Anakin

Anakin

Käyttäjä

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (74)

06.01.2018 klo 15:33

Beck 31 - Gunvald

Ihan hyvä tarina. Häiritsi, että Persbrandtilla oli tässä melkein mykkärooli, kun ei ollut käytännössä yhtään vuorosanoja.

Tosin tässä tuli myös hyvä näkökulma: vaarallisissa töissä tulee menetyksiä. Toisille uhrit ovat vain henkilötietoja, ja toisille läheisiä ystäviä. Eikä kuolema karta ketään.

24.08.2017 klo 10:04

Creed: The Legacy of Rocky

Neljä tähteä!
Tässä elokuvassa oli sydäntä!
Vanhojen Rocky-elokuvien hengen pystyi aistimaan, hienoa.
Uusi aika - vanha aika -vitsejä olisi voinut olla enemmän koska 'Katsoo ylös "Mikä pilvi? Mikä pilvi" ' oli aivan loistava oivallus ja hyvin näytelty.
Maskeeraus oli erinomainen: teki pahaa katsoa Rockyn huonontuvaa ulkomuotoa.

rating 80,000

02.06.2017 klo 19:16

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Yllättävän hyvä (ennakko-odotuksiin ja arvosteluihin nähden). Elokuva osasi viihdyttää ja huvittaa.
Bardem tekee hyvän ja mielenkiintoisen roolin. Salazar olisi voinut olla tylsä ja kliseinen, mutta Bardem saa hahmoon raikkautta ja herättää katsojissa sympatiaa: hän on mies, jolla on tehtävä kesken. Repliikki "ei, ei, ei miehiä. Piraatteja", kuvastaa hahmoa hyvin. Hän ei ole paha.
Nuori Jack Sparrow oli tehty hyvin, teknologiaa ei saa haukkua huonoksi, vaikka ratkaisu ei itseä miellyttäisi (Star Warsin tuttujen hahmojen esiintyminen oli yksi parhaimpia ja Hienoimpia asioita R1:ssa). Nuoressa Sparrowssa oli kyllä myös puutteita mitä pidemmälle kohtauksissa mentiin, mutta annettakoon sille synninpäästö.
Lopun suuri hyrskyn myrsky oli korvia huumaava ja turrutti. Ylipäätään elokuvaa vaivasi jatkuva vilske ja hulina: ei kulunut kauaa, kun meno jatkui taas. Hääkohtaus oli karmaiseva, sen olisi voinut jättää pois. Kohtauksen oli ilmeisesti tarkoitus olla hauska, mutta itseäni se vain järkytti.
Geoffrey Rush teki myös mielenkiintoisen roolin. Olisin toivonut, että hänen (SPOILERI) perheasioitaan olisi käsitelty eri tavalla. Kun Barbossalle selviää, kuka Carina on, olisi asia voitu jättää katsojan mietittäväksi. Tarkoitan, että asiaa avaavan keskustelun Barbossan ja Jackin välillä olisi voinut jättää pois. Sen sijaan katsojat olisivat saaneet totuuden selville yhtä aikaa Carinan kanssa. Draamallisesti olisi toivonut, että asiaa ei olisi sanottu ääneen, vaan vain näytetty: kun Barbossa tajuaa asian, hänen ilmeensä kertoo (Hyvällä tavalla) kaiken. Sparrown myöhemmät kommentit Carinasta on hyvä jättää, lisäävät draamaa Barbossan tuntojen taistoon.

02.01.2017 klo 21:19

Yöjuna Lissaboniin

Hieno ja hyvin tehty. Miellyttävä elokuva: jätti raukeaksi ja hyvällä tavalla hiljaiseksi. Päähenkilö oli liian mielenkiintoinen ollakseen vain tarinan kuljettaja, muutenkin tarina oli parhaimmillaan nykyajassa. Nykyajassa oli myös hieno näyttelijäkaarti (Irons, Ganz, Lee...)

