Arvostelu

Hyvä musiikki, hienot ammuskelutkohtaukset ja sopiva huumori pitävät mukavasti tunnelmaa yllä.

Vuonna 1988 ilmestyi paukuttelulänkkäri Nuoret sankarit, jolle sitten kaksi vuotta sen jälkeen tehtiin jatko-osa. Monet ykkösosasta tutut päähahmot ovat nyt mukana uudessa koitoksessa.

Josiah "Doc" Scurlock (Kiefer Sutherland) ja Jose Chavez (Lou Diamond Phillips ovat vangittu lainsuojattoman William "Billy the Kid" Bonneyn (Emilio Estevez) mukana ratsastamisesta. William kuitenkin pelastaa molemmat ja yhdessä he muutaman muun lainsuojattoman kanssa lähtevät pakomatkalle kohti Meksikoa. Matkan varrella kuitenkin tapahtuu kaikenlaista, eikä revolverinkaan käyttöä säästellä.

Hyvä musiikki, hienot ammuskelutkohtaukset ja sopiva huumori pitävät mukavasti tunnelmaa yllä. On myös mielenkiintoista katsella esimerkiksi nykyisin 24-sarjassa Jack Baueria näyttelevän Kiefer Sutherlandin tai CSI:ssa näyttelevän William L. Petersenin tekemistä 15 vuoden takaa.

Varsin piristävä kokemus tämä oli. Ei toki aivan ykkösosan tasoa, mutta varsin toimiva ja viihdyttävä teos silti. Eli jos ykkösosa oli mielestäsi hyvä, niin tämäkin kannattaa katsoa.

nimimerkki: Vibot

Pisteet: rating 70,000


Vieras Arvosteltu: 16.06.2005
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Vain muutaman dollarin tähden
Vain muutaman dollarin tähden arvosana 4,41
Vain muutaman dollarin tähden
Samaa verta
Samaa verta arvosana 4,31
Samaa verta
Gran Torino
Gran Torino arvosana 4,20
Gran Torino
Tanssii susien kanssa
Tanssii susien kanssa arvosana 4,06
Tanssii susien kanssa

Elokuvan tiedot

Nuoret sankarit II
Nuoret sankarit II arvosana 3,57

Nuoret sankarit II (1990)

Alkuperäinen nimi: Young Guns II

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1990
Pituus:
104 min
Ohjaajat:
Geoff Murphy
Käsikirjoittajat:
John Fusco
Pääosanäyttelijät:
Alan Ruck, Balthazar Getty, Christian Slater, Emilio Estevez, James Coburn, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, R.D. Call, Robert Knepper, Viggo Mortensen, WIlliam L. Petersen
Maat:
USA
Kielet:
englanti