Päivän pulinat

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Päivän pulinat

Brutus
Käyttäjä
1282 viestiä

03.07.21 klo 23:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vähän samaa vikaa Rahikaisella. En ole kyllä itsekään ikinä ymmärtänyt tuollaisten laitteiden hienoutta, niihin mennään hetkeksi pyörimään ja kai siitä juuri muistijälki jää. Varmaan kouluikäiset lapset ja sellaiset kaupungissa asuvat ihmiset joilla ei oikein ole koskaan mahdollisuutta mihinkään suoraan toimintaan nauttii tuollaisista eniten.

Täällä väljemmällä maaseudulla porukka taas esimerkiksi vetää ihan sutena öisinkin metsurinhommia ja jotkut skouttaa vapaa-ajallaankin lähimetsistä jotain kylältä kadonneen mummon kalmoa. Aina välillä löytyy työmatkan varrelta jonkun pikkukylän nistin dumppaamat neulat, jotka tietysti lähetetään poliisille ja possen kautta lasku perään, heroiinin vetäminen on vähintään yhtä tuhmaa kuin metsien roskaaminenkin. Ei tule maalaisen mieleenkään mitkään huvipuistot tällaisilla arjen pienillä iloilla.

doomsdaymachine
Käyttäjä
1623 viestiä

11.07.21 klo 20:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Brutus kirjoitti:

Aina välillä löytyy työmatkan varrelta jonkun pikkukylän nistin dumppaamat neulat, jotka tietysti lähetetään poliisille ja possen kautta lasku perään, heroiinin vetäminen on vähintään yhtä tuhmaa kuin metsien roskaaminenkin.

Tekeekö poliisi oikeasti asialle jotain, jos niille vie käytetyn huumeruiskun?

Brutus
Käyttäjä
1282 viestiä

11.07.21 klo 21:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ilmeisesti tekee. Ei niitä tuollaiset roskaamiset muuten kiinnosta yhtään, mutta jos sieltä löytää käytetyn huumeruiskun niin ne on siellä vielä samana päivänä keräämässä ne talteen vaikka olisi missä perämetsässä, varmaan parin tuhannen ihmisen pikkukylissä on nistipiirit niin olemattomia että tuollaisista saa aika hyvin tietoa niistä kuvioista ja käyttäjistä, väkirikkaammissa kaupungeissa varmaan vähän eri geimit kun niitä piikkejä on joka kadunkulmassa ja viemärivedetkin virtaa piriä ja kokkelia.

Tästä maakunnan poliisin toiminnasta on ihan omakohtaistakin kokemusta.

dbgirl
Käyttäjä
245 viestiä

15.07.21 klo 18:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tälläset löysin Infernon sivujen kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=dcOIPXv2ciA

Siisti video, mutta gorea pelkäävät älköön vaivautuko. Musiikki ei ollut huonoa mutta enemmän tykkäsin tämän käsillä tehdystä stop motionista. Kunnon high fantasy/gore-meininkiä :D

Pidin myös tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=gud13LzzXJk

Sekä videossa että musiikissa on kiva haikaileva, synkän melodinen kasarifiilis. Bändin muusta tuotannosta en tiedä mutta käsitin että tekevät normaalisti jotain muuta. Saisivat tehdä tällaista :D

Joku
Käyttäjä
1364 viestiä

18.09.21 klo 21:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Annetaanpa tässä ruusuja Brutuksen arvostelulle elokuvasta Rango. Hieno tunnustus oikeesti nykyanimaatiosta kirkkaasti edukseen erottuvalle ja omaperäiselle elokuvalle!

Brutus
Käyttäjä
1282 viestiä

19.09.21 klo 21:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kiitän ja kumarran. Olikohan se Jurpo kun joskus totesi osuvasti, että tosi hyvistä ja tosi huonoista leffoista saa yleensä mielekkäämmät jutut irti, ja Rango onkin huomattavasti persoonallisempi ja oivaltavampi kuin nuo tyypilliset isomman budjetin CGI-himmelit keskimäärin.

