. Ulkokuori on muutenkin kaikin puolin kunnossa, ja monet päähenkilön kohtaamista hirviöistä suorastaan häikäisevät mielikuvituksellisuudellaan. Myös tarinaan olennaisesti kuuluva filosofointi moraalista, omatunnosta, hyvästä ja pahasta saa reilusti tilaa, mikä tuo elokuvaan myös syvällisen puolen.

rating 80,000

04.07.2010 klo 12:09

Little Nicky

En ole koskaan erityisemmin pitänyt Adam Sandlerin elokuvista, vaikka pari ihan kelvollistakin pätkää miehen uralta löytyy. Tämä filmiraato ei todellakaan näihin kuulu, enkä sen katsottuani ainakaan alkanut arvostamaan herra Sandleria yhtään enempää kuin tähänkään mennessä. Elokuva on komedia, mutta en kokenut sitä millään tavalla hauskaksi, naurettavaksi sen sijaan kylläkin. Olo oli alkuteksteistä lopputeksteihin asti todela vaivautunut, eikä tuo tunne hellittänyt oikeastaan missään vaiheessa. Ärsyttävintä filmissä on herra Sandler itse, jonka vammainen roolisuoritus sai ainakin minut suoranaisen raivon valtaan. Koko hatarassa paketissa on mukana yksi ainoa joten kuten humoristinen kohtaus, mutta se ei valitettavasti riitä pelastukseksi.

rating 30,000

04.07.2010 klo 11:56

Beowulf

Näyttävää toimintaa tarjotaan vähintäänkin reilun kokoinen annos, ja se onkin elokuvan suurin ansio. Aluksi hieman muovinen ja kiiltokuvamainen ulkoasu häiritsi, mutta siihen tottui onneksi hyvin nopeasti ja lopulta elokuvan visuaalisuutta saattoi vain ihailla. Juoni ei tarjoa suoraviivaisuudessaan mitään erityistä, mutta hahmot ovat kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoisia estääkseen filmiä vajoamasta yhdentekevyyden suohon.

rating 60,000

03.07.2010 klo 19:03

Titaanien taistelu

Odotin elokuvalta jotakin erityistä, sillä siitä tunnuttiin puhuvan lajityyppinsä edustajaksi yllättävän paljon, ja kaiken lisäksi monet olivat jopa kehuneetkin sitä. No, nyt filmin nähneenä voin sanoa, ettei kyseessä ole kovinkaan erikoinen tapaus, tarkemmin ilmaisten asia on useilla osa-alueilla juuri päin vastoin. En kuitenkaan kokenut elokuvaa varsinaiseksi pettymykseksi, sillä puhdasta viihdytysarvoa silä on aivan riittävästi, jopa sen verran, että toinenkin katselukerta saattaa tuntua joskus ajankohtaiselta. Keskeinen sisältö on tietenkin toiminta, ja se kieltämättä näyttää oikein hyvältä, vaikka tekijöillä ei mitään uutta silläkään saralla ollut tarjota. Ihan kelpo mättöjuhla, jonka näkemällä ei ainakaan menetä mitään.

rating 60,000

05.06.2010 klo 12:01

Saw

Todellakin maineensa veroinen elokuva, jonka jokaisen kauhun ystävän pitäisi nähdä. Väkivallan lopulta melko vähäinen määrä yllätti, mutta kolkossa ja ahdistavassa tunnelmassaan filmi on melkeinpä vertaansa vailla. Juonen ja ilmapiirin intensiteetti on erittäin vahva ja sellaisena se säilyy aina elokuvan mielenkiintoiseen päätökseen saakka. Sen verran tämä kauhuraina vakuutti, että aion tutustua ehdottomasti jatko-osiinkin, vaikka taso ei kuulemien mukaan yhtä korkealla pysykään.

rating 90,000

07.01.2010 klo 11:56

Red Sonja

Katsottuani elokuvan ensimmäisen kerran se oli ennen kaikkea pettymys mutta ei kuitenkaan läpikotaisin huono. Katsottuani sen myöhemmin toistamiseen se oli edelleen pettymys mutta tuntui lisäkatselun myötä menettäneen ne harvatkin hyvät puolensa. En ole edelleenkään valmis teilaamaan elokuvaa aivan täysin, mutta ei sitä kovin onnistueeksi voi sanoa hyvästä tahdostakaan huolimatta. Tarina on hatara ja tyhjänpäiväinen ja toimintakohtauksetkin enemmän tai vähemmän ponnettomia. Elokuva menee välttävästä kertaviihteestä, mutta juuri muuksi se ei kelpaa.

