Pistejakauma

2%

1%

1%

3%

3%

6%

9%

19%

21%

35%

Pisteytykset

rating 100,000

May_Force_Be_With_U
Käyttäjä

rating 100,000

Kenties historian yhteiskunta kriittisin elokuva ja kaunistelematon kuvaus tulevaisuudesta, johon kenties ajaudumme vuosien kuluessa.

Kubrick totesi aikoinaan elokuvan ilmestyttyä, että ihmiset ovat tottuneet näkemään väkivaltaa. mutta väkivallan seuraamuksia ei ole koskaan esitetty. Kellopeliappelsiini näyttää ne, ja tulos on ahdistavuudessaan loistokas ja ajatuksia herättävä.

Aivan mieletön kokemus. Ihanan ahdistavaa! I'm singing in the rain, singing in the rain... Hohdon kanssa tasoissa Kubrickin parhaista teoksista puhuttaessa. Yhteiskuntasatiiria parhaimmillaan. Suosittelen kaikkille kapinallisille.

lapio
Käyttäjä

rating 100,000

Hullus on suorastaan yliampuvaa.

Hullus on suorastaan yliampuvaa.

lollero
Käyttäjä

rating 100,000

Kaikin puolin loistava elokuva.


Ei järjen hiventä koko elokuvassa.

Mutis
Käyttäjä

rating 100,000

Kubrickin parhaimmistoa Hohdon, Full Metal Jacketin, 2001:n ja Eyes Wide Shutin lisäksi. Harasoo, arvon maltsikit ja devotskat.

Yhtäkään kertaa tätä katsoessa ei tullut tylsää. Se oli kiinnostava alusta loppuun.

Nipsu19
Käyttäjä

rating 100,000

_Nowhere man_
Käyttäjä

rating 100,000

Jätti sanattomaksi. Elokuvassa on kaikki; upea musiikki, lavasteet, mahtavat näyttelijät, hyvää kieltä ja erittäin ahdistava tunnelma. Joitakin eroavaisuuksia juonessa esiintyy (10 kertaa sairaamman) kirjan kanssa. Ei voi muuta kuin ihailla. Kiitos Kubrick.

5/5

afterman
Käyttäjä

rating 100,000

Stanley Kubrikin mestariteos väkivallalla ja sadismilla höystetty elokuva McDowell tekee loistavaa roolityötä suosittelen!

Allu
Käyttäjä

rating 100,000

Ajatuksia herättävä, järisyttävä ja ehdottomasti yksi maailman parhaista elokuvista. Alkukohtaus Korovan maitobaarissa on yksi elokuvahistorian vaikuttavimpia. Sitä katsellessa on helppo ymmärtää miksi Stanley Kubrick on kaikkien aikojen paras elokuvaohjaaja.

angakok
Käyttäjä

rating 100,000

Todella karsea ja sairas mestariteos. Paras Kubrickin, minkä olen nähnyt. Malcolm McDowellin pääosanäyttely on upeaa. Juoni, kuvaus ja kertojaääni toimivat elokuvassa. Teki suuren vaikutuksen, vaikka yleensä en pidä väkivaltaisista elokuvista. Oudointa oli myös se, että jossain vaiheessa alkoi jopa tuntemaan jonkinlaista sympatiaa pääosassa olevaa Alexia kohtaan.

Anzalone
Käyttäjä

rating 100,000

Parhautta. Yksi 70-luvun merkittävimmistä elokuvista ja kokonaisuutena yksi kaikkien aikojen parhaista.

Viisi tähteä on ainut vaihtoehto. Jos kehtaa kutsua itseään edes jonkin asteiseksi elokuvafaniksi, niin tämä mestariteos on nähtävä. Todellakin mykistävä taideteos.

Appelsiini
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi niistä erittäin harvoista leffoista, joita kutsun täydellisiksi

arkistomies
Käyttäjä

rating 100,000

Brutus
Käyttäjä

rating 100,000

Pitkästä aikaa tuli katsottua uudelleen, ja taisin huomata tästä jälleen jotain uutta. Kellopeliappelsiinin maailma nimittäin muistuttaa paljon Pinocchion Nautintojen saaria, joissa nuoriso tärvelee estotta taidetta, ryöstelee, tappelee ja tuhoaa kaiken minkä käsiinsä saa. Kellopeliappelsiinin maailmassa rikolliset aivopestään vääristä mielipiteistä ja väkivallasta kunnon kansalaisiksi, kun taas Pinocchiossa tuhmat pojat muutetaan aaseiksi ja viedään suolakaivoksille.

caesar
Käyttäjä

rating 100,000

Kulttiklassikko 5/5

Classic
Käyttäjä

rating 100,000

Parhaat näyttelijät, lavastukset, musiikki, kohtaukset, sanat! Paras leffa!!