Menneisyyskohtaukset laittavat antamaan elokuvalle "vain" kolme ja puoli tähteä. Neljäs oli nurkan takana.

rating 70,000

01.02.2016 klo 18:45

Naisen tuoksu

Se Tango
Aivan UPEA niin musiikin, askelten, tunnelman kuin roolisuoritustenkin puolesta. Pidättelee hengitystään kohtauksen aikana.
Yksi upeimmista kohtauksista elokuvien saralla ja ehdottomasti elokuvan tähtihetki muiden hienojen kohtausten joukossa.
Naisen tuoksun voi tuntea kotisohvalle asti, mutta ainakin Frank Sladen nenään asti.

rating 90,000

28.07.2015 klo 10:33

Donnie Brasco

Elokuva oli kyllä hyvä. Valitettavasti olin telkkarista nähdyn mainoksen perusteella luonut erilaisia mielikuvia, joita elokuva ei sitten "noudattanutkaan". Siksi jouduin hieman pettymään. Odotukseni olivat kyllä ylimaallisen korkeilla, joten pettymisen aste ei ole suuri.
Lefty on sympaattinen henkilö, joka jää oven ulkopuolelle (koomisen kirjaimellisesti) ja gangsterit kuvataan enemmänkin tavallisina henkilöinä, jotka suuttuvat joka käänteessä, kuin pelottavina rikollisina. Huumoriakin tosiaan saatu, mikä on mukava lisä. Pistone etsii omaa identiteettiään mielenkiintoisesti.
Olisin ehkä kaivannut enemmän teemojen syventämistä, eritoten enemmän sitä, kuinka Donnien ja Leftyn suhde kehittyy. Silloin elokuva olisikin miltein erinomainen.

rating 70,000

28.12.2014 klo 16:34

Naisen tuoksu

Al Pacino tekee huikean roolin ja on ansainnut Oscarinsa. Ja roolihahmo on myös mitä herkullisin, vaikka onkin AIKA suorapuheinen. Hyvä draama, koskettava. Tarina pimeydessä vaeltavasta miehestä, joka löytää elämässään uusia tuulia.
HUU-HAA! on mieleenpainuva elementti, klassikko

rating 90,000

24.06.2014 klo 18:48

Lumoava kirous

Hyvä leffa, omassa kategoriassaan piristävä. Lenan ja Ethanin suhde oli hyvin kuvattu. Jeremy Irons + hänen hahmonsa parhaita.

24.06.2014 klo 18:46

American Hustle

Kun ensin näin IMDB:n sivuilla ko. elokuvan mainoskuvan, pidin sitä tylsänä enkä kiinnostunut. Kun sain tietää, mistä elokuva kertoi menin katsomaan sen suurin odotuksin, enkä pettynyt. Olin todella vaikuttunut ja kaikki näyttelijät tekivät hienot suoritukset, Bale oli ehkä parhain, sillä hahmokin oli paras. Dialogi oli aitoa, pystyin eläytymään henkilöihin ja olin todella vaikuttunut kyllä. Vessassa tapahtuvat kohtaukset olivat hämmentäviä, mutta siinä ainoa huono puoli. Laulukohtaus yksi parhaimpia. Hahmoihin (erit. Irv R.) oli saatu hyvin syvyyttä ja edel. mainittua kävi sääliksi. Aion katsoa uudestaan. Ansaitsi Oscar-ehdokkuudet, harmi, ettei voittanut mistään.

rating 100,000

23.12.2012 klo 12:41

Hobitti - Odottamaton matka

Itse pidin kyllä leffasta paljon. Se eteni jouhevasti. Komppaan korkkinadoa HFR:n kohdalta.
En ole lukenut Keski-Maasta kertovia kirjoja, joten osasin katsoa elokuvaa eritavalla, kuin kirjan lukeneet. Kuulemma leffa eroaa kirjasta joiltakin osin, joten en ihmettele, jos jotkut eivät pitäneet. Mielestäni leffa oli hauska ja jännittävä, ja kun vanhat viholliset kohtasivat vähän ennen leffan loppua, olin hyvin pakahtunut. Tilanne oli luotu niin hyvin ja näyttelijät saivat hyvin välitettyä tilanteen tunnelman, että tuntui, että olisi itse ollut siellä tilanteen päällä. Hahmoista Galdalf oli paras näin harmaana.
Sentään Thorin ei ollut niin kiittämätön, vaikka lopussa aluksi sellaista esittikin.
Mietin antavani 4,5 tähteä, mutta kyllä se täydet taitaa napsahtaa. . Jatkoa odotan mielenkiinnolla ja innollakin

