Levykauppa Äx

Foorumin päävalikkoonYlläpito ja tekniikka › Levykauppa Äx

arska
Ylläpitäjä
3148 viestiä

24.06.09 klo 15:18 - linkitä tähän kommenttiin: #

Leffatykki aloitti yhteistyön Levykauppa Äxän kanssa. Jokaisen leffan ja TV-sarjan yhteydessä on mahdollisuus ostaa helposti Äxästä kyseinen tuote, mikäli se löytyy Äxän varastosta. Joissain tapauksissa ostomahdollisuus ei näy kyseisessä kohdassa vaikka tuotetta löytyykin Äxästä. Tämä johtuu siitä että leffoja ja TV-sarjoja verrataan koneellisesti Leffatykin ja Äxän välillä. Systeemi ei ole täysin aukoton johtuen välillä erilaisista nimeämistavoista. Teemme kuitenkin manuaalista työtä automatiikan lisäksi ja yhteensopivuus hitsautuu tällä tavoin koko ajan.

Uutuusleffojen tai harvinaisuuksien kohdalla voit "korvamerkitä" tuotteen antamalla sähköpostiosoitteesi. Tällöin Äxästä tulee tieto sähköpostiisi kun kyseinen tuote on saapunut myyntiin. Sähköpostimuistutuksen käyttö ei sisällä ostovelvoitetta.

Keskustellaan tässä topicissa tuosta ostos- ja muistutusmahdollisuudesta. Lisäksi voit ehdottaa Äxälle leffoja ja TV-sarjoja mitä haluaisit että heiltä löytyy.

kurkkuharja

24.06.09 klo 21:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lontoon ihmissusi Äksä tarjoaa tämän elokuvan kohdalla ostettavaksi John Landisin Ihmissusi Lontoossa -rainaa, vaikka kyseessä kuitenkin on (yllätys yllätys) aivan eri pätkä.

ÄxJarkko
Käyttäjä
1 viestiä

01.07.09 klo 13:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyseinen Lontoon ihmissusi (Werewolf of London) löytyy Äx:n valikoimista Wolf Man - Legacy Collection boxista jossa on myös kolme muuta klassikkoleffaa joten linkittäminen hieman ontuu mutta yritetään korjata tuo pikimmiten.

JiiÄr

25.11.09 klo 18:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Keskustelut