Clockwerk
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava.

Darkman900
Käyttäjä

rating 100,000

Järkyttävä, koskettava, ja MAHTAVA! Näillä sanoilla kuvailisin Kellopeliappelsiinia, joka on ehdottomasti Kubrickin paras elokuva (kyllä tämä päihittää Hohdon mennen tullen)! Kannattaa katsoa, jos ei ole sattunut näkemään.

erikaa
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi Kubrickin vahvimmista taidonnäytteistä. Jokaisella uudelleenkatselukerralla leffasta saa aina jotain uutta irti. Kiinostus säilyy kyllä todella kovana alkumetreiltä aina viimeiseen kohtaukseen saakka.

Fallen angel
Käyttäjä

rating 100,000

Todellinen klassikko, joka jakaa varmasti ihmisten mielipiteitä. Elokuvan parasta antia on ehdottomasti Alex (McDowell). Elokuva on väkivaltaisuudesta ja sadistisesta otteesta huolimatta (tai niiden takia xD) aivan mahtavaa katsottavaa.
Ohjaus oli loistavaa ja elokuva oli yksinkertaisesti vain todella hyvä.

Suosittelen!

Getrude
Käyttäjä

rating 100,000

Glenn
Käyttäjä

rating 100,000

Veti kyllä sanattomaksi. Ihan mahtava leffa!

Gossyy
Käyttäjä

rating 100,000

Puvustus, lavastus, näyttelijät, tarina, kerronta, musiikki, kaikki on Kubriksmaiseen tapaan täydellistä. Jokainen lavaste on kuin taideteos. Todellinen elokuva alkaa vasta vankilassa. Kubrick leikittelee katsojan sympatialla, tönien sitä puolelta toiselle ja pakottaa meidät ajattelemaan väkivaltaa, jota näemme joka päivä telkkarissa.

Hercules
Käyttäjä

rating 100,000

Oli ilmeisesti liian raju siihen aikaan, mutta jos istuisin oscar -akatemiassa antaisin tälle elokuvalle parhaan ohjaajan, käsikirjoituksen ja Malcolmille parhaan miesnäyttelijän oscar -palkinnot!
Kubrick oli nero yksinkertaisesti.

Hoopo
Käyttäjä

rating 100,000

Täytyy myöntää, että tämä on mielestäni se Kubrickin paras teos, joka ansaitsee täydet viisi pistettä(niinkuin useimmat hänen tuotannostaan).
Kuten useimmissa hänen elokuvissaan, on tässäkin mukana visuaalisesti kauniita kuvia ja samalla järkyttäviä hetkiä. Elokuva on erittäin ajatuksia herättävä teos, joka on päivä päivältä enemmän ajankohtaisempi meidän maailmassamme. Ja elokuva ei olisi ollut lähellekkään samaa tasoa ilman Malcom McDowellia(niinkuin Kubrick sanoi: "en olisi varmaan tehnyt tätä elokuvaa, jos en olisi saanut McDowellia näyttelemään pääosaa"). Kannattaa katsoa. Lupaan, että et tule katumaan.

IronMaiden
Käyttäjä

rating 100,000

Upea leffa. Katsoja kokee lähes jokaisen tunteen elokuvan aikana ilosta suruun ja vastenmielisyyteen. Tunteet Alexia kohtaan ovat jatkuvasti ristiriitaiset. Lisäksi täytyy mainita upea kamerankäyttö, joka onkin Kubrickile tunnusomaista. Näyttelijät tekevät myös loistavaa työtä.

Jabbopoikanen
Käyttäjä

rating 100,000

Varmaan sadistisin elokuva jonka olen koskaan nähnyt. McDowelin rooli on mukavaa katseltavaa, ohjaus loistokasta, mitä muuta Kubricilta voisi odottaa. Elokuva sisältää monia unohtumattomia kohtauksia. Loistava klassikko, kuuluu Kubricin parhaimmistoon.

James_Bond
Käyttäjä

rating 100,000

Katsoin elokuvan, enkä enää tiedä onko Alex tätänykyä hyvä vai paha?
No, on tämä kyllä erittäin omalaatuinen kulttifilmi.

Juki
Käyttäjä

rating 100,000

Edellisestä katselukerrasta oli ehtinyt kulua jo lähes 10 vuotta, mutta vielä jotain kohtauksia oli muistissa kun tätä uudestaan lähdin katsomaan.