Nosfecoff
Käyttäjä
768 viestiä

26.09.21 klo 00:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kymmenen vuotta siihen meni, mutta joku muu kuin minä on vihdoin kommentoinut Mickey Rourken tähdittämää, nyrkkeilyaiheista ja kovin tuntematonta Homeboy ( Viimeinen erä ) -elokuvaa! Kiitokset Pelimiehelle tästä! Itse elokuvasta muutama sananen: Löysin sen leffaharrastukseni alkuvaiheessa Futurefilmin silloin oletettavasti tuoreena suomijulkaisuna yhtenä ensimmäisistä Rourken sekä Christopher Walkenin elokuvistani, jo pienoisena kummankin näyttelijän fanina. Teos herätti kovan kiinnostuksen Rocky-hulluuteni vuoksi, ja olin yllättynyt siitä, kuinka pienelle huomiolle se on jäänyt.

Aivan ylivoimaisesti mieleenpainuvin kohtaus elokuvasta on Walkenin sielukas ja koskettava baarilaulu, Fine and Dandy, jonka kuvasin kännykameralla ja laitoin vuonna 2017 youtubeen. Jos divareissa tai kirppareilla tulee kyseinen lätty vastaan, napatkaa mukaan jo pelkän laulukohtauksen vuoksi.

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

26.09.21 klo 03:18 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kiitos palautteesta, Nosfecoff, enpä tiennytkään, että vähemmän tunnetun kasarileffan katsominen ja kommentointi saa näin paljon huomiota, sillä itsekin ihmettelin 4 vuotta sitten miksi Blue Shunshine(1978) oli saanut arvostelun tänne 2007 ja edelleen toistaiseksi ainoan kommentin minulta 4 vuotta sitten.

Ja mitä tulee Homeboy-leffaan, olihan se mainio leffa, vaikkakin olisi saanut keskittyä enemmän nyrkkeilyyn ja Walkenin laulunumero oli ihan jepa lisä leffaan.

Joku
Käyttäjä
1364 viestiä

26.09.21 klo 09:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

On kyllä menny ihan täysin ohi tutkan tollanen elokuva itseltä, vaikka pidän sekä Rourkesta että Walkenista. Täytyykin laittaa listaan tuo!

Blue Sunshinen olen muuten nähnyt ja pisteyttänytkin tänne, mutta en oo kommenttia syystä tai toisesta jättäny. Leffahan on ihan hyvää paranoia-kauhua, tosin muistaakseni ajan hammas oli osin kyllä tehny tehtävänsä tuon kanssa. Pitäis varmaan uusintakatsella, hyllystä kun löytyy kuitenkin.

Boy From Shadows
Tykittäjä
243 viestiä

21.10.21 klo 23:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Onko Leffatykki back? Jonkusen kerran vuosien saatossa vieraillut ja näyttänyt surkealta, mutta nyt ulkoasu on entisellään.

doomsdaymachine
Käyttäjä
1623 viestiä

24.10.21 klo 18:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vaikea sanoa, etusivun mukaan Doctor Strange on yhä teattereissa 5 vuoden jälkeen.

Brutus
Käyttäjä
1282 viestiä

24.10.21 klo 18:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

^Samaa mieltä, tuota etusivua vois alkaa jotenkin jo pikku hiljaa päivittelemään johonkin suuntaan, antaa tästä paikasta vaan aika kuolleen kuvan esitellä jotain vuoden 2016 leffoja uutena. Onhan täällä nyt vuosien varrella kertynyttä materiaaliakin mistä ammentaa.

Mutta joo, sivusto on ainakin vielä hengissä vaikka aktiviinen porukka säännöllisesti väheneekin.

Miihkali
Moderaattori
2782 viestiä

24.10.21 klo 19:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

Boy From Shadows kirjoitti:

Onko Leffatykki back? Jonkusen kerran vuosien saatossa vieraillut ja näyttänyt surkealta, mutta nyt ulkoasu on entisellään.

Hauska kuulla sinusta pitkästä aikaa! Miten menee? Mitä olet puuhaillut?

Täällä Leffatykissä kaikki on entisellään — vähän liiankin entisellään, kuten etusivusta näkee. Olen yrittänyt tyrkkiä ylläpitoa, mutta taitaa jäädä haaveeksi, että etusivua enää uudistettaisiin. Vuosi–pari sitten joku heitti idean, että etusivulla mainostettaisiin Leffatykin tietokannan parhaaksi arvioituja leffoja. Eli karuselli säilytettäisiin, mutta uutuuksien sijaan siinä pyörisi klassikoita. Ne voisi valita vaikka arvalla aina kun välimuistin tyhjentää.

