Arvostelu

Erittäin heikko zombie-tekele.

Katselin kerran Anttilasta kauhuelokuvia, joita voisin ostaa. Löysin kymmenen euroa maksavan "Survival of the deadin", joka näytti erittäin kiinnostavalta leffalta ja varsinkin, kun ohjaajana oli George A. Romero, jonka aikaisemmat zombie-pläjäykset olivat erinomaista viihdettä. Menin kotiin ja aloitin leffan. Vahvan alun jälkeen juoni tyssäsi kokonaan. En päässyt toisellakaan katselukerralla juoneen mukaan, mikä alkoi ahdistamaan. Elokuvan loputtua jäi tyhjä fiilis, nimittäin elokuva oli aivan kauhea tekele verrattuna aikaisempiin Romeron elokuviin.

Ensinäkään en ymmärtänyt juonesta oikeastaan mitään. Zombietkin oli jätetty taka-alalle, mikä teki elokuvasta pitkäveteisen sekä erittäin huonon. Takakannessa on otteita joistain arvosteluista, jossa lukee esim: "Yksi parhaista of the dead-elokuvista." Onko Romero palkannut arvostelijoita kehumaan elokuvaa, koska elokuvassa ei ollut juuri kehumista? "Henkiinjääminen on iso pala purtavaksi", huutaa elokuvan takakansi, mutta sillä on varmasti tarkoitettu, että: "Elokuvan katseleminen on iso pala purtavaksi." Ken tietää, mutta en suosittele tätä roskaa isoimmillekkaan Romero-faneille.

Lyhyesti: Erittäin heikko zombie-elokuva, jossa näyttelijät ovat kehnoja ja jonka käsikirjoitus tehty varmaan päivässä. En suosittele. Tähdet kansista.

Pisteet: rating 40,000


Vieras Arvosteltu: 03.02.2013
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Noidantappajat
Noidantappajat arvosana 3,89
Noidantappajat
Ennustus
Ennustus arvosana 3,89
Ennustus
Videodrome - tuhon ase
Videodrome - tuhon ase arvosana 3,77
Videodrome - tuhon ase
Kuolema saapuu yöllä
Kuolema saapuu yöllä arvosana 4,31
Kuolema saapuu yöllä

Elokuvan tiedot

Survival of the Dead
Survival of the Dead arvosana 2,19
Genret:
Kauhu
Valmistusvuosi:
2009
Pituus:
90 min
Ohjaajat:
George A. Romero
Käsikirjoittajat:
George A. Romero
Pääosanäyttelijät:
Alan Van Sprang, Athena Karkanis, Devon Bostick, Julian Richings, Kathleen Munroe
Maat:
USA, Kanada
Kielet:
englanti