Pistejakauma

1%

4%

4%

15%

25%

33%

11%

5%

0%

1%

Pisteytykset

rating 30,000

Leffa Timppa
Käyttäjä

rating 30,000

Tiesin, että tämä ei tule olemaan kovin hyvä. En tajunnut, että käsikirjoitus voisi olla näin laimea ja laiska. Tom Hanks ja Felicity Jones vetävät hyvät suoritukset, mutta kaikki muu onkin sitten vedetty ennen elokuvan tekoa pöntöstä alas. Voisi jopa kutsua yliarvostetuksi, vaikka ei kovin tykätty leffa olekkaan.

OneMoreGoddamnHippieAndMyHeadWillExplode
Käyttäjä

rating 30,000

Robert Langdon, ärsyttävien amerikkalaisturistien kiistaton kuningas, on taas saapunut Eurooppaan aiheuttamaan pahennusta, ratkomaan palapelejä ja ristisanoja. Dan Brownin alkuperäiskirja on tuttua salaliittoteorioiden kyllästämää lentokenttäjännäri hömpänpömppää, mutta olisi siitä voinut sentään paremman kaksituntisen parsia kasaan kuin tämä tekele antaa ymmärtää.

Erityisesti vaivaamaan jäi väsyneen näyttelyn lisäksi hosuttu kuvaus ja täysin päätön leikkausrytmi. Vaikka tarina oli jo etukäteen tiedossa oli silti vaikeaa pysyä kärryillä, kun leffa oli leikattu pienemmäksi silpuksi kuin keskiverto musiikkivideo. Ilmeisesti tämä on se suunta jota kohti ollaan menossa, ei sille mitään mahda.

D-McH
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Inferno
Inferno arvosana 2,69
Genret:
Trilleri
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
121 min
Ohjaajat:
Ron Howard
Käsikirjoittajat:
Dan Brown, David Koepp
Pääosanäyttelijät:
Ana Ularu, Ben Foster, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Sidse Babett Knudsen, Tom Hanks
Maat:
USA, Japani, Turkki, Unkari
Kielet:
englanti