Aika hiljastaihan täällä nykyään on. Välillä käy niin, että kun Leffatykin lataa, selain heittää mobiilipuolelle. Näin voi käydä siis ihan pöytäkoneellakin. Ja se mobiilisivustohan on varsin ankea, esimerkiksi foorumia se ei suostu näyttämään ensinkään. Joten voi olla, että nämä surkeat näkymät ovat johtuneet teknisestä viasta eivätkä niinkään siitä, että Leffatykin tilanne olisi tällä hetkellä jotenkin ratkaisevasti parempi kuin vielä muutama vuosi sitten.

Brutus kirjoitti:

Mutta joo, sivusto on ainakin vielä hengissä vaikka aktiviinen porukka säännöllisesti väheneekin.

Saanko muuten kysyä, miksi aloitit foorumille kirjoittamisen vasta muutama vuosi sitten, vaikka rekisteröidyit jo kauan sitten? Tosin olihan Andy Kreistkin rekisteröitynyt jo vuosia aiemmin ennen kuin sekosi lopullisesti. Eli ilmeisesti täällä on enemmänkin veteraanikäyttäjiä, jotka ovat elossa, mutta eivät paljasta sitä muille.

Brutus
Käyttäjä
1282 viestiä

24.10.21 klo 20:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

Miihkali kirjoitti:

Saanko muuten kysyä, miksi aloitit foorumille kirjoittamisen vasta muutama vuosi sitten, vaikka rekisteröidyit jo kauan sitten?

Ei muista enää, ennen sitäkään en kyllä oikeastaan ollut mitenkään erityisen aktiivinen kommentoija tai pisteyttäjä, tunnuksetkin taisi olla varsinaisen rekisteröitymisen jälkeen vuosikausia lähes täysin käyttämättömänä. Sanoisin että vuosikymmen sitten tällainen nykyajan tyypillinen netissä palloileminen oli vielä aika harvojen harrastus, joten siinä lienee suurin syy.

Foorumissa itsessään taisi muuten olla ihan triviaali ulkoasuun liittyvä juttu mikä jostain syystä hämmensi, olisikohan ollut tuo että jokaisessa viestissä on erillinen "vastaa" -nappula kun muilla foorumeilla on yksi yleinen vastaamisnamiska jossain ketjun alaosassa tai jotain vastaavaa.

Miihkali
Moderaattori
2782 viestiä

24.12.21 klo 13:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

Miten foorumilaiset viettävät joulua? Itse kävin vaeltamassa ja palasin äsken kotiin. Yöllä oli aika mukavat pakkaset (auton mittari näytti -17 astetta aamulla), mutta pysyin yllättävän hyvin lämpimänä. Oikeastaan vain päätä vähän paleli kun en tykkää pitää sitä makuupussin sisällä. Tietääkö joku muuten, mistä saisi armeijan nallepukuja tai vastaavia vaatekappaleita? Nallepaita minulla jo on, mutta hyville välikerroshousuille löytyisi käyttöä.

Brutus
Käyttäjä
1282 viestiä

24.12.21 klo 15:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itsellä on joulunakin sama sotilaallisen tarkka rutiini mitä muutenkin melkein aina. Puolilta päivin ylös, pari tuntia kirjoittamiseen, pari tuntia liikuntaan, pari tuntia musisointiin ja pari tuntia lukemiseen. Loppu aika käytännössä tiukkaa bingettämistä myöhempiä arvosteluja varten. Yöllä on ihanan hiljaista eikä tarvitse muutenkaan törmäillä keneenkään ylimääräiseen, joten nautin siitäkin vähästä. Tietty joulu on perhejuhla, joten kuluu siihenkin vähän aikaa. Mieluiten sen muusta säätämisestä yli jäävän kahdeksan tuntia viettäisi kuitenkin töissä.