07.11.2012 klo 20:38

007 Skyfall

Skyfall on todella huikea elokuva. Itse en henk.koht. yhdistä Craigin ja muiden näyttelemiä Bondeja toisiinsa, vaan ajattelen, että "Craigin Bondit" ja "muut Bondit". Mutta kuten tiedossa on, Craig aloitti Bond-saagan alusta. Craigin Bondeista olen SF lisäksi nähnyt vain CR, mutta selvästi huomasi, kuinka hän on parantanut agenttisuoritustaan niiltä ajoilta (tai sitten tähän vaikuttaa Craigin (charmikkaampi) ikä ja hahmon mehukkuus Skyfall-elokuvassa.) Toisin sanoen, Craig tekee huikean roolin. Denchin roolisuoritusta "Bond-tyttönä" on hieno katsella, kuten muidenkin, kuten Whishawin ja kyllä Fiennesinkin. He kaikki näyttelevät upeasti. Elokuvasta oli spekuloitu sen verran, että odotin jotain huikean huikeaa, joten hieman petyin, vaikka leffa todella hyvä oli. Alkuosio oli psykologisesti miltei loistava ja loppukin oli hyvä, yllättäväkin ja antaa selvän suunnan tuleville Bondeille. Keskikohdallakin oli hyviä kohtauksia, mutta joskus ote luisti. Skyfall on yksi parhaimmista agentti 007 -elokuvista.

18.05.2012 klo 18:37

The Avengers

Todella hieno kokonaisuus! Vaikka hahmoja oli paljon, heihin kaikkiin pystyi samaistumaan (varsinkin kun oli nähnyt heidät omissa elokuvissaan) Stark oli oma hauska itsensä ja viljeli paljon vitsejä sopiviin kohtiin. Todella hyvä huumori oli saatu hyväksi vastapainoksi suurelle toiminnalle ja jännitteille. Hulk ja keräilykorttiagentti olivat sympaattisimmat henkilöt. Hyvin jännittävä! En ole koskaan ennen jännittänyt hahmojen puolesta näin paljon! Hieno leffa!

27.11.2011 klo 12:51

Mr. Nobody

Jännä elokuva

31.07.2011 klo 21:46

Maailman nopein intiaani

Tämä oli Hopkinsin ensimmäinen elokuva, jonka katsoi ja näyttelijä vakuutti heti. Burt on mahtava tyyppi, sillä elokuvaa on varmasti uskominen. Pisteet Hopkinsille hyvästä roolityöstä ja Burtille hienosta asenteesta. Burt on sympatiaa herättävä ja pelkkä olemus nauratti. Moni haluaisi varmasti tuntea hänet. Tunteet pinnassa. Jos voisi antaa 1/4 vaille viisi tähteä antaisin sen, mutta annetaan sitten täydet. Aion kyllä katsoa joskus uudestaan.

15.07.2011 klo 23:18

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset: Osa 2

Elokuva eteni tasaisesti ja hämmästyin, kuinka nopeasti päästiin koululle ja kuinka paljon pikku sälää eli juonenkäänteitä oli jätetty, kuten, että Nevillestä tuli professori. Hyvä vaan, sillä useimmat "sälät" ovat ärsyttäviä kirjassa. Elokuvassa kävi monia sääliksi. Ollivander ja Voldemort olivat niin heikkoja. Kalkkaroksen (joka on lempihahmoni ja -näyttelijäni) kuolema lamaannutti katsojankin. Ei voinut uskoa tapahtumaa todeksi ja hieman tuntui silmän takana kyynel. Rickman tekee ehdottomasti yhden parhaimmista roolisuorituksistaan! Hän ansaitsisi Oscarin tai edes Golden Globen! Pari vitsiä oli, joista ainoa naurattava oli Smithin suusta hänen valjastettua haarniskat toimintaan. Kalkaroksen muistot kertoivat näyttelijästä ja hahmosta lisää ja saivat vallattua. Epilogissa ei oltu saatu meikattua näyttelijöitä vanhemmiksi kauhean hyvin, varsinkaan Hermionea. Raivostuttavaa vain, että kokoajan puhutaan Lilyn ihanista silmistä, mutta hänellä ja Potterilla on eriväriset.
Vaakalaudalla oleva

