Pistejakauma

1%

8%

2%

11%

17%

25%

19%

13%

1%

4%

Pisteytykset

rating 20,000

Arkite
Käyttäjä

rating 20,000

Kerran meni, mutta uudestaan ei kiinnostaisi katsoa vaikka maksettaisiin. Endersin huvittava kylmänviileä aksentti elokuvassa ottaa tajuttomasti päähän... hän olisi puolestani voinut kuolla poijes. Hänen roolinsa elokuvassa tuntuu perustuvan vain siihen, että hän pääsee esittämään kovaakin kovempaa jenkkisotilasta, joka napsuttelee luoteja satavarmasti japsien päähän verisuhku siitä singoten. En muista milloin olen viimeksi katsellut näin huonoa sotaelokuvaa.

Lance
Käyttäjä

rating 20,000

Epärealistinen sotapainos... toiminta on ihmeen juokse & ammu meininkiä koko kestomittarin ajan. Enders on ärsyttävimpiä kersantteja miesmuistiin, eikö Jonh Woonkaan parempaan ohjaukseen pysty? Sotilaat ovat unohtaneet aivonsa unholaan... vai mikä ihmeen selitys piilee Endersin yliihmillisille laukauksille, joista jokainen ohjautuu viholliseen taikavoimalla. Tämä roska menee samaan koriin Olimme Sotilaita, ja muiden huonojen maailmansota spektaakkelien joukkoon.

seven
Käyttäjä

rating 20,000

Hieman yliarvostettu John Woo on sortunut ohjaamaan erittäin kehnon ja pinnallisen sotadraaman, mitä hän mantereen toisella puolen teki mahtavia Hong Kong pläjäyksiä, mutta ohjausksensa laatu on hiipunut selvästi tälläisissä tekeleissä, mikä asettaa miehen hieman kyseenalaiseen tilaan.

Zolceq
Käyttäjä

rating 20,000

Huumoristisempaan mielentilaan, jos kenties ramboilua painottavista sotatuotoksista pitää. Joe Endersistä (päättömästä kanasta) tiivistyy kliseinen kuva kaikki kaikessa. Kyllä pelienkin kannalla elokuva suistuu epärealistisemmaksi, kuin kehtaa odottaa. Eipä kovin propagandamaisena tätä pitäisi, että sitten japsien niputtelemista yhden sankarin kunnialla. Mielellään ei tarvitsisi enään katsoa näitä "aivot narikkaan" teoksia.

Cuomi
Tähtääjä

rating 20,000

Ipar
Käyttäjä

rating 20,000

KolmasMies
Käyttäjä

rating 20,000

mauge
Tähtääjä

rating 20,000

Mikaro
Käyttäjä

rating 20,000

rustuid
Käyttäjä

rating 20,000

Vigilante
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Windtalkers
Windtalkers arvosana 3,13
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2002
Pituus:
134 min
Ohjaajat:
John Woo
Käsikirjoittajat:
Joe Batteer, John Rice
Pääosanäyttelijät:
Adam Beach, Brian Van Holt, Christian Slater, Frances O`Connor, Jason Isaacs, Mark Ruffalo, Martin Henderson, Nicolas Cage, Noah Emmerich, Peter Stormare, Roger Willie
Maat:
USA
Kielet:
englanti, navajo, japani