Sivumennen sanoen, filmiä on melko omituista nimittää Conan-kopioksi kun molemmat miekkasankarit kuitenkin perustuvat saman kirjailijan hahmoihin.

rating 40,000

27.12.2009 klo 13:52

Catwoman

Vaikka en odottanutkaan elokuvalta juuri muuta kuin tasapaksua toimintaa, sain kokea karvaan pettymyksen sekä useita myötähäpeän väristyksiä. Filmi sisälsi toinen toistaan epäloogisempia ja naurettavampia kohtauksia, minkä vuoksi siihen ei voinut suhtautua missään vaiheessa kovin vakavasti. Yksittäisiä hyviä hetkiä oli tosin siellä täällä, mutta kokonaisuus ontui kuitenkin todella pahasti. Tarina oli äärettömässä pinnallisuudessaan kaikkea muuta kuin kiinnostava, eivätkä toimintakohtauksetkaan olleet juuri videopeligrafiikkaa kummoisempia. Ainoa kantava voima koko hatarassa paketissa oli notkean viehkeä pääosanäyttelijä, mutta selkä kaarella kulkeva nainen ei valitettavasti jaksa kiinnostaa sitä puoltatoista tuntia jos muuta tarjottavaa ei ole.

rating 30,000

27.12.2009 klo 13:29

Pathfinder - Legenda aavesoturista

Elokuva oli hyvin keskinkertainen katselukokemus, mihin osasin tosin varautuakin. Tunnelma ja ulkoasu olivat erittäin hyvässä mallissa, ja siksi on oikeastaan sääli, että tarina ja henkilöhahmot olivat niin pinnallisia ja yksiulotteisia. Puuduttavaksikin elokuvaa voi sanoa, sillä suoraviivainen ja tauoton toiminta alkoi väsyttämään varsin nopeasti. Näyttävälle fantasiamätölle on kuitenkin aina paikkansa, joten omat arvonsa tälläkin elokuvalla sentään on.

rating 60,000

13.05.2009 klo 13:49

Mortuary

Itse pidin elokuvasta ihan mukavasti ja ensikatselun jälkeen olen ajautunut sen pariin jopa toiseenkin kertaan. Tunnelma on paikoin yllättävänkin vahva ja hahmoistakin on saatu omasta mielestäni aidosti mielenkiintoisia, mutta valitettavasti monelta osin hyvä elokuva latistuu lopussa tyhjänpäiväiseksi kirkumiseksi ja mitäänsanomattomaksi edestakaisin säntäilyksi. Paljon mahdollisuuksia sisällään pitänyt fimi paljastuu siis lopulta melko keskinkertaiseksi tekeleeksi, vaikka useita tehokkaitakin jaksoja on mukaan mahtunut. Mortuary ei ole millään tasolla omaperäinen eikä se jätä mieleen juuri minkäänlaisia muistijälkiä, mutta kokonaisuutena voidaan kuitenkin puhua varsin viihdyttävästä ja ainakin kohtuullisesti toimivasta zombie-elokuvasta.

rating 70,000

06.03.2009 klo 13:35

10 000 B.C.