24.06.2011 klo 14:24

Unknown

Ihmettelen, miksi elokuvalle on annettu niin vähän tähtiä, sillä se oli todella HYVÄ! Erinomainen. Alku oli aivan mykistävä, sanoinkuvaamaton, eikä osannut sanoa edes muuta kuin Vau! Tietenkään koko elokuva ei voinut olla yhtä nopeatempoinen kuin alku - varsinkin aivan yhtä hämmästyttävän upea ja mykistävä kuin auto-onnettomuus -tilanne. Neeson oli loistava valinta päärooliin. Hän on karismaattinen ja häneen pystyi samastumaan, ja onnettomuudesta eteenpäin aina sairaalasta lähtöön tunsi suurta määrää empatiaa. Onnettomuuden ja hotelliräjähdyksen kuvaukset olivat upeita. Tunnelma välittyi ja tuntui, että olisi itse ollut onnettomuuden jälkeen veden varassa. Vaikka oli hieman mutkikas ratkaisu, sen ymmärsi kyllä hyvin. Ainoa huono oli se, että Neeson oli salamurhaaja, sillä hänen ystävällisistä karhunkasvoistaan ei voinut sitä päätellä. Tappelemisesta kylläkin. Hyvä elokuva kaikin puolin.

25.05.2011 klo 09:33

Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä

Traileri lupasi hieman enemmän, mitä elokuva lopulta oli. Tykkäsin kyllä elokuvasta tosi paljon, mutta odotin jotain oikein uutta ja HYVIN vaikuttavaa. Parhaimmat hahmot olivat Mustaparta, Barbossa, Jack, hänen isä ja Gibbs. Hauskoja kohtia oli, mutta vain yhdelle alkoi nauraa ääneen: huumoria tuntuu olevan vähemmän, mitä uudempi POTC on. Draamaa tuntui olevan enemmän ja hyvä niin: juuri Mustaparran ja Angelican isä-tytär suhde ja Barbossan motiivit tekemisiinsä tekivät näistä miehistä kiinnostavat.

12.04.2011 klo 17:44

V niin kuin verikosto

Jessus Jesus! Nämä oli tunnelmat leffan jälkeen. Simskatin hyvä! Parempi kuin odotin. Katsoin tiiviisti. Tunnelma on hieman häkeltynyt ja salpautunut leffan kattomisen jälkeen. Portman oli hyvä ja Weaving oli tosi hyvä! Hänen hahmonsa oli todella kiinnostava, mukava, salaperäinen ja sympatiaaherättävä ja hänen hieman rajut tekonsa tuntuivat oikeutetuilta. Ensimmäistä kertaa olen tätä mieltä, että se kaikki tappaminen oli oikeutettua ja oikein. V oli muuten hyvä, mutta Weaving olisi saanut saanut liikuttaa enemmän ja teatraalisemmin päätään, sillä joskus kun hän puhui, ihmettelin aluksi, että kuka puhuu. Mutta muuten Weaving oli tosi hyvä. Saanut hyvää charmia hahmoonsa. Oli hauskaa, kun V eli normaalisti. Purskahdin nauruun, nähdessäni hänet essu päällä! Tämä ja yms. olivat hauskat yksityiskohdat ja tekivät hänestä vielä läheisemmän hahmon, olihan hän elintavoiltaan kuten muukin ihminen. Olisi tehnyt mieli nähdä hänen kasvonsa, mutta ei sitten. Oli mukavaa, että hän antoi viimeiselle uhrilleen - sille naiselle siis - kivuttoman kuoleman, kun se nainen kerran katuikin ja oli vilpitön. Dominopalikat -juttu oli siisti! Kunpa itekin vois kokeilla jotain sellaista! Ihmettelin lopussa sitä, miten se ammuttu silmälasipäinen tyttö ja Gordon ja Vivien ja he muut "kuolleet" olivatkin elossa, mutta elokuva oli selvästikin sellainen, että katsojalle jää mietittävää, mikä on ihan mukavaa. Kävi sääliksi V:tä hänen viimeisinä elonhetkineen. Dramatiikkaa, josta minä pidän!
Unohtamaton kokemus, nousee tämäkin elokuva suosikkeihini!

22.03.2011 klo 20:43

Kuninkaan puhe

Todella hieno elokuva! Hahmot ovat hyviä ja monta kertaa sai nauraa. Kunkku oli hieman huonosanainen... :-)
Firth tekee AIVAN uskomattoman HIENON roolin! Hän on saanut änkytyksen kohdilleen, ja hänen hahmoonsa voi samastua. Eräs tuttavani kertoi itkeneensä elokuvassa. Nyt tietää, miltä änkyttäjistä tuntuu. Myös Rush ja hänen roolihahmonsa on hyvä.