Tässä maailmantilanteessa ei kuitenkaan ole lupaa harrastaa mitään sosiaalista tai mennä minnekään, joten tällä järjestelmällä tulee tehokkaasti tulosta näinkin. Tämän kuun aikana on tullut luettua pelkästään joku 30 romaania, viimeisin Tolstoin Sota ja Rauha, muusta suuri osa meikäläiselle yleisöllä vähemmän tuttua latinalaisen Amerikan klassikkokirjallisuutta. Hyvää shittiä.

barros
Käyttäjä
1505 viestiä

25.12.21 klo 16:24 - linkitä tähän kommenttiin: #

Syökää kinkkua ja rakastakaat toisianne! Mie kävin salilla ja ajattelin pelata sekä katsella elokuvia. Veljen kanssa vietetty aikaa, kun hän pääsi lomille ja käytiin ihmettelemässä Joensuun kaupungin valaistusta keskustassa. Vihreä Maili leffaa katselin eilen eikä muistikuvat rainasta, jonka muistelin olevan hyvä teos, niin olleet korruptoineet millään tavoin. Joululahjaksi saan hajuvettä, kengät ja animea tietty. Nyt paistia uuniin ja piirakoita maistelemaan, kun hain kaupasta kyseisiä tuotteita.

dbgirl
Käyttäjä
245 viestiä

25.12.21 klo 18:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eilen kävin poikaystävän kaa porukoilla syömässä ja sieltä saatiin kinkkua ja kalaa mukaan niin niitä syödään vielä tänäkin iltapalanaposteltavaksi. Jouluruokia ei olla vielä tehty koska rahat tulee tilille vasta maanantaina joten tässä mennään kanan ja riisin kera. Ja paljon suklaakonvehteja päälle :D Mitään ei ole kyllä saanut aikaiseksi tehdä. Luulisi olevan aikaa katsoa leffoja/sarjoja mutta koronan aikaan oon jaksanu vielä vähemmän kuin tavallisesti työttömänä ollessa. Kaikki jaksaminen on mennyt johonkin joten siivoustakaan ei ole tehty. Normiarki siis melkeinpä tämä joulu. On tämä silti parempi kuin viime joulu jolloin perhejoulu oli ihan pyllystä. Tänä vuonna tehtiin toinen järjestely ja oli jopa ihan melkein mukavaa nähdä perhettänsä. Toivottavasti kaikilla muilla on mukavampi joulu!

Braman
Käyttäjä
50 viestiä

25.12.21 klo 21:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tää on ensimmäinen joulu, kun mulla on fiilis totaalisen kateissa. En edes koristellut asuntoa mitenkään ja mulla on kuitenkin viisi laatikkoa yksinomaan joulukamaa. Syyskuun lopussa päättyi parin vuoden parisuhde ja olen käytännössä viettänyt loppuvuoden täysin survival mode aktivoituneena. Ehkä se osittain selittää fiiliksen puuttumisen. Kävin eilen porukoilla syömässä ja tänään olen vain istunut sohvalla ja katsonut leffoja - otin käyttöön taas klassikkolistan, josta mulla uupuu muutamia isoja nimiä ja yritän kuroa tunteja kiinni. Onneksi pyhät loppuu huomenna...

Joku
Käyttäjä
1364 viestiä

26.12.21 klo 18:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

Siinähän tuo meni, löhöillessä, sukulaisilla käydessä ja syödessä. Leffojakin tuli katottua jokunen. Onneks on vielä pitkälti uudenvuoden päälle asti lomaa, kelpaa köllötellä. Yks kaverikin on maisemissa sopivasti ketä en oo hetkeen taas nähny, niin josko sitä istahtas ihan oluelle jossain välissä. Uutenavuonna sitten varmaan saunomista ja sen semmosta rentoo oleskelua. Mukavia aikojahan nää aina on! Ite en oo ikinä ollu sillain mitenkään erityisemmin silti jouluihminen, ei tuu edes kämppää koristeltua jne, mutta se fiilis tuleekin sitten ihan siitä että otetaan rennosti eikä höntyillä mihinkään suuntaan. Katoin muuten jouluaattona Richard Donnerin Scroogedin pitkästä aikaa. Ihan toimiva ja hauska versiointi saiturin joulusta, nauratti edelleen.

Keskustelut