Malcolm McDowell tekee loistavan suorituksen Alexin roolissa. Myös leffan tarina on mielenkiintoinen ja toteutuskin on onnistunut nappiin. Vaikka leffassa on väkivaltaa, niin se ei ole mitenkään erityisen korostettua eikä sillä onneksi myöskään mässäillä. Huumoriakin on mukana ihan kiitettävästi vaikka sitä ei ihan heti tämmöisestä elokuvasta osaa odottaa. Ei tämä varmasti enää ole niin shookeeraavaa katsottavaa kuin silloin ilmestymisensä aikoihin vuonna 1971. Ja leffahan sai aikoinaan niin paljon kielteistä huomiota, että Kubrick päätti lopulta kieltää leffan esittämisen Briteissä 27 vuoden ajaksi.

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 100,000

Valioluokan satiiria herra Kubrickilta. Shokeeraava, traaginen ja jopa eriskummallinen elokuva on varmasti vahva elokuvakokemus kaikille elokuvien ystäville. Satiiri on tässä elokuvassa helppo omaksua ja ymmärtää ja halveksuttavan Alex DeLargen hahmoon oppii elokuvan loppuvaiheilla jopa tykästymään. Ansaitsee ehdottomasti täydet pisteet.

Ludil
Käyttäjä

rating 100,000

Sainpas vihdoinkin katsottua Kellopeliappelsiinin. Ja kyllä kannatti, törkeän hyvä ja vaikuttava leffa! Stanley Kubrickilla on havaittavissa omanlainen vahva ja selkeä tyylinsä. Se seikka pisti ensiksi silmään, vaikken olekaan kovinkaan montaa Kubrick-leffaa nähnyt. Loistava ohjaus tekeekin tästä leffasta huikean.

Voimakas yhteiskuntakritiikki on ehdottomasti elokuvan kantava voima vaikka se saattaakin jäädä osalta katsojista noteeraamatta kaiken silmiinpistävän väkivallan yms. pervoilun takia. Kellopeliappelsiini on vaikuttavasti aikaansa edellä juuri näittenkin seikkojen takia vaikka leffan väkivalta ei nykykatsojaa välttämättä niin paljoa järkytä. Ja oma mielipiteeni on se, että leffan tunnekylmä sadismi kuuluu ehdottomasti ja vankasti koko tarinan pointtiin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että väkivaltaa ja raakuuksia ihannoitaisiin, asiahan on tismalleen päinvastoin. Ja mitä tulee nakukohtauksiin ja yms: sen sijaan, että Kellopeliappelsiinin olisi tarkoitus olla vain "mahdollisimman tekotaiteellinen ja moraaliton" niin itse tulkitsin ne pohdiskeluksi siitä, mitä ihmiset loppupeleissä ihannoivat, himoitsevat, pitävät tabuina ja millaisena yhteiskunta ja kulttuuri antaa meidän pitää niitä.

Mediastakin tehdään hyvää ja realistista satiiria; miten se antaa vaikuttaa yksilöön ja yhteisöön, miten se muovaa näitä kenties näitten tajuamatta, mitä se haluaa saavuttaa, kenen taholta, miksi jne. Yhteiskunnan vaikutus yksilön elämään ja sen loihtimat mielikuvat "ihannemaailmasta" ja sen lopullinen raadollinen todellisuus, jolta useat sulkevat silmänsä, on kuvattu mielettömällä tavalla.

Upea elokuva, jokseenkaan ei herkimmille suositeltavissa, katsokaa se ellette ole jo nähneet! Mahtavinta Kellopeliappelsiinissa on se, että jokainen tulkitsee sen omalla tavallaan.

MaggotCorpse
Käyttäjä

rating 100,000

yksi parhaista Kubrickin elokuvista!

MaidenFani
Käyttäjä

rating 100,000

Mahtava elokuva mutta ei silti yhtä hyvä kuin ``Hohto``. Olisi ollut viiden tähden leffa jos ei olisi ollut niin huonoa loppua.
4,5/5

Matalahiilihappoinen
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hyvä elokuva. Hieno osoitus siitä, kuinka hyvää taide-elokuvaa voi tehdä. Upea Stanley Kubrickin ohjaus, tunnelmallinen musiikki, synkeä tunnelma, juoni sekä näyttelijät yhdistyvät lähes täydellisesti tähän kaksituntiseen symbioosiin (vaikkakin nyt jälkeenpäin kirjan luettuani olisin halunnut kirjaversion fantastisen lopun olevan myös elokuvassa). Suosittelen kaikille elokuvaharrastajille.

There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence.


Melchom
Käyttäjä

rating 100,000

Tuli tuokin katsottua 3 kertaa putkeen mahtavan musiikkimaailman ja Malcolmin veikeän roolisuorituksen
takia

menota
Käyttäjä

rating 100,000

Outo, erilainen, loistava. Mieleenpainuvinta oli hetki kun tunsi empatiaa sitä samaa henkilohahmoa kohtaan, jotka hetki sitten oli suorastaan vihannut, tuntien samalla syyllisyyttä siitä että pystyy sympatisoimaa väkivaltaista raiskaajaa. Hienoa.

