Anakin

Anakin

Käyttäjä

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (7)

28.11.2015 klo 15:10

Susipalatsi

Kaunis, surullinen, elämänhaluinen vaikuttava brittidraama hienoilla näyttelijäsuorituksilla, etunenässään Mark Rylance.
1. jakso oli selvästi pohjustava, 2. jakso oli jo tarinaa ja lopetus siinä hieno: historiaan toisenlainen näkökulma, kiintymys toiseen ihmiseen. Yleensä historiaan sijoittuvat tarinat ovat aina jonkin verran verisiä, tämä ei. Siksi Susipalatsi sopii hyvin myös nuoremmillekin.
Kaikki henkilöt ovat vain ihmisiä, niin hyvässä kuin siinä pahassakin. Eritoten Cromwell oli mielenkiintoinen. Hienoa, että henkilö oli niin hiljainen, jopa ujolta vaikuttava, mutta onkin vain siirtojaan miettivä herrasmies. Kaipasikin jo vaihtelua niihin usein nähtäviin äänekkäisiin kukkoilijoihin (jos näin voi sanoa).
Sarjan(kauden) viimeinen kuva oli hienon monisyinen. Toivon (ja uskon) että sarja jatkuu vielä.

rating 100,000

08.08.2015 klo 19:03

Terapiassa: 1. kausi

Byrnessä on tosiaan hienovaraisesti säteilevää kirkasta karismaa. Hänen näyttelemiin henkilöihinsä kiintyy.
Yksinkertaisen idean ympärille on kirjoitettu hienoa dialogia ja draamaa.
Nyt pitäisi saada nopeasti ahmittua kaksi muuta kautta...

p.s. Katsoin uudestaan 8. viikon Gina -jaksoa, mutta kelatessani oikealle paikalle juutuin katsomaan toista kohtaa. Oikeasti en vain voinut ojentaa käsiäni siirtääkseni haluamaani kohtaan. Tuntui ylivoimaiselta, melkein jopa kadun, että keskeytin sen kirjoittaakseni tapauksen heti tänne. Vaikka silmäluomea kutitti ja katsomisasentoni oli hyvin ikävä, en voinut liikahtaakaan, hyvä että edes hengitin. Loistava esimerkki siis sarjan KOUKUTTAVUUDESTA!!

rating 90,000

23.07.2012 klo 22:15

Taivaan pilarit

Todella hyvä minisarja. Näyttelijät aivan loistavia, yllättäviäkin tapahtumia oli ja taas, kuten monesti, pidin pahiksesta piispa Waleranista. McShane näytteli häntä Loistavasti! Hän ansaitsisi siitä jonkun palkinnon. Innostus roolia kohtaan näkyy. Pidän pahiksista sillä - kuten Walerankin - he ovat salaperäisiä ja heillä on hyvä tyyli. Ja heitä näyttelee hyvät näyttelijät. Hienosta kokonaisuudesta täydet tähdet!

04.07.2011 klo 10:49

Uusi päivä

Uusi päivä on mukava, nuorille, aikuisille, ja miksei samantien vähän vanhemmillekin sopiva tv -sarja. Sarjassa on naurua ja iloa ja surua ja kyyneliä; draama on loistavaa. Henkilöiden tunteisiin pystyy hyvin usein samaistumaan. Jotkut tilanteet alkavat epätodennäköisistä asioista, mutta se on pikku seikka. Henkilöt ovat mukavan erilaisia. Joissakin on harmillisia piirteitä. Hyvä, sillä joskus joidenkin sarjojen henkilöt tuntuvat olevan liian puhtoisia.

rating 80,000

11.05.2011 klo 19:23

Merlin: 1. tuotantokausi

Hyvä sarja. Pidän kovasti. Hyvät näyttelijät. Komiikkaakin on paljon.
-

23.07.2010 klo 14:15

Muumilaakson tarinoita

Muumit ovat parhaita Star Warsin jälkeen ja Muumilaakson tarinoita -sarja on parasta Star Wars: The Clone Wars -sarjan jälkeen! Yksi parhaimista on edelleen Nuuskamuikkunen. Pienenä katsoi silmät pyöreenä muumeja eikä mikään, edes pyrstötähden tulo, olisi pysäyttänyt sen katselemista. Nyt, noin 11 vuoden jälkeen, innostuin uudestaan katsomaan muumeja ja lainasin kirjastosta. Hyviä on! Naurankin ja miltei yhtä tiiviisti katson kuin nuorempana. !!

28.04.2010 klo 13:40

Sherlock Holmesin seikkailut vol. 1

Todella hyvä sarja! Jeremy Brett on aivan mahtava! Aivan kuin olisi oikea Sherlockl Holmes. Hän harjoittelikin rooliin, sillä halusi olla paras Holmes ja on onnistunut siinä. Harmillista, kun Watsonin esittäjä vaihdettiin Sherlock Holmesin paluu -sarjaan edellisen haluessa olla perheensä kanssa, mutta kyllä toinen Watsonin esittäjä on hyvä. Brett on niin hyvä roolissaan ja jaksot ovat hyviä. Brett liikehtii ihanan sulavasti kuin tanssija. Mutta nyt puhuinkin pelkästään Brettistä. Vitsejä on kevennykseksi. Varsinkin Sherlock Holmesin seikkailujen vika osa ja Sherlock Holmesin paluu sarjan eka osa ovat hyviä, varsinkin kun Holmes ilmestyy ja Watson pyörtyy. Brettillä on ihana hymy. :-)

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat