Pistejakauma

1%

5%

5%

9%

9%

21%

17%

19%

8%

5%

Pisteytykset

rating 20,000

Bean
Käyttäjä

rating 20,000

Alkuun vaikutti hieman kiinnostavalta, mutta huonohan tämä leffa oli. Juoni oli todella huono. Kerran katsottava leffa. (1/5)

eeeno
Käyttäjä

rating 20,000

Tätä elokuvaa hypetetiin, mutta eipä se kohdallani lunastanut ennakko-odotuksia. Aivan kamalaa kuraa. Elokuvan kulku vaikutti jotenkin itsestäänselvältä jo alkumetreiltä asti, henkilöhahmoista en välittänyt tippaakaan. Elokuvan suurin ongelma lienee todella huono käsikirjoitus ja ontuva toteutus ja silkka henkilöhahmojen onttous. Juoni vaikuttaa selvältä jo alusta saakka, koska kaikki kerrotaan, eikä mikään tule enää yllätyksenä. Jännitysmomenttia ei sitten löydy mistään ja mitä vielä elokuva on kauhean tyylitajuton.

Tästä ei ole kauhugenren pelastajaksi. Todella alas on koko genre vajonnut.

HAL9000
Käyttäjä

rating 20,000

Kliseille pyllistävä älyvapaa sekametelisoppa leviää noin puolen tunnin jälkeen kuten ne kuuluisat Jokisen eväät.

HoboGoblin
Käyttäjä

rating 20,000

Tästä ei kauhuelokuva paljoa paskene. Perinteinen amerikkalainen teinikauhukomedia ripauksella uskomatonta hörhöilyä, jolla ilmeisesti tähdättiin jännittävään juonenkäänteeseen. Hesus sentäs, yksi tähti.

James_Bond
Käyttäjä

rating 20,000

Jälleen elokuva, jonka ylistystä en vain jaksa ymmärtää. Cabin in the woods on kliseinen, ärsyttävällä teinihömpällä täytettyä pelleilyä, joka sitten muuttuukin joksikin omituiseksi hirviötappeluksi. Jonkinlainen median ylivalta oli tarinassa osallisena, mutta sekin vain sivuuttamalla ja tyhjänpäiväisesti hyödynnettynä. Näyttelijät olivat aika latteaa perustavaraa ja elokuva kävi loppua kohden vain typerämmäksi. Älytön mökkisekoilu vailla tunnelmaa. Tosin kliseitä räjäytellään puhki melko hyvin.

Kurt
Käyttäjä

rating 20,000

Vuoden pahin pettymys on tässä. Odotin tältä oikeasti jotain uutta ja erilaista, sainko minä sitä? Ehkä, mutta erilainen ei aina tarkoita hyvää, eikä varsinkaan tässä tapauksessa. Cabin in the Woods ei yllätä missään vaiheessa omaperäisyydellään. Tässä vaiheessa kannattaa lopettaa lukeminen, mikäli et ole nähnyt leffaa, sillä saatan heitellä muutamia spoilereilta vaikuttavia vihjeitä. Ensimmäinen tunti on ihan hirveää ja niin tuttua kuraa, että meinaa pää räjähtää, eikä huonot näyttelijät (kyllä, myös sinä oi suuri Thor) tässä tapauksessa auta asiaa. Sitten kun alkaa tapahtua, niin meno paranee minimaalisesti.

Koko leffan juonikuvion ja sen "suuren" salaisuuden voi arvata alkumetreillä. Toki lopussa taas heitetään mukaan lisää "nerokasta" sälää, ja siinä vaiheessa leffa alkaakin jo olla lopussa, ja hermot kireillä. Oikeasti mikä tässä on hyvää? Tehosteille voisi antaa ehkä tunnustusta, mutta se nyt ei ole mikään saavutus nykyään. CGI:ta käytetään tässäkin paljon. Myönnetään, että se viimeinen twisti sai aikaan hymähdyksen, kenties kaikessa naurettavuudessaan. Viimeistään tämä elokuva todistaa millä tasolla nykyajan kauhuleffat kulkevat, samalla nauraen räkäisesti genrelle. Onneksi en ole nähnyt vielä läheskään kaikkia klassisia kasarikauhuja, ja hyvä niin.