Mr. Fancypants
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan uskomattoman hieno elokuva. Kubrickin paras!

norman_bates
Käyttäjä

rating 100,000

Vaikuttava ja kaikinpuolin loistava leffa. McDowell vetää huippuroolin, ja elokuvassa on yksi parhaista soundtrackeista ikinä.

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 100,000

Kyseessä on nerokas mestariteos, joka kammottaa, naurattaa, pistää ajattelemaan, ja ennen kaikkea viihdyttää.

Malcolm McDowell ansaitsee suuren kiitoksen loistavasta suorituksestaan ikävänä ihmisenä Alexina. Jos tuolla ei voiteta Oscaria niin millä sitten? Ei Alex tosin ole niin kauhea kuin mitä sanotaan: mielestäni hän on melko sympaattinen.

Elokuvan dialogi on mestarillista. "Eunuch jelly, thou" -tyyppiset lauseet pistivät nauramaan ääneen.

Soundtrack on yksi kaikkien aikojen parhaista. Klassista soi melkein koko elokuvan ajan, ja miten täydellisesti se sopiikaan!

Elokuva on kaikin puolin omaperäinen klassikko, jota ei saa lokeroida mihinkään tiettyyn genreen. Täytyy vielä mainita yksi kaikkien aikojen tyylikkäimmistä julisteista/DVD:n kansikuvista. Taidanpa mennä tästä juomaan vähän molokoa.

ozzzku
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvassa ei ole mitään moitittavaa.en voi muuta sanoa paitsi että malcom mcdovell on loistava ja stanley kubrick yhtiä kaikkien aikojen parhaimmista ohjaajista
5-5

pelammin
Käyttäjä

rating 100,000

Jos etsii mukavaa ja viihdyttävää leffaa kannattaa jatkaa etsimistä.

Vaikea, inhottava, väkivaltainen ja ihan sairas! Kuitenkin on sellainen kokemus että huh huh. Antaa niin paljon miettimisen aihetta, että vastaavaan harva leffa pystyy.

Lisäksi Kubrick oli visuaalinen nero ja Kellopeli on yksi hänen mestariteoksistaan.

Pelimies
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

quruhigh
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuva on täydellinen mestariteos. Tämä elokuva on niitä harvoja elokuvia, jotka ovat samalla hauskoja, että samalla inhottavia. Elokuvan voi katsoa viihteenä yhä uudestaan ja uudestaan, mutta siinä on myös sanoma, jota jää miettimään elokuvan loppumisen jälkeen. Ehkä paras elokuva kautta aikojen?

Rainafriikki
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos,yksi parhaimpia elokuvia mitä ollaan ikinä tehty!

ricksaw
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä on taidetta! Katsoin eilen illalla. Musiikit olivat hyvät, näyttely hyvää, ja hieman hauskuuttakin elokuvassa. Tekisi mieli katsoa heti uudelleen!
Sopivasta väkivaltaa ja pervoilua ;]

rillijulle
Tykittäjä

rating 100,000

Jotain kahdeksas katselukerta, muttei ole menettänyt hohtoaan. Elokuvan yhteiskunta on erittäin poikkeava normaalista, mutta teema on ajaton, sillä yhteiskunnan korruptoituminen ja vallanahneus näkyy selvästi ja on voimassa maailman tappiin asti. Hienointa elokuvassa kuitenkin on McDowellin väkevä roolisuoritus Alexina ja Kubrickin visionäärinen ohjaustyö. Useassa leffassa kohtauksiin klassisen musiikin työntö tuntuu juurikin työnnöltä, tekotaiteelliselta lopputulokselta, mutta Kellopeliappelsiinin kuvallinen anti on täydellisesti yksi yhteen äänimaailman kanssa. Kaunista ja piinaavaa katseltavaa, eli Kubrickia parhaimmillaan.

Ronald McKey
Käyttäjä

rating 100,000

Luultavasti paras elokuva, mitä olen nähnyt. Hauska ja kuitenkin melankolisuudessaan lähes raastava.

Stranger
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hieno mestariteos Kubrickilta, jossa Malcolm McDowell teki loistavan suorituksen.

tony22
Käyttäjä

rating 100,000

Parhaimpia elokuvia mitä olen nähnyt, ja siinähän onkin myös huippu ohjaaja kyseessä.

vasara88
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos! Malcolm McDowell on aivan loistava Alexin roolissa. En osaisi kuvitella ketään muuta siihen rooliin. Elokuvan kieli ja puhetapa on helkkarin siistiä. Yhteiskunta kritiikki ja sanoma pistää ajattelemaan.
Viddy well, little brother. Viddy well.