02.03.2011 klo 17:50

Jali ja suklaatehdas

Hyvä elokuva. Huomasi Burton-piirteitä. Depp, isovanhemmat ja tohtori Wonka olivat parhaita! Laulut olivat hyviä, mutta niitä oli liikaa tai ainakin ne olivat liian pitkiä. Willy Wonka on - leffasta arvostelun tehnyttä Vierasta siteeraten - "sympaattinen, hauska ja säälittävä ressukka ja välillä taas julma, ahdistava, pelottava ja sadistinen hahmo. Yhdyn sanoihin korkeimman kautta. Liian pitkät laulut ja leffan yliparodisuus laskevat leffan tasoa tähdellä tai puolella. Joka tapauksessa:

27.01.2011 klo 16:57

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset: Osa 1

Elokuva oli ihan hyvä. Alussa meinas pamahtaa se ininä, mut ei onneks. Näyttelijät tekevät melko huonoa työtä, hyvinä voidaan Lupin, Weaslyn vanhemmat veljet, Villisilmä. Hieman korkeamman tason työtä tekee Fienes Voltsuna ja PARHAIN tarkoitan PARHAIN! on aina niin parhain ALAN RICKMAN. Valitettavasti hän esiintyy vain pari minuuttia, mutta sentäs vähän kuin ei mitään. Nuoriso kolmikko, Potter ja kumppanit, tekevät huonompaa työtä kuin kyllästyen jo ja Randcliffe tekee vielä huonoakin huonomman suorituksen. Liian pitkiä kohtauksia teltalla, kyllästyi, ja tuntui ettei siinä tapahtunut oikeastaan mitään. Takaa-ajo kohtaus oli aivan liian nopea. (alleviivattuna) Odotan kyllä enemmän seuraavalta osalta. Uskon saavani.

03.01.2011 klo 15:34

Hachiko - tarina uskollisuudesta

Ihana tarina! Koira oli varsinkin nuorena ja sellasena "keski-ikäsenä" söpö. Gere oli hyvä ja hauskakin. Geren roolohahmon kohtalo oli hieman haikea. Hyvä elokuva.

28.12.2010 klo 09:36

Saiturin joulu

Näin juttujen takia vain keskeltä ja lopusta, ku katottiin koulussa. Pakko oli lainata ja kattoo näin joulu alla. Yksi parhaimmista elokuvista, joita olen koskaan nähnyt! Carrey on loistava saiturin roolissaan ja muutkin onnistuvat hyvin. Visuaalinen toteutus on hyvä. Pari kertaa alussa ja varsinkin lopussa, kun Scrooge on päässyt eroon hengistä, saa nauraa paljon. Kun Scrooge tajuaa 1. kertaa itsekin olevansa kotona ja hyppelee nuorekkaana huoneessaan ja Dilbertin perään, nauroin katketakseni! Saituria käy sääliksi varsinkin alussa ja ERITYISESTI lopussa, kun hän menee sis.poikansa luokse ja kuulee pilkkaleikkiä itsestään, mutta menee silti. Raukka-parka, mutta onneksi kaikki päättyi hyvin. Uudestaakin oli pakko katsoa, ennen kuin palautettiin.
p.s. Tietääkö kukaan, kuka oli Scroogen äänenä, kun se oli miniskidi?

12.08.2010 klo 15:39

Suljettu saari

Elokuva oli mielenkiintoinen ja jännittävä. Dicaprio ja Kingsley tekevät mainiot roolisuoritukset. Elokuva jäi hieman avonaiseksi, mutta ei liikaa.

12.08.2010 klo 15:26

Kissojen valtakunta

Elokuva on hyvä ja paroni on parhain hahmo. Japaninkielisiä ääniä on hauska kuunneella kun ne aaltoilevat ja kiljahtelevat. Norjan- ja suomenkieliset dubbaukset ovat hyviä, mutta eivät läheskään vedä vertoja alkuperäisille äänille.

23.07.2010 klo 23:22

Inception

Hyvä ja mielenkiintoinen elokuva. Lopussa varsinkin istuin naulittuna ja tuntui joskus, että ei olisi ollut painovoimaa siinä istuessa. Hyvä oli!

