Pistejakauma

3%

3%

5%

21%

17%

22%

14%

10%

0%

3%

Pisteytykset

rating 50,000

apc 53
Tykittäjä

rating 50,000

Jooh, taas kun koko yö valvottuna takana tarvitsin jotain äijämäistä ja helppoa katseltavaa, mikäs sen parempin tähän hommaan kun Van Damme. Knock offin toimintakohtaukset ovat yllättävänkin toimivia ja suhteellisen vahva campin maku on myös mukana sillon tällön. Osa koreografioista on ihan hauskasti keksittyjä ja kamerakulmat ovat välillä suhteellisen eeppisiä, en vielä ole päättänyt huonolla vai hyvällä tavalla, jostain siitä välimaastosta kai. Elokuvan juoni on kuitenkin erittäin typerä ja pätkä poukkoilee välillä turhan nopeasti sinne tänne, joten kässäriä oisi kyllä voinut hioa vielä. Kaikenkaikkiaan ihan OK pätkä, ei tätä nyt suosittelemaan lähtisi, mutta ei tässä varsinaisesti mitään menetäkkään, jos sattuu katselemaan.

Grinch
Käyttäjä

rating 50,000

Kolme neljä kertaa piti katsoa tämä leffa, ennen kuin se alkoi edes vähän paranemaan. Ne harvat toimintakohtaukset mitä tässä onkin on loppujenlopuksi tyylikkäitä.

Ei niin ihmeellisestä leffasta huolimatta, olisin odottanut Van Dammen tekevän uransa aikana enemmän hongkongilaisten ohjaajien kanssa leffoja, mutta kyllä tämä nykyinenkin määrä riittää.

Tertsi
Käyttäjä

rating 50,000

Mitä saadaan, kun maineikas honkkarihemmo vääntää keskiverto jackiechan-pätkän ja pestaa Van Dammen pääosaan? Knock Offin katsomalla se selviää. Selviää esimerkiksi se, ettei Rob Schneider ole kökköine vitseineen hääppöinen sidekick, ja että juoni lässähtää pienten alkukikkailujen jälkeen kuin muumimamman pannukakku. Siksi onkin sääli, että rainassa on oikeasti tyylikkäitä toimintakohtauksia, joita katselisi mieluummin vähän paremmassa leffassa.

vallu_87
Tähtääjä

rating 50,000

Tässä leffassa ei oltu kovin vakavasti liikkeellä, vaan hommasta venytettiin Honkkariactionien tapaan irti huumoriakin.Rob Schneider onkin leffan pelastava voima, joka tekee juuri sitä mitä häneltä odotetaan. Jean Claude oli niin kamoissa koko leffan ajan, ettei varmasti edes muista tehneensä tällaista elokuvaa. Vammaiset kamerakikkailut varmistavat sen, ettei toiminnasta saa minkäänlaisia kiksejä, vaikka stuntit ja kuvauspaikat antavatkin olettaa, että luvassa on jotain mahtavaa. Vihreät räjähdykset ovat jäätäviä.

Ahvena
Käyttäjä

rating 50,000

Edelweiss
Käyttäjä

rating 50,000

Esa Lätäkönmäki
Käyttäjä

rating 50,000

mikelawry
Käyttäjä

rating 50,000

Schlatter
Käyttäjä

rating 50,000

uusis
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Täystyrmäys
Täystyrmäys arvosana 2,89

Täystyrmäys (1998)

Alkuperäinen nimi: Knock Off

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1998
Pituus:
91 min
Ohjaajat:
Tsui Hark
Käsikirjoittajat:
Steven E. de Souza
Pääosanäyttelijät:
Jean-Claude Van Damme, Lela Rochon, Paul Sorvino, Rob Schneider
Maat:
Aruba, Hongkong, USA
Kielet:
englanti