Niin ja hyvät drugat jos leffa ei aukene niin suosittelen lukemaan kirjan. Sen kautta ymmärtää paremmin mikä se kellopeliappelsiini oikein on :D

Vilperi
Käyttäjä

rating 100,000

Mieletön kokemus, sanan mukaisesti. Hulluuden ylistyslaulu.

vomppa
Käyttäjä

rating 100,000

Omasta mielestäni kaikkien aikojen paras elokuva. Niistä mitä olen tähän asti nähnyt. Jos Kubrick viimeistään Tohtori Outolemmessä eli kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan pommia todisti olevansa jotakin muuta kuin tavallinen riviohjaaja, niin 2001 räjäytti potin täydellisesti, usealla ydinohjuksella. Kellopeliappelsiini taas on. . .jotain niin fantastista, että tätä on vaikea arvostella.

Ensinnäkin elokuva on todella sairas. Vaikkei verta paljoa roiskukaan, on väkivalta kuvattu niin ahdistavasti - mikä on hyvä asia - että pahaa tekee. Ihmiskuntakritiikki osuu täydellisesti nappiinsa.

WGB
Käyttäjä

rating 100,000

Aikanaan järisyttänyt elokuvakuuluisuus kuuluu jokaisen vähänkin elokuvista tietävän ehdottomalle katsomislistalle. Elokuva väkivaltaisesta nuorisohuligaanista itseään pahemmassa yhteiskunnassa kuuluu kaikkien aikojen tärkeimpiin kirjafilmatisointeihin ja sitä kautta elokuviin. Kubrick ei shokeeraa itsetarkoituksellisesti Malcolm McDowellin unohtumattomasti näyttelemän Alexin teoilla vaan nostaa elokuvan tasoa huikealle mittapuulle tekemällä niistä päähenkilön itsensä ihannoimia tapahtumia, mikä tavallaan tekee tämän teoista entistä vähemmän oikeutettuja. Silti Alex kohtaa katsojan sympatiat kokemansa kidutuksen, syrjinnän ja alkukantaisen vihan ansiosta. Ja kun kaikki toimii erinomaisesti musiikkia, dialogia, näyttelyä, käsikirjoitusta, kuvausta ja kokonaisuudessaan ohjausta, kyse on eräästä hypnoottisimmista, kylmäävimmistä ja parhaimmista elokuvista koskaan. Alkuperäisteoskin ansaitsee varauksettoman arvostuksen.

