Pistejakauma

17%

13%

13%

4%

25%

8%

4%

13%

0%

4%

Pisteytykset

rating 10,000

Brutus
Käyttäjä

rating 10,000

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 10,000

Muutama viikko sitten HS:n tähän elokuvaan liittyvää artikkelia lukiessa mietin, että tuleekohan tämä häpeäpilkku koskaan tavallisen yleisön katsottavaksi. Kiinnostukseni tätä kiellettyä ja haudattua teosta kohtaan vain kasvoi aina sitä ajatellessani. Kommentoin artikkeliin, että "jos Tulion Sensuelaa myydään ja näytetään televisiossa, niin miksei tätäkin voisi".
Ehkä siksi että Sensuela muistuttaa "elokuvaa" ja on suoranainen mestariteos tähän verrattuna. Naisen logiikkaa alhaisempaa elokuvaa tai edes sketsiviihdettä on tuskin mahdollista tehdä. En kokenut yhtäkään hymähdystä elokuvan huumorin vuoksi - ainoa hauska kohtaus, ja sekin väärällä tavalla hauska, on pieleenmennyt otos golfkentällä, joka laiskuudesta johtuen päätettiin pitää lopullisessa versiossa. Se kertoo paljon teoksen tekoprosessista ja siitä, kuinka paljon Spedeä kiinnosti. Ei yhtään.

Pitkälti käsikirjoittamattomat keskustelut ovat parhaimmillaan lähes siedettäviä ja pahimmillaan hyvin vaivaannuttavia. Yksi suurimmista pohjanoteerauksista kaikessa näkemässäni suomalaisessa elokuvassa on Salmisen masentavat tarzanismit, johon verrattuna tekeleen muu junttihuumori ei edes masenna. Tälle antaisin ihan liioittelematta nolla tähteä, sillä jos elokuvan teossa ei ole edes yritetty, ei ole sille syytä myöskään arvostusta antaa.

varmuuskopio
Käyttäjä

rating 10,000

Vilperi
Käyttäjä

rating 10,000

Elokuvan tiedot

Naisen Logiikka
Naisen Logiikka arvosana 2,21
Genret:
Komedia
Valmistusvuosi:
1999
Pituus:
70 min
Ohjaajat:
Spede Pasanen
Käsikirjoittajat:
Spede Pasanen
Pääosanäyttelijät:
Hannele Lauri, Riitta Väisänen, Simo Salminen, Spede Pasanen
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi