Arvostelu

Iso Arska Is Back .

On vuosi 1999 ja ydinsota alkaa ja koneet lähettävät naispuolisen terminaattori T-X:n tuhoamaan John Connor ja hänen tuleva vaimonsa Kate Brewster. No terminaattori tapppaa heidät ja The End. No ei ny sentään, vaan Iso Arska Is Back ja alkaa suojelemaan heitä.

Elokuvan budjetti on peräti 170 miljoonaa ja romua syntyy. Iso Arska tällä kertaa inhimillisempi kuin koskaan, ja hän taistelee viimeiseen kone-hengen vetäisyyn. Elokuva loppuu siihen, kun ydinsota alkaa kello 18:18. Eka leffa, jonka olen käynyt katsomassa tänä vuonna. Tiesin ettei se, pysty olemaan yhtä hyvä mitä aiemmat, mutta niinhän se on näissä jatko-osissa, mutta silti elokuva ansaitsee neljä pistettä.

Pisteitä pudotti se, että James Cameron on täydellisessä burn-outissa, hän ei ole saanut aikaan mitään Titanicin jälkeen eli vuodesta -97 lähtien, jos hän olisi ottanut elokuvan harteilleen, tämä Terminator 3 olisi saanut samanlaisen kulttiaseman mitä ainakin kakkososalla on, luulen että tämä unohtuu aika nopeasti.

Pisteitä tiputti myös kakkososassa Joh Connoria näytelleen Edward Furlongin pudottaminen roolista huume-ongelman takia, joka muuten alkoi jo vuonna 1991, mikähän elokuva ilmestyi vuonna 1991?, vaikka Nick Stahl onnistuikin hyvin roolissa.

Claire Danes on kerrankin pystynyt olla ärsyttämättä minua, tohtori Silbermann eli Earl Boen nähdään jo kolmatta kertaa samoin kuin Iso Arska, en ymmärrä, miten niin liian vanha. Elokuva jäi semmoiseen paikkaan, että jatko-osa tulee 75%:n varmuudella, toivottavasti Arnold häviää kuvernöörivaalit, sillä silloin joku toinen näyttelijä joutuu sanomaan "Get Out".

Jonathan Mostow yrittää, mutta kun ei ole yhtä lahjakas kuin Cameron niin ei siinä auta mikään, mutta Mostow näyttää kehittyvän koko ajan.

nimimerkki: sPESIALISTI

Pisteet: rating 80,000


Vieras Arvosteltu: 03.09.2003
Katsottu: Teatterissa

rating 80,000
rating 80,000

Mikä kapina?

The Wolf 07.02.2006

rating 30,000

Saman kategorian TOP-leffoja

Seittien linna
Seittien linna arvosana 4,08
Seittien linna
The Raid 2: Berandal
The Raid 2: Berandal arvosana 3,95
The Raid 2: Berandal
Inception
Inception arvosana 4,14
Inception
Tähtien sota
Tähtien sota arvosana 4,16
Tähtien sota

Elokuvan tiedot

Terminator 3: Koneiden kapina
Terminator 3: Koneiden kapina arvosana 3,13

Terminator 3: Koneiden kapina (2003)

Alkuperäinen nimi: Terminator 3: Rise of the Machines

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2003
Pituus:
110 min
Ohjaajat:
Jonathan Mostow
Käsikirjoittajat:
Gale Anne Hurd, James Cameron, John D. Brancato, Michael Ferris, Tedi Sarafian
Pääosanäyttelijät:
Arnold Schwarzenegger, Claire Danes, David Andrews, Earl Boen, Kristanna Loken, Mark Famiglietti, Moira Harris, Nick Stahl
Maat:
USA, Saksa, Iso-Britannia
Kielet:
englanti