23.07.2010 klo 14:10

Muumipeikko ja pyrstötähti

Tosi hyvä tarina! Kun oon kattonu sitä, lopuks tulee haikee tunnelma ja roska menee silmään. Nuuskamuikkunen on yks parhaimmista, sitä ei muuta mikään.

20.07.2010 klo 22:22

Twilight - Epäilys

Paranee koko ajan vaan Twilight -saagan kohdatessa kohta loppunsa. Vitsit ovat hyviä, ne viihdyttävät. Jokin tietty "tunnelataus" kuitenkin puuttui ja elokuva jäi latteeksi, mutta hyvä oli!

06.07.2010 klo 10:49

Mothman - sanansaattaja

Olen samaa mieltä Thalalanian kanssa. Loistava kauhuleffa, ja varsinkin, kun olio soitti päähenkilölle, olin ihan haltioissani. Melkein jopa pelästyin kun vieressäni oleva perheenjäsen tönäisi hieman kylkeen. Mahtava leffa, joten annetaan suoraan täydet.

04.07.2010 klo 17:52

Doubt - epäilys

Hyvä leffa.

04.07.2010 klo 17:51

Pelikaanimuistio

Viihdyttävä elokuva. Harmillista kun monet kuolivat. Toimittajakaveri oli paras hahmo, mutta leffa olisi kaivannut huumoria.

04.07.2010 klo 17:49

Evening

Hyvä elokuva oli. Vaikka ei ollut sellain liikuttava, jokin roska taisi saada silmäni vuotamaan...

04.07.2010 klo 17:47

Amelia

Hyvä elokuva, ei mitenkään erikoinen. McGregorin ja Geren roolit jäivät aika pieniksi. Varsinkin ensimmäisen.

04.07.2010 klo 17:45

The Box

Ihan hyvä se oli. Loppua kohden sekosi enkä ymmärtänyt sitä loppuunasti. Steward -hahmo oli omallatavallaan pelottava, kun hän oli niin rauhallinen niin vakavassa asiassa.

21.06.2010 klo 18:09

Prince of Persia: The Sands of Time

Hyvä leffa tää oli. Musiikki oli hyvää "persialaista." Kaikki tekivät hienot roolisuoritukset. Toimiva pätkä ja hauska ja veikeä loppu. Kuvaustyyli oli vaan joskus ärsyttävä ja nämä "kohtalohöpinät" olivat lopulta hieman ärsyttäviä. Se ja sen lisäksi joku, jota ei voi listata, vie puoli pistettä.

15.06.2010 klo 13:43

Spiderwickin kronikat

Aika huono fantasiaelokuva. Taistelukohtauksetkin olivat jotenkin lapsellisia ja erikoistehosteet kehnot. Yks'tikkikin oli kuin muovailuvahahahmo.

14.06.2010 klo 20:16

Luther

Lainasin kirjastosta ja kun en jaksanu lukee sillä hetkellä takakantta, otin sen mukaani ja päätin katsoa. Katsomisen arvoinen elokuva. Ihan hyvä mun mielest. Luther oli vähän oudon näköne, mut ei se mitää. Vitsi siitä, että "12 opetuslapsesta 18 on haudattu" ja jne. oli aika hyvä. Nauroin oikeesti. Omassa genressään aika hyvä.

13.06.2010 klo 17:22

Lady in the Water

Ihan hyvä oli, mutta siitä puuttui se jokin tietty "toiminta." Mielestäni oli juuri hyvä, että sivuhahmot tulivat enemmän esille, sillä yleensä heidät jätetään aivan huomiotta. Howardin hahmo oli liian "kuiva."
Idea oli kyllä ihan hyvä, ei siinä mitään. "Kotkaa" ja sitä "koiraa" näytettiin harmittavan epätarkasti, aivan kuin ei olisi ollut varaa kunnon erikoistehosteisiin.

13.06.2010 klo 17:02

The Prestige

Ihan kelpo leffa oli, mutta kun luin muiden arvioita tästä, oletin sen olevan VIELÄ parempi. Mutta ihan hyvä. Silmänkääntäjässä - jonka näin ensin - vain tuntui olevan paremmat temput.

13.06.2010 klo 10:47

Changeling - vaihdokas

Hieno elokuva! Voi vaan ihmetellä, miten epäoikeudenmukasta voi olla tuohon aikaan. Omassa genressään loistava.