Mitään erityistä elokuva ei mielestäni sisältänyt, mutta jos historiallisista epäkohdista ja tarinan onttoudesta ei häiriinny liiaksi, sen parissa viihtyy varmasti ihan kohtalaisen hyvin. Oman mielenkiintoni elokuva ainakin jaksoi pitää yllä koko kestonsa ajan, vaikka mistään mestarteoksesta ei kyse olekaan. Visuaalista ilmettä lukuun ottamatta kokonaisuus olisi voinut olla kaikilla osa-alueilla huomattavasti parempikin, mutta epäonnistuneena elokuvana en tätä missään nimessä pidä.

rating 60,000

06.03.2009 klo 13:13

300

Filmi tarjosi todella mahtavaa ja näyttävää toimintaa, ja olenkin tyytyväinen siihen, että kävin katsomassa sen valkokankaalta. Omastakin kokoelmasta elokuva löytyy, mutta kotioloissa katselukokemus jäi kyllä vähäisemmäksi, vaikka toisenkin katselukerran elokuva hyvin kestikin. Taistelujen ohella olisi tosin voinut olla kenties muutakin sisältöä, mutta harva elokuva kuitenkaan sisältää näin paljon raakaa ja pudasta energiaa.

rating 70,000

05.03.2009 klo 13:57

Braveheart - taipumaton

Braveheart on ehdottomasti yksi parhaimmista elokuvista, joita olen koskaan tullut nähneeksi. Tarinassa on oikeastaan kaikkea, mikä mielestäni tekee elokuvasta aidosti onnistuneen, sillä mukana on sekä suuria ja koskettavia tunteita, mielenkiintoisia hahmoja, toimivia juonenkäänteitä sekä silmiä hivelevää toimintaa. Pitkän keston takia intensiteetti kenties rakoilee paikoitellen, mutta kyse on kuitenkin suurenmoisesta mestariteoksesta kaikilla tasoilla. Braveheart on elokuva, jonka katsoo mielellään useampaankin otteseen ilman pelkoa tarttumapinnan kulumisesta.

rating 90,000

05.03.2009 klo 13:40

Van Helsing

Juoneltaan ja hahmoiltaan elokuva oli valitettavan ontto ja mielikuvitukseton, mutta ulkoinen olemus hiveli silmiä sitäkin enemmän. Toimintakohtaukset olivat toinen toistaan näyttävämpää katseltavaa, eikä sankarihahmon kohtaamista hirviöistäkään kauneusvirheitä löytynyt. Toisaalta jatkuva erikoistehosteiden ja toimintajaksojen vyörytys aiheutti väistämättömän puutumisen tunteen, mutta siitä huolimatta elokuva tarjosi ainakin minulle ihan vakuuttavaa fantasiaviihdettä.

rating 70,000

05.03.2009 klo 13:24

13. Soturi

Monet niin sanotut oikeat kriitikot ovat lähes järjestelmällisesti lytänneet elokuvan maanrakoon, mutta itse viihdyin sen parissa varsin mainiosti. Elokuva on kieltämättä melko keskinkertainen, mutta menneisiin aikoihin sijoittuvien tarinoiden ystävänä onnistuin saamaan tästäkin melko paljon irti. Banderasin roolisuoritus tosin jäi mielestäni hieman vaisuksi ja ponnettomaksi, mutta kokonaisuutena elokuva oli täysin katsomisen arvoinen.

rating 70,000

05.03.2009 klo 13:10

Aavelaiva

Elokuva oli hyvin keskinkertainen katselukokemus, mutta sellaisenakin se toimi kohtuullisen hyvin ja onnistui tarjoamaan varsin nautittavaa kauhuviihdettä. Persoonallisuutta olisi luonnollisesti kaivattu kaikilla osa-alueilla, mutta siitä huolimatta tunnelma oli paikoin varsin tehokas ja intensiivinen. Visuaalinen ilme oli myös kunnossa, joskaan mitään omaperäistä ei tälläkään saralla nähty.

rating 70,000

03.03.2009 klo 15:08

Kuningas Arthur

Elokuva ei ole millään tasolla omaperäinen, mutta minulle se tarjosi kuitenkin ihan toimivaa viihdettä. Taistelukohtaukset olivat nautittavaa katseltavaa, ja tunnelma oli alusta loppuun tehokas ja intensiivinen. Clive Owenin tilalle olisi tosiaan voitu valita vetovoimaisempikin näyttelijä, mutta onneksi Keira Knightleyn kaunis olemus onnistui kompensoimaan Owenin vaisuhkoa roolisuoritusta.

rating 70,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat