Arvostelu

Kokonaisuudessaan ihan viihdyttävä, kepeää meininkiä ja vauhdikasta toimintaa.

Tuli taas jämähdettyä sohvalle miljoonannen kerran katsomaan Arska-leffaa. True Lies on Arskan selvää parhaimmistoa, Cameronin siivittämänä. Toimintakomediaksi luokiteltava leffa sisältää paljon huumoria ja ammuskelua, siis ei mitään uutta auringon alla. Itseäni leffan puoleen vetää Tom Arnoldin (elokuvassa Albert) ja Arskan välinen kemia. Poikien välinen pilkka on oikeasti ihan hauskaa.

Leffan juoni on yksinkertainen, kuten genreen kuuluu. Arska on agentti, jonka vaimo luulee miehensä työskentelevän tylsällä ja turvallisella tietokonealalla. Art Malik (leffassa Aziz) toimittaa leffan pahiksen roolia. Artilla on ohjuksia, ainoa joka pystyy estämään terroristien suunnitelmat on (kukas muukaan) Arska. Kyllä yheksänkyt-luvulla osattiin.

True Lies on näitä leffoja, joista leffamokia on helppo etsiä. Leffaa on turha katsella asenteella "Hei-eihän-tuo-ole-mahdollista", pääasia että on hauskaa. Kuten sanoin, leffa on ehkä Arskan viihdyttävin, Terminaattorin jälkeen. Arskatasolla leffa ansaitsisi helposti neljä tähteä, mutta ei tämä leffa nyt mikään super ole. Ylimääräinen tähden puolikas täytyy antaa Tom Arnoldin puolesta, äijähän on hauska kuin mikä. Leffa on kokonaisuudessaan ihan viihdyttävä, kepeää meininkiä ja vauhdikasta toimintaa.

nimimerkki: Screwball

Pisteet: rating 70,000

Screwball
Käyttäjä, 29 arvostelua
Arvosteltu: 13.05.2004
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Komisario Palmun erehdys
Komisario Palmun erehdys arvosana 4,22
Komisario Palmun erehdys
Terminator 2 - Tuomion päivä
Terminator 2 - Tuomion päivä arvosana 4,44
Terminator 2 - Tuomion päivä
Kaupungin valot
Kaupungin valot arvosana 4,11
Kaupungin valot
Milanon ihme
Milanon ihme arvosana 3,93
Milanon ihme

Elokuvan tiedot

Tosi valheita
Tosi valheita arvosana 3,60

Tosi valheita (1994)

Alkuperäinen nimi: True Lies

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1994
Pituus:
134 min
Ohjaajat:
James Cameron
Käsikirjoittajat:
James Cameron, Randall Frakes
Pääosanäyttelijät:
Arnold Schwarzenegger, Art Malik, Bill Paxton, Charlton Heston, Eliza Dushku, Grant Heslov, Jamie Lee Curtis, Tia Carrere, Tom Arnold (I)
Maat:
USA
Kielet:
englanti, ranska, saksa, arabia