12.06.2010 klo 18:50

Oliver Twist

Hieno ja tunteikas elokuva - varsinkin lopussa. Elokuvassa oli monia tuttuja näyttelijöitä, kuten Kingsley, Hardwicke, Twistiä auttava nainen (en tiiä nimee), ja Strong, joista viimeistä en tunnistanut. Pidin elokuvasta ja omassa genressään se on hyvä, MILTEI loistava. Sivujuoni, että Oliverillä on eno tai joku sukulainen - ja jota ei ollut - oli ainoa harmi elokuvassa. Billin kuolema oli kyllä naurettavan ja harmittavan yksinkertainen. Annetaan nyt sitten viisi tähteä!

12.06.2010 klo 18:43

Kuningattaren sisar

Elokuva oli hyvä, mutta hieman petyin, sillä olin asettanut elokuvalle korkeat odotukset. Portman ja Scarlett ovat hyvät näyttelijät sisaruksiksi, mutta pakko sanoa, että tuon ajan tavat ja "ongelmat" ovat aivan naurattavia!

03.06.2010 klo 19:12

Iron Man

Hyvä leffa oli. Heti alussa nauroin, kun katsoin siskoni kanssa. Hyvin viihdyttävä. Robert Downey Jr. on TÄYDELLINEN valinta rooliin. Ainoa huono puoli oli, kun tekstit menivät kauhean nopeasti ohitse.

02.06.2010 klo 13:56

My Fair Lady

Elokuva oli hyvä. Vaikka se oli musikaali, siinä ei ollut liikaa laulua. Rex Harrison ja Jeremy Brett tekevät loistavat roolisuoritukset. Brettiä ei meinaa edes tunnistaa maskeerauksen takia ja hän näyttää 30 vuotta vanhemmalta Holmesiin nähden, vaikka asia on päinvastoin. Harrison (Kleopatran Caesar) ja Brett (Holmes samaisessa sarjassa) ovat niin hienosti saaneet hahmoistaan erilaiset, kuin olen ensiksi nähnyt.

26.05.2010 klo 20:28

Babe suurkaupungissa

No, eipähän tartte kattoo uudestaan.

26.05.2010 klo 20:26

Kuolleiden runoilijoiden seura

Elokuva oli hieno ja tunnepohjainen. Paikoin se oli hauskakin. Leffa kuvasi hienosti juuri poikakoulua ja 1950 -luvun loppua. Hieno leffa! :-) Robin Williams oli hyvä valinta opettajaksi. Hän oli niin karismaattinen!

16.05.2010 klo 09:50

Babe - urhea possu

Hauska eläinseikkailu, jonka sain yhtenäkertana (vuosia sitten) synttärilahjaksi ja olen kattonut sen ainakin kolme kertaa. Tämä tarkoitti sitä, että suurinosa suomenkielisistä äänistä olivat parempia. Esim. Rexin, (Fly, isäntä) ainakin. Oli miten oli, olen aina inhonnut isännän sitä vaimoa. Uskomaton akka, jota tuskin kukaa viitsii katsoa päätään pudistelematta. Rex -koirasta on saatu sellainen, jonkalaisista ainakin minä aina pidän. Äreä, mutta menneisyydessä on jotakin, joka tekee hahmosta äreän ja lopulta tämä jääräpää tekee jotain suurta tai sellaista, mitä tämä ei ole koskaan tehnyt.

16.05.2010 klo 09:31

Silmänkääntäjä

Sain tietää tästä leffasta yllättävällä tavalla. Yritin kattoo Googlesta spiritismi -kuvia ja kuvahaussa tuli tän leffan juliste. Katoin trailerin ja innostuin niin että oli pakko kattoa. Traileri lupaili jotain 4,5 - 5 tähden leffaa, mutta leffa oli pieni pettymys. Odotin liikoja. Oli kyllä hyvä leffa! Temput olivat siistejä ja hauskoja ja loppuratkaisu oli todella yllättävä! En osannut edes ajatella mitään vilppiä tai temppua. Näyttelijät hoitivat roolinsa hyvin.

10.05.2010 klo 16:07

10.05.2010 klo 16:06

The Ghost Writer

Hyvä elokuva oli. Brosnan ja McGregor sopivat hyvin rooliin, mutta toimintaa olisi kaivannut hieman enemmän. Yllättävää tavallaan kun molemmat päähenkilöt kuolivat.

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat