koulussa katottuja leffoja?

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › koulussa katottuja leffoja?

Cuomi
Tähtääjä
2684 viestiä

15.10.03 klo 15:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eli kysynpä vaan uteliaisuuttani että mitäs leffoja teille on koulussa näytetty? Tässä jotain vuosi sitten historian tunnilla katottiin
Life of Brian :lol: Sitten oli noloa kun luokassa rupeee vaan nauramaan älyttömästi kun muut on hiljaa. Oli vaan niin hauskaa Pythonia. Eipä olla paljon muuta katottu. Entäs teillä?

Faith
Käyttäjä
623 viestiä

15.10.03 klo 15:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ala-asteella:Leijonakuningas,Sound Of Music,Maija Poppanen
sitten yläasteella on näytetty Indiana Jones:Raiders Of The Lost Ark.

Söpö
Ylläpitäjä
2881 viestiä

15.10.03 klo 16:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mikä pointti siinä muuten oikein on, että koulussa katsotaan leffoja? Itse en koskaan moista iloa kokenut :cry: (paitsi elokuvaa opiskellessani, tietysti...). Tuttavani väitti, että Leijonakuningasta oli veivattu heillä kielen (englannin) vuoksi, sen vielä jotenkin ymmärtää, mutta Life of Brian??? Uskontoon liittyen ehkä??? Tai Indiana Jonesia? Arkeologian lyhytkursseilla?

Juhani Sementti

15.10.03 klo 16:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Meillä on sellainen käytäntö, että Englannin kokeiden jälkeen(joista mikäläinen vetelee aina jotain kymppejä) katsotaan, joku elokuva. Tähän mennessä ollaan katsottu Police Academy, Rain Man, Going to America ja tonneittain Simpsoneita. Mä rakastan englannin tunteja :D

Faith
Käyttäjä
623 viestiä

15.10.03 klo 16:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

Meil katotaan videoita aina jakson lopun lähestyessä sillo ku kaikki kokeet on saatu pois alta

Moviemaster
Käyttäjä
937 viestiä

15.10.03 klo 16:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

ala-asteella taiettiin näyttää takaa haettu, waterworld ja joskus viiennellä luokalla Ben hur.
ylä-asteella taiettiin katsoa historian tunnilla tanssii susien kanssa, blues brothers ja firma

Kapa
Käyttäjä
793 viestiä

15.10.03 klo 17:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

Peruskoulussa katsottiin ainakin Tuulen Viemää,Stand By Me,Kaunotar ja Kulkuri,Ace Ventura: When nature calls ja Tuntematon Sotilas.

Amiksessa on katsottu taide ja kulttuuri tunneilla Citizen Kane ja Aki Kaurismäen Ariel.

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

15.10.03 klo 17:58 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hehe. Meillä oli hieman erilainen koulu, Kannas, jossa ei enää ole yläastetta, pelkkä lukio - sekin ehkä lakkautetaan. Leffoja meinaa tuli katsottua varmaan toista sataa. Luokanvalvojani oli viestintätaidon opettaja, ehkä se selittää jo jotain. Kaikki kovat leffat löytyi ja jotkut toi omia sekä vuokrasi leffavuokraamosta sinne tunneille jotain.

Jotain mitä tulee nyt äkkiä mieleen muutama vuosi sitten, 9 luokalta...

Dead Presidents
Platoon
Sekaisin Marista
Con Air
Salaiset Kansiot
Urban Legend
Teräsmies
Takaa Haettu
Salsana Mercury
South Park

Thoke
Tykittäjä
3449 viestiä

15.10.03 klo 18:37 - linkitä tähän kommenttiin: #

No, onhan sitä muutamia katsottu. Itseni mielestä katsottiin aika vähän, mutta kun tarkemmin ajattelin, niin kyllä me aika paljon nähtiinkin. Ala-asteella katsottiin vaan jotain lasten leffoja ja Sokkotanssi. Yläasteella olen käynyt parikin elokuvakurssia. Tässä muutama leffa, jotka me ollaan koulussa katsottu:

Lahjomattomat
Ruusun nimi
Klassikko
Viimeinen lohikäärme
Schindlerin lista
Waterworld
Romeo + Julia
Dude where's my car?
Life of Biran

Faith
Käyttäjä
623 viestiä

15.10.03 klo 21:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jotain mitä tulee nyt äkkiä mieleen muutama vuosi sitten, 9 luokalta...

Dead Presidents
Platoon
Sekaisin Marista
Con Air
Salaiset Kansiot
Urban Legend
Teräsmies
Takaa Haettu
Salsana Mercury
South Park

Platoon ja South Park koulussa?Meillä englannin opettaja kelas jo Jonesssa tappelu kohtaukset yli nii si ku oltas katottu viel se south park..

Juhani Sementti

15.10.03 klo 21:24 - linkitä tähän kommenttiin: #

Meidän piti katsoa 6. luokalla Matrix eli 12-vuotiaana. Se oli jo sovittu sijaisem(!) kanssa, mutta sitten erään tytön äiti sattui käväisemään R-kioskilla ja näki että Matrix on synnillistä K-16 viihdettä ja siitä alkoi kalabaliikki. Ette voi uskoa miten me kirottiin sitä muijaa kolussa, kun me katsotiin yksi "totally gay" leffa, joka kertoi jostain eläinlääkärin matkasta Afrikassa.