=(:?-)
Käyttäjä

rating 100,000

__IIPO__
Käyttäjä

rating 100,000

aahtik
Käyttäjä

rating 100,000

aeh
Käyttäjä

rating 100,000

ainjou
Käyttäjä

rating 100,000

-ak
Käyttäjä

rating 100,000

AKS
Käyttäjä

rating 100,000

aLammi
Käyttäjä

rating 100,000

albertfish
Käyttäjä

rating 100,000

alesi
Käyttäjä

rating 100,000

Alex De Large
Käyttäjä

rating 100,000

Almaju
Käyttäjä

rating 100,000

Alzu
Käyttäjä

rating 100,000

amator
Käyttäjä

rating 100,000

andy
Tähtääjä

rating 100,000

Angel Eyes
Käyttäjä

rating 100,000

ANGO
Käyttäjä

rating 100,000

AP
Tähtääjä

rating 100,000

Apocalypse Dude
Käyttäjä

rating 100,000

ArcticMonkey
Käyttäjä

rating 100,000

armory
Käyttäjä

rating 100,000

arvili
Käyttäjä

rating 100,000

Arwin
Käyttäjä

rating 100,000

Ashom
Käyttäjä

rating 100,000

Ataru
Käyttäjä

rating 100,000

Babel
Käyttäjä

rating 100,000

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 100,000

Bama
Käyttäjä

rating 100,000

banaanipalmu
Käyttäjä

rating 100,000

Bastet
Käyttäjä

rating 100,000

[Batman]
Käyttäjä

rating 100,000

beatles1968
Käyttäjä

rating 100,000

Bewlay
Käyttäjä

rating 100,000

Bietu
Käyttäjä

rating 100,000

biko
Käyttäjä

rating 100,000

Bjarska
Käyttäjä

rating 100,000

Blairoid
Käyttäjä

rating 100,000

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 100,000

bloody-nightmare
Käyttäjä

rating 100,000

Bobby72
Käyttäjä

rating 100,000

Borcha
Käyttäjä

rating 100,000

Bouli
Käyttäjä

rating 100,000

Boy From Shadows
Tykittäjä

rating 100,000

Bubble Gun
Käyttäjä

rating 100,000

c4fkw294ziq
Käyttäjä

rating 100,000

CeeÄs
Käyttäjä

rating 100,000

ChaBro21
Käyttäjä

rating 100,000

Citizen Vader
Käyttäjä

rating 100,000

CLOSEThero
Käyttäjä

rating 100,000

Compi
Käyttäjä

rating 100,000

Cpa
Käyttäjä

rating 100,000

Crawler
Käyttäjä

rating 100,000

Cuagwe
Käyttäjä

rating 100,000

Cuomi
Tähtääjä

rating 100,000

dadska
Käyttäjä

rating 100,000

Damoni
Käyttäjä

rating 100,000

Dekabristi
Tähtääjä

rating 100,000

die hard
Käyttäjä

rating 100,000

DLunch
Käyttäjä

rating 100,000

Doc
Käyttäjä

rating 100,000

dot
Käyttäjä

rating 100,000

Duck
Käyttäjä

rating 100,000

E-Mies
Tykittäjä

rating 100,000

Eba94
Käyttäjä

rating 100,000

echoe
Käyttäjä

rating 100,000

El Zaphod
Käyttäjä

rating 100,000

elvisp
Käyttäjä

rating 100,000

Ely
Käyttäjä

rating 100,000

eMily
Käyttäjä

rating 100,000

eskoaarne
Käyttäjä

rating 100,000

esmeray
Käyttäjä

rating 100,000

F-A
Käyttäjä

rating 100,000

F_Spaz
Käyttäjä

rating 100,000

fasetti
Käyttäjä

rating 100,000

Feline
Käyttäjä

rating 100,000

Filmijokeri
Käyttäjä

rating 100,000

Floyd
Käyttäjä

rating 100,000

ForrestGump
Käyttäjä

rating 100,000

GEEOHGEE
Käyttäjä

rating 100,000

Gordon Cole
Käyttäjä

rating 100,000

Gran Torino
Käyttäjä

rating 100,000

gudrun
Käyttäjä

rating 100,000

hann.
Käyttäjä

rating 100,000

HarleenQuinzel
Käyttäjä

rating 100,000

Harr
Käyttäjä

rating 100,000

Haukka71
Käyttäjä

rating 100,000

havu
Käyttäjä

rating 100,000

hEIKki69
Käyttäjä

rating 100,000

here's johnny
Käyttäjä

rating 100,000

Heri985
Käyttäjä

rating 100,000

Herra Igor
Käyttäjä

rating 100,000

HERRAigorcock
Käyttäjä

rating 100,000

Highest Limit
Käyttäjä

rating 100,000

Hiisi
Käyttäjä

rating 100,000

Hilavitkutinkutkutin
