Mitä nettisaitteja seuraat aktiivisesti?

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Mitä nettisaitteja seuraat aktiivisesti?

Brutus
Käyttäjä
1282 viestiä

26.09.19 klo 16:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Miihkali
Moderaattori
2782 viestiä

26.09.19 klo 20:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

It's the lure of easy money
It's gotta very strong appeal
Glenn Frey: Smuggler's Blues [www.youtube.com]

Työskentelen kehitysvammaisten ja autististen ihmisten parissa. Suvussakin on jos jonkinlaista tallaajaa. Helppoahan uhkapelaajille on sivusta irvistellä, jos oma elämänhallinta on kunnossa. Kun katselee vähän lähempää, niin holtittomassa pelaamisessa, lainanotossa ja velaksi ostamisessa on yleensä kaikenlaisia muita ongelmia taustalla.

Aina kyse ei ole varsinaisesta mielisairaudesta tai vammasta. Joillakin ei vain yksinkertaisesti ole itsehillintää, kykyä suunnitella tulevaisuutta tai välttämättä edes matemaattista ymmärrystä sen vertaa, että käsittäisi, kuinka huono diili joku nettiruletti on. Eikä noita kykyjä oikein voi edes millään treenata. Joillain vain on jo syntyjään huonot eväät.

Meillähän on usein sellainen harha, että fiksut ihmiset olisivat jotenkin ponnistelleet itsensä hyvään asemaan. Oikeasti menestys on enemmän tai vähemmän ansaitsematonta. Toisinaan esimerkiksi väitetään, että musiikin harrastaminen kehittäisi kärsivällisyyttä. Oikeastihan asia menee niin päin, että musiikkiharrastuksessa menestyvät ne, joilla on kykyä pitkäjänteiseen toimintaan. Muut lopettavat, kun homma ei suju.

Sitten kun velkaa on jo 50 000 € niin uhkapeli houkuttelee jo siitäkin syystä, ettei siitä suosta enää oikein muutakaan poispääsyä ole kuin lottovoitto.

En kyllä itsekään pahastuisi tuommoisen paskan kieltämisestä. Lapsipornosivutkin on ainakin periaatteessa estetty, ei noittenkaan blokkaaminen luulisi mahdotonta olevan. Veikkauksessa on kaikkine puutteineenkin se hyvä puoli, että kun ihmiset nyt kuitenkin uhkapelaavat, niin ainakin siitä käärityt voitot käytetään johonkin järkevään eikä ulkomaisten porhojen huvijahteihin.

doomsdaymachine
Käyttäjä
1623 viestiä

26.09.19 klo 21:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Miihkali kirjoitti:

It's the lure of easy money
It's gotta very strong appeal
Glenn Frey: Smuggler's Blues [www.youtube.com]

Meillähän on usein sellainen harha, että fiksut ihmiset olisivat jotenkin ponnistelleet itsensä hyvään asemaan. Oikeasti menestys on enemmän tai vähemmän ansaitsematonta.

Kaikki jotka ovat hyvässä asemassa tai menestyneet, ovat joutuneet ponnistelemaan kaiken sen eteen. Onni selittää näissä ihmisissä vain pienen osan onnistumisista. Tuloeroista on turha valittaa esimerkiksi jos on valinnut elämänpolkuja, jotka eivät missään tapauksessa voi johtaa vaurauteen.

Tuo hyväntekeminen mitä veikkaus tekee niin ei sekään ole kauhean moraalista. Se hyvänteko rahoitetaan juuri niiden peliriippuvaisten rahoilla. Miksi se on yhtään moraalisempaa kuin se, että peliriippuvaisten pelirahat menisi jonkun porhon taskuun?

Brutus
Käyttäjä
1282 viestiä

26.09.19 klo 22:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

JuicyFruity
Käyttäjä
162 viestiä

28.09.19 klo 00:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Boredpanda.com. Monta krapulapäivää on tämä sivusto pelastanut. varsinkin Funny osasto, ei tiedä nauraako kuvalle vai kommentille enemmän

Keskustelut