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

15.10.03 klo 22:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joo no, meidän vt-maikka halusi avata meillä useita kanavia... ja otimmehan vaikutteita me sitten toki vaikutteita niistä. Tässä pari mistä tuli otettua laajaltikin vaikutteita vt-tunneille, mitä siellä katselin pariinkin oteeseen + himassa useamminkin: pulp fiction, painajainen elm streetillä, halloween... elikkä kyllä siellä tuli katseltua useita muitakin kuin mitä äsken mainitsin.

(PS. Katsokaa toki lanit.org -> sivuilta löytävä "Russell's Old Room" indie leffa, kuvattu kolmella jätkällä purkkiin, pulp fiction tirbuutti...

http://www.lanit.org/modu...ownloads&d_op=getit&lid=8 )

John Lennonjohto
Käyttäjä
5265 viestiä

16.10.03 klo 08:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

No mehän ollaan Liedossa tsiigattu vaikka mitä. esim Stand by me, Schindlerin lista, Diktaattori Kummisetä jne. Eli on yleensä liittyny jotenkin kurssin sisältöön. Tokihan mekin joskus ollaan katottu esim kokeen jälkeen Yksin kotona :D tai joku vastaava kamala pläjäys...

John Lennonjohto
Käyttäjä
5265 viestiä

16.10.03 klo 11:21 - linkitä tähän kommenttiin: #

Juhani Sementti kirjoitti:

Meillä on sellainen käytäntö, että Englannin kokeiden jälkeen(joista mikäläinen vetelee aina jotain kymppejä) katsotaan, joku elokuva. . Mä rakastan englannin tunteja :D

Ai jaa sinäkin :D ? mää en edes koskaan lue Engalnni9n kokeeseen, tuöee kummiski kymppi. Englannin tunnit on ihan hauskoja.

Juhani Sementti

16.10.03 klo 11:54 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mekin ollaan muuten katsottu Stand By Me äikäntunnilla.

Faith
Käyttäjä
623 viestiä

16.10.03 klo 12:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Meillä enkun tunnit ei oo hauskoja mutta ne on helppoja ja ilman lukemista tulee kokeesta joku 9 :P

John Lennonjohto
Käyttäjä
5265 viestiä

16.10.03 klo 12:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Juhani Sementti kirjoitti:

Mekin ollaan muuten katsottu Stand By Me äikäntunnilla.

Niin mekin. Mut mulla se ei iskenyt. EN mää kauheesti digannu ja lisäks meillä oli semmon hu""a äidinkielenopettajana silloin. Onneksi se otti virkavapaata, osin raskauden takia ja osin koska vaan huvitti (lue: ei se halunnu tulla).

John Lennonjohto
Käyttäjä
5265 viestiä

16.10.03 klo 12:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ai niin, kerran mä toin uskonnontunnille sen Lapinlahden lintujen pätkän, missä ne leikki Lallia ja Henrikiä Köyliönjärven jäällä :D Ja muutenkin oo tuonu hissan tunnille pari dokumenttia ja lisäksi tarkoitus olisi katsoa Elefanttimies etiikan valinnaiskurssissa, tietenkin Lennonjohdon hyllystä :D eli on tullut sponsoroitua.

Raato-A
Tykittäjä
5294 viestiä

16.10.03 klo 15:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Me ei olla katottu muuta kuin mun ja kuuden mun kaverin koulutyönä ala-asteella tekemä leffa Kostajat. Ja pian katotaan sen jatko-osa joka tehtiin just omalla ajalla omaks huviks samalla porukalla... Katottaispa meilläkin jotain!!

Kaverin koulussa kateltiin viidennellä luokalla Asfalttisoturi (Mad Max 2), Mad Max 3-Ukkosmyrsky, Waterworld ja Gladiaattori. Kolme ekana mainittua bilsan tunneilla kun tutkittiin "miten maailma voi muuttua muutamassakymmenessä vuodessa" ja gladiaattori hissan tunnilla. Onnekkaat pirut.

Pingutyyppi
Ylläpitäjä
1003 viestiä

16.10.03 klo 16:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ala-asteella kelattiin mielettömästi piirrettyjä. Lumikki, Aladdin, Jafarin paluu, Tom ja Jerry-leffa, Asterixia...viidennellä tsiigattiin Luhrmannin Romeo + Juliakin - eihän me oikein tajuttu miksi ihmeessä se oli visuaalisesti niin outo, tytöt vaan halusi nähdä sen DiCaprion takia :D

Ylä-asteella... Historiassa Patriot (ei edes liittynyt kurssiin, piti kai tappaa aikaa). Äikässä Arsenikkia ja vanhoja pitsejä (tarkasteltavana elokuva ja kertomukset), Baskervillen koira ja White Fang (pakkoluettavia romaaneja, joita sitten verrattiin filmatisointeihin).

Ysin lopussa meillä oli vielä valokuvauskurssi, jossa ei rehellisesti sanottuna tehty mitään. Katsoimme ainakin kuusi leffaa yhdessä jaksossa, mutta suurin osa jäi hiukka kesken. Huono juttu oli se, että joku peelo sai aina käydä vuokraamassa katseltavaa - tällä tunnilla näin meinaan muun muassa skuubiduu-leffan... :O

Keskustelut