Käyttäjä

rating 100,000

holis
Käyttäjä

rating 100,000

hollanti123
Käyttäjä

rating 100,000

Hoo
Käyttäjä

rating 100,000

Horatio
Käyttäjä

rating 100,000

Houdini
Käyttäjä

rating 100,000

Iivari
Käyttäjä

rating 100,000

ilkka
Käyttäjä

rating 100,000

Iltahyytö
Käyttäjä

rating 100,000

Indiana Joonas
Käyttäjä

rating 100,000

Insomnia
Käyttäjä

rating 100,000

InYourDreams
Käyttäjä

rating 100,000

Ipar
Käyttäjä

rating 100,000

It
Käyttäjä

rating 100,000

Jackou
Käyttäjä

rating 100,000

jalakanen
Käyttäjä

rating 100,000

Jamii
Käyttäjä

rating 100,000

Jammar
Käyttäjä

rating 100,000

Jamppahattu
Käyttäjä

rating 100,000

jani87
Käyttäjä

rating 100,000

JäsenJ
Käyttäjä

rating 100,000

Jason 4
Käyttäjä

rating 100,000

jawbreaker
Käyttäjä

rating 100,000

Jimi
Käyttäjä

rating 100,000

jmz
Ylläpitäjä

rating 100,000

John Smith
Käyttäjä

rating 100,000

Johnny
Käyttäjä

rating 100,000

Jolene
Käyttäjä

rating 100,000

JonzcuPotato
Käyttäjä

rating 100,000

joonasp
Käyttäjä

rating 100,000

Jope Pitkäviha
Käyttäjä

rating 100,000

Josef Knecht
Käyttäjä

rating 100,000

Jovia
Käyttäjä

rating 100,000

Jupsteri
Käyttäjä

rating 100,000

Jurgen28
Käyttäjä

rating 100,000

Jurzo
Käyttäjä

rating 100,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 100,000

Kalmannäkijä
Käyttäjä

rating 100,000

karelius
Käyttäjä

rating 100,000

KARHU---
Käyttäjä

rating 100,000

Katmand0r
Käyttäjä

rating 100,000

Kay09
Käyttäjä

rating 100,000

Käyttäjätunnus
Käyttäjä

rating 100,000

Keemeli
Käyttäjä

rating 100,000

kekerambo
Käyttäjä

rating 100,000

killbill
Käyttäjä

rating 100,000

Kilttipoika
Käyttäjä

rating 100,000

KimmoW
Käyttäjä

rating 100,000

Kivilärvi
Käyttäjä

rating 100,000

Koli
Käyttäjä

rating 100,000

KolmasMies
Käyttäjä

rating 100,000

kontraatti
Käyttäjä

rating 100,000

kotipiru
Käyttäjä

rating 100,000

Krisu79
Käyttäjä

rating 100,000

KtleR
Käyttäjä

rating 100,000

kurkkupurkki
Käyttäjä

rating 100,000

l3on
Käyttäjä

rating 100,000

Laaauri
Käyttäjä

rating 100,000

lahtari
Tähtääjä

rating 100,000

LeFa
Käyttäjä

rating 100,000

LetThereBeRock
Käyttäjä

rating 100,000

leviatan
Käyttäjä

rating 100,000

Lihapullamies
Käyttäjä

rating 100,000

Liiskunpaimen
Käyttäjä

rating 100,000

Lina
Käyttäjä

rating 100,000

Lobster88
Käyttäjä

rating 100,000

LSD
Käyttäjä

rating 100,000

Luca Brasi
Käyttäjä

rating 100,000

Lucidity
Käyttäjä

rating 100,000

M.P.Hietala
Käyttäjä

rating 100,000

macantti
Käyttäjä

rating 100,000

machine
Käyttäjä

rating 100,000

MADCAP92
Käyttäjä

rating 100,000

madworld
Käyttäjä

rating 100,000

makari
Käyttäjä

rating 100,000

malahma
Käyttäjä

rating 100,000

Malfang
Käyttäjä

rating 100,000

Mansikkahillo
Käyttäjä

rating 100,000

mapu
Käyttäjä

rating 100,000

Mara
Käyttäjä

rating 100,000

MarkQ
Käyttäjä

rating 100,000

masokistiorava
Käyttäjä

rating 100,000

mbay
Käyttäjä

rating 100,000

mcleffa92
Käyttäjä

rating 100,000

midela
Käyttäjä

rating 100,000

mige
Käyttäjä

rating 100,000

Miketti
Käyttäjä

rating 100,000

milkamilka
Käyttäjä

rating 100,000

Mölsä
Käyttäjä

rating 100,000

Moon
Tähtääjä

rating 100,000

mortti
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Johnny
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Orange
Käyttäjä