PS: Älkääkä nyt helvetti katsoko sitä traileria ennen itse leffaa. Kurt kuittaa.

Larno
Käyttäjä

rating 20,000

Vuoden ylivoimaisesti surkein elokuva, joka on myö suurimpia pettymyksiä. Kun loppuratkaisun pitäisi vetää matto jalkojen alta niin kyllä niinkin voi sanoa, joskin se johtuu siitä, että en voi käsittää miten typerästi elokuva loppuu.
[spoileri]
Elokuvan lopussa selviää, että jaahas maailman valtaakin CGI-laavamiesjumalat.
En ole kauhu genreen erikoisemmin perehtynyt, mutta kukaan ja ei todellakaan kukaan henkilöistä saa yhtään tilaa ja kaikki tuntuvat tyhjiltä ja turhanpäiväisiltä. En siis tiedä kuuluuko tämä jokaiseen lahtaus elokuvaan. Cabin in the Woods on oikeasti surkea ja ylihypetetty tekele. Ja vaikka tätä erilaiseksi väitetäänkin niin peruskaava pitää paha saa palkkansa ja viattomat kuolevat vasta leffan loputtua. Laajasta hirviökavalkaadista se puolikas tähti, vaikkakin jokainen, joka jaksaa/kehtaa CGI:tä käyttää saa tämän aikaiseksi.

parhanaama
Käyttäjä

rating 20,000

Onpa tämä elokuva saanut yllättävän hyvät arvostelut muilta tykittäjiltä. Itse olen kyllä ihan eri mieltä. En ole aikoihin katsonut yhtä huonoa elokuvaa... Miten klassisen alkuasetelman voi kusta näin täydellisesti? Jos jostain syystä pidit Zeta-Jonesin tähdittämästä Paholaistalosta - the Haunting, niin voin suositella myös tätä skeidaa sinulle. Samoilla teemoilla mennään, mutta ehkä vielä vähän huonommin tehtynä. Hahmot ovat täysin yhdentekeviä ja tylsiä. Tapahtumat eivät säväytä millään tasolla. Vaatii sinniä katsoa raina loppuun asti, vaikka kuinka hurja kauhufani olisikin.

vallu_87
Tähtääjä

rating 20,000

Tämä oli kyllä yksi heikoimmista kauhuelokuvista koskaan. Kaikkea mahdollista yritetään tyrkyttää tuutin täydeltä, vaikka kaikkea mahdollista on jo nähty sata kertaa aiemmin. Myllytyksen loppukliimaksi on typerä, ja huonosti perusteltu. Hulluuksia yritetään oikaista järkyttävän kehnolla satiirisella huumorilla, joka ei onnistunut uppoamaan omaan päähän missään asennossa. En suositteele kenellekään.

Ami
Käyttäjä

rating 20,000

cronenberger
Tykittäjä

rating 20,000

Devilfisu
Käyttäjä

rating 20,000

eskoaarne
Käyttäjä

rating 20,000

Ever-frost
Käyttäjä

rating 20,000

mypsi
Käyttäjä

rating 20,000

osku0
Käyttäjä

rating 20,000

SMK
Käyttäjä

rating 20,000

TheSlenderman
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

The Cabin in the Woods
The Cabin in the Woods arvosana 3,14
Genret:
Kauhu
Valmistusvuosi:
2012
Pituus:
95 min
Ohjaajat:
Drew Goddard
Käsikirjoittajat:
Drew Goddard, Joss Whedon
Pääosanäyttelijät:
Amy Acker, Anna Hutchison, Bradley Whitford, Brian J. White, Chris Hemsworth, Fran Kranz, Jesse Williams, Kristen Connolly, Richard Jenkins
Maat:
USA
Kielet:
englanti