rating 100,000

Murikka
Käyttäjä

rating 100,000

Mustaoinas
Käyttäjä

rating 100,000

Mutavana
Käyttäjä

rating 100,000

Naabo
Käyttäjä

rating 100,000

naardo
Käyttäjä

rating 100,000

Nanopoli
Käyttäjä

rating 100,000

napalmikuolema
Käyttäjä

rating 100,000

Nekrohippi
Käyttäjä

rating 100,000

Nephilim
Käyttäjä

rating 100,000

NiklasFFF
Käyttäjä

rating 100,000

NitroPupu
Käyttäjä

rating 100,000

njasta
Käyttäjä

rating 100,000

notnaas
Käyttäjä

rating 100,000

Oderi
Käyttäjä

rating 100,000

onib
Käyttäjä

rating 100,000

ottowW
Käyttäjä

rating 100,000

Paha Omena
Käyttäjä

rating 100,000

panuf
Käyttäjä

rating 100,000

parhanaama
Käyttäjä

rating 100,000

Paskis
Käyttäjä

rating 100,000

Pata Pata
Käyttäjä

rating 100,000

Pate
Käyttäjä

rating 100,000

Patrick Bateman
Käyttäjä

rating 100,000

Patrick_Almgren
Käyttäjä

rating 100,000

patruzka
Käyttäjä

rating 100,000

Pette
Käyttäjä

rating 100,000

Petzi
Käyttäjä

rating 100,000

Phoenix
Käyttäjä

rating 100,000

Piikittäjä
Käyttäjä

rating 100,000

Pikkupuera
Käyttäjä

rating 100,000

po
Käyttäjä

rating 100,000

polarbears
Käyttäjä

rating 100,000

Polemoni
Käyttäjä

rating 100,000

pothead^pixie
Käyttäjä

rating 100,000

Pummi666
Käyttäjä

rating 100,000

QeNs
Käyttäjä

rating 100,000

Quaser
Käyttäjä

rating 100,000

qwenty
Käyttäjä

rating 100,000

rafaovicristiano
Käyttäjä

rating 100,000

Renmiri
Käyttäjä

rating 100,000

ricardo
Käyttäjä

rating 100,000

Roklis
Käyttäjä

rating 100,000

Roostercock
Käyttäjä

rating 100,000

rustuid
Käyttäjä

rating 100,000

Salluskainen
Käyttäjä

rating 100,000

Scifist
Käyttäjä

rating 100,000

Scrap
Käyttäjä

rating 100,000

Seonsiinä
Käyttäjä

rating 100,000

Sgt.Rane
Käyttäjä

rating 100,000

shook
Käyttäjä

rating 100,000

Siitoin
Käyttäjä

rating 100,000

Sipuliii
Käyttäjä

rating 100,000

slayera
Käyttäjä

rating 100,000

Sley95
Käyttäjä

rating 100,000

smoothly
Käyttäjä

rating 100,000

-Sorento-
Käyttäjä

rating 100,000

SuKuNa
Tähtääjä

rating 100,000

sunshineofyourlove
Käyttäjä

rating 100,000

surrealism
Käyttäjä

rating 100,000

sykkeys
Käyttäjä

rating 100,000

T-2000
Käyttäjä

rating 100,000

Taavitti
Käyttäjä

rating 100,000

TaoTao
Käyttäjä

rating 100,000

Tapio
Käyttäjä

rating 100,000

tappajavompatti
Käyttäjä

rating 100,000

Tapsaa-
Käyttäjä

rating 100,000

tapupoika
Käyttäjä

rating 100,000

Tapza
Käyttäjä

rating 100,000

Tarantino
Käyttäjä

rating 100,000

TatiTeThird
Käyttäjä

rating 100,000

Teeeemu
Käyttäjä

rating 100,000

Teflon
Käyttäjä

rating 100,000

Tehopippeli
Käyttäjä

rating 100,000

Termos
Käyttäjä

rating 100,000

-Testament-
Käyttäjä

rating 100,000

The Dawn Pyro
Käyttäjä

rating 100,000

The Fly92
Käyttäjä

rating 100,000

The Wolf
Tähtääjä

rating 100,000

thefly
Käyttäjä

rating 100,000

TheMan
Käyttäjä

rating 100,000

TheNameless
Käyttäjä

rating 100,000

TheSlenderman
Käyttäjä

rating 100,000

Thorazine
Käyttäjä

rating 100,000

Tiiviste
Käyttäjä

rating 100,000

Tino
Käyttäjä

rating 100,000

TMNT
Käyttäjä

rating 100,000

Toi-Lai-Lee
Käyttäjä

rating 100,000

TomHenry
Käyttäjä

rating 100,000

tononsa
Käyttäjä

rating 100,000

tonsa
Käyttäjä

rating 100,000

Tontsy
Käyttäjä

rating 100,000

Trinity
Käyttäjä

rating 100,000

Tsuro
Käyttäjä

rating 100,000

ttk666
Käyttäjä

rating 100,000

tupla-v
Käyttäjä

rating 100,000

tykki
Käyttäjä

rating 100,000

uaj
Käyttäjä

rating 100,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 100,000

ussoj
Käyttäjä

rating 100,000

vanja_eno
Käyttäjä

rating 100,000

Varjo
Käyttäjä

rating 100,000

varmuuskopio
Käyttäjä

rating 100,000

VierasTalo
Tähtääjä

rating 100,000

villeri
Käyttäjä

rating 100,000

Villetys
Käyttäjä

rating 100,000

vipera
Käyttäjä

rating 100,000

wampira
Käyttäjä

rating 100,000

wanderlust
Käyttäjä

rating 100,000

Wayne 64
Käyttäjä

rating 100,000

weebux
Käyttäjä

rating 100,000

Wendel
Käyttäjä

rating 100,000

whoppi
Käyttäjä

rating 100,000

xenomorph
Käyttäjä

rating 100,000

xxcromxx
Käyttäjä

rating 100,000

yonaka
Käyttäjä

rating 100,000

yuhou
Käyttäjä

rating 100,000

Zäqma
Käyttäjä

rating 100,000

Zarienda
Käyttäjä

rating 100,000

Zombie
Käyttäjä

rating 100,000

Zyklon B
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

Clockwork Orange - Kellopeliappelsiini
Clockwork Orange - Kellopeliappelsiini arvosana 4,16

Clockwork Orange - Kellopeliappelsiini (1971)

Alkuperäinen nimi: A Clockwork Orange

Genret:
Rikos,
Valmistusvuosi:
1971
Pituus:
137 min
Tunnetaan myös nimillä:
Clockwork Orange - Kellopeli appelsiini, Kellopeli appelsiini, Kellopeliappelsiini (tv)
Ohjaajat:
Stanley Kubrick
Käsikirjoittajat:
Anthony Burgess, Stanley Kubrick
Pääosanäyttelijät:
Malcolm McDowell, Michael Bates, Patrick Magee, Warren Clarke
Maat:
Iso-Britannia, USA